Noteborn 71, 3650 Dilsen-Stokkem

Halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers in Dilsen
PRIJS
Deze woning is te koop via het biedingssysteem FED- Net.
Bieden kan vanaf 108.800,00 EUR zonder opschortende voorwaarde. Als koper moet je zeker zijn van je krediet. Wordt je bod aanvaard, dan ben je als bieder verplicht tot aankoop.

BESCHRIJVING
Deze te renoveren gezinswoning met drie slaapkamers bevindt zich op een perceel van 323 m².
Op het gelijkvloers bevinden zich de inkom- en trappenhal, een toilet, een leefruimte en keuken.
Op de verdieping bevinden zich een traphal, een badkamer en 2 grote en 1 kleine slaapkamers.
De woning beschikt ook nog over een zolder en een kelderruimte.
Achter de woning is er een buitenberging.

De ramen van de woning zijn van PVC met overwegend dubbele beglazing.

INDELING VAN HET PAND
Verdieping -1: kelder (ca. 8 m²)
Verdieping 0: inkomhal met toilet (10,75 m²), woonkamer (23,49 m²) en keuken (6,78 m²)
Verdieping 1: overloop, slaapkamer 1 (10,70 m²), slaapkamer 2 (11,45 m²), slaapkamer 3 en badkamer (3,55 m²)
Verdieping +1: zolder (42,32 m²)

LOSSTAANDE BIJGEBOUWEN
Verdieping 0: buitenberging (6,36 m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte incl. garage, zolder en kelder: ca. 157 m²

Deze woning is gelegen in een rustige wijk in Dilsen.
De woning is vlot bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid in de straat. Een bushalte bevindt zich op zo'n 650 meter van het huis.
Gezinnen met kinderen kunnen op ongeveer 900 meter van de woning terecht voor kleuteronderwijs en lager onderwijs. Bovendien zijn er binnen een straal van 1 km rond de woning opvangmogelijkheden voor de kinderen.
De gemeente Dilsen biedt tal van ontspanningsmogelijkheden. In de buurt van deze woning is er ook een parkje waar kinderen kunnen spelen.

* Afmetingen en oppervlaktes zijn steeds gebaseerd op de van FED-net verkregen gegevens. Toch zijn ze louter indicatief en zonder enige garantie en/of aanspraak op juistheid.

Type Huis
Bouwjaar 1964
Tuin Ja

PV elektrische installatie Niet conform
EPC label F
Bestemming Woongebied
Verkaveling Nee

Plannen, attesten en/of andere documenten

Halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers in Dilsen

Noteborn 71, 3650 Dilsen-Stokkem
PRIJS
Deze woning is te koop via het biedingssysteem FED- Net.

BESCHRIJVING
De woning beschikt ook nog over een zolder en een kelderruimte.
Achter de woning is er een buitenberging.

De ramen van de woning zijn van PVC met overwegend dubbele beglazing.

INDELING VAN HET PAND
Verdieping -1: kelder (ca. 8 m²)
Verdieping +1: zolder (42,32 m²)

LOSSTAANDE BIJGEBOUWEN
Verdieping 0: buitenberging (6,36 m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte incl. garage, zolder en kelder: ca. 157 m²

Deze woning is gelegen in een rustige wijk in Dilsen.

Type Huis
Bouwjaar 1964