Bredeweg 60, 3630 Maasmechelen

Halfvrijstaande woning met veel lichtinval in Opgrimbie
Deze halfvrijstaande woning bevindt zich op een perceel van 820 m² in Opgrimbie.
Het perceel is volledig omheind en aan de straatzijde toegankelijk via een elektrisch bedienbare schuifpoort.
De inkomhal met gastentoilet bereik je via de zijkant van de woning.
Van hieruit kan je op het gelijkvloers via de dubbele deur naar de ruime woonkamer, alsook naar de keuken.
De keuken en woonkamer zijn onderling eveneens met elkaar verbonden en geven bovendien beiden uit op de veranda.
De bovenverdieping bereik je via de fraaie wenteltrap.
Deze verdieping biedt plaats aan de drie slaapkamers met balkon en een betegelde badkamer met lavabo, toilet en bad.
Op de overloop is er voldoende ruimte voor het plaatsen van kasten dan wel het inrichten van een gezellige bureauhoek of leesplek.
De zolder, ingedeeld in twee ruimtes, bereik je momenteel via een vlizotrap.
Momenteel doet deze dienst als niet-afgewerkte bergruimte. Mits afwerking en inrichting kan de woonruimte zeker uitgebreid worden.
De woning is tot slot volledig onderkelderd en voorzien van een betonvloer.
In de kelderverdieping bevinden zich de garage, een CV-ruimte en twee voorraadkelders.

De woning wordt momenteel verwarmd op stookolie.
De ramen van de woning zijn grotendeels van aluminium met enkel glas. Enkele ramen, met name die van de veranda, zijn voorzien van dubbel glas.

Deze woning wordt momenteel verhuurd.
In overleg met de huurder worden geen foto's van het interieur getoond.
Contacteer ons gerust voor een bespreking op ons kantoor dan wel een bezichtiging ter plaatse.

INDELING VAN HET PAND
Verdieping -1: garage (36,64 m²), CV-kelder (7,32 m²), voorraadkelder 1 (16,27 m²) en voorraadkelder 2 (6,11 m²)
Verdieping 0: inkomhal (17,48 m²) met gastentoilet, woonkamer (32,36 m²), keuken (14,22 m²) en veranda (10,33 m²)
Verdieping +1: overloop (15,37 m²), slaapkamer 1 (16 m²) met balkon, slaapkamer 2 (16,10 m²) met balkon (5,94 m²), badkamer (5,4 m²) en slaapkamer 3 (14 m²) met balkon
Verdieping +2: zolderruimte 1 (48,34 m²) en zolderruimte 2 (45,40 m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte excl. kelder en zolder: 145,48 m²
Woonoppervlakte incl. kelder excl. zolder: 214 m²
Woonoppervlakte incl. kelder, zolder en garage: 307,74 m²

Dit woonhuis is gelegen in Opgrimbie, een deelgemeente van Maasmechelen.
Het bevindt zich in een rustige en kindvriendelijke omgeving.
De verbindingsmogelijkheden met de omliggende gemeentes zijn optimaal, rekening houdende met de nabijheid van de nationale Rijksweg en de nabijheid van de autosnelweg E314 (op minder dan 3 km).
Binnen de gemeente Maasmechelen is er een ruim aanbod aan onderwijs.
Wil je ontspannen of tot rust komen? Binnen de gemeente Maasmechelen is er een ruim aanbod aan activiteiten. Het natuurgebied de "Hoge Kempen" staat bovendien garant voor uren wandelplezier.

Type Huis
Bouwjaar 1974
Terras Ja
Tuin Ja
Parking Ja

Energiebron Mazout
Conformiteitsattest mazoutreservoir Conform
PV elektrische installatie Niet conform
EPC label E
EPC unieke code 2292089
Bestemming Woongebied en Agrarisch gebied
Verkaveling Nee

Plannen, attesten en/of andere documenten

Halfvrijstaande woning met veel lichtinval in Opgrimbie

Bredeweg 60, 3630 Maasmechelen
De inkomhal met gastentoilet bereik je via de zijkant van de woning.
De bovenverdieping bereik je via de fraaie wenteltrap.
De zolder, ingedeeld in twee ruimtes, bereik je momenteel via een vlizotrap.
De woning is tot slot volledig onderkelderd en voorzien van een betonvloer.

De woning wordt momenteel verwarmd op stookolie.

Deze woning wordt momenteel verhuurd.
In overleg met de huurder worden geen foto's van het interieur getoond.

INDELING VAN HET PAND
Verdieping +2: zolderruimte 1 (48,34 m²) en zolderruimte 2 (45,40 m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte excl. kelder en zolder: 145,48 m²
Woonoppervlakte incl. kelder excl. zolder: 214 m²
Woonoppervlakte incl. kelder, zolder en garage: 307,74 m²

Dit woonhuis is gelegen in Opgrimbie, een deelgemeente van Maasmechelen.
Het bevindt zich in een rustige en kindvriendelijke omgeving.
Binnen de gemeente Maasmechelen is er een ruim aanbod aan onderwijs.

Type Huis
Bouwjaar 1974