Opitterkiezel 167, 3960 Bree

Handelszaak met toonzaal, werkhuis, magazijn & appartementencomplex te Opitter
Dit uitzonderlijk pand betreft een woon-werkobject met opbrengsteigendom te Bree.
Het pand is ingericht als een winkel met showroom, magazijn en werkhuis enerzijds en een appartementsgebouw met drie appartementen anderzijds.

Aan de straatzijde tref je een eerste winkelruimte met het appartementsgebouw aan.
De winkelruimte is een open ruimte van 150 m² groot.
Het appartementsgebouw bestaat uit drie appartementen, die toegankelijk zijn via de achterzijde.
Twee van de drie appartementen beschikken over twee slaapkamers.
Een van hen werd, in het kader van een vernieuwing, hoogwaardig afgewerkt en beschikt over een mooie tegelvloer met vloerverwarming op het gelijkvloers en samengestelde parketvloer op de verdieping.
Het derde appartement, een dakappartement, beschikt over een slaapkamer.

Rechts achter dit winkel- en appartementsgebouw bevindt zich nog een losstaand gebouw dat volledig ingericht is als toonzaal met een eigen kantoorruimte en kitchenette.
Op dit moment is dit gebouw onderverdeeld met wanden om als toonzaal dienst te doen.
Indien je dit wil, kan je alle wanden verwijderen zodat je over meer dan 200 m² open ruimte per verdieping beschikt.

Vervolgens zijn er nog twee bijkomende losstaande bijgebouwen, waarvan een ingericht is als magazijn/opslagruimte en het andere momenteel in gebruik is als schrijnwerkerij. Deze laatste beschikt over gasverwarming.

Verder is er ook nog een wateropvangbekken. Op dit moment kan 45.000 liter water opgevangen worden.

Alle gebouwen beschikken over een eigen huisnummer.
De appartementen en de schrijnwerkerij zijn op dit moment verhuurd.

Het perceel is volledig omheind. De opritten zijn allen verhard en de perceelsgrenzen zijn aangelegd met de nodige beplanting (aan de linkerzijde een omheining met klimop, aan de rechterzijde een groenzone van 3 meter en aan de achterzijde een groenzone van 5 meter).

INDELING VAN HET WINKEL- EN APPARTEMENTSGEBOUW*

WINKEL
Verdieping 0: winkelruimte (150 m²)

APPARTEMENT A
Verdieping -1: kelder
Verdieping 0: inkomhal, sas, leefruimte bestaande uit een keuken, eethoek en zithoek, een gastentoilet, traphal en terras.
Verdieping +1: nachthal, slaapkamer met dressing, slaapkamer en badkamer

APPARTEMENT B
Verdieping -1: kelder
Verdieping 0: inkomhal, keuken, eethoek, zithoek, gastentoilet, wasplaats, traphal en terras.
Verdieping +1: overloop, 2 slaapkamers en badkamer

APPARTEMENT C
Verdieping 0: berging
Verdieping +1: terras
Verdieping +2: inkom, leefruimte met open keuken, slaapkamer, badkamer en berging.

INDELING VAN DE OVERIGE VRIJSTAANDE GEBOUWEN*

TOONZAAL
Verdieping -1: toonzaal/polyvalente ruimte (250 m²)
Verdieping 0: toonzaal/polyvalente ruimte (250 m²)

MAGAZIJN
Verdieping 0: opslagruimte (120 m²)
Verdieping +1: opslagruimte (120 m²)

WERKHUIS
Verdieping 0: werkplaats/schrijnwerkerij (256 m²)

OPPERVLAKTES SAMENGEVAT*
Woonoppervlaktes: info volgt
Totale handelsoppervlakte: 1.018 m²

Dit pand is gunstig gelegen aan de verbindingsweg van Maaseik naar Bree, te Opitter.
Het pand is gemakkelijk te bereiken met de wagen.
Het centrum van Bree met een aanbod aan warenhuizen, horeca en andere lokale handelaars bevindt zich op zo'n 3,5 km van het pand.
Binnen de stad Bree zijn er diverse sportfaciliteiten.
Wil je heerlijk tot rust komen? Dan kan dat in de buurt in het natuurgebied "Pollismolen".

Type Commerciëel
Terras Ja
Etalage Ja

Energiebron Gas
Zonnepanelen
Energiescore -
EPC label
EPC unieke code -
Bestemming Woongebieden met landelijk karakter
Verkaveling Nee

Handelszaak met toonzaal, werkhuis, magazijn & appartementencomplex te Opitter

Opitterkiezel 167, 3960 Bree

De winkelruimte is een open ruimte van 150 m² groot.
Twee van de drie appartementen beschikken over twee slaapkamers.
Het derde appartement, een dakappartement, beschikt over een slaapkamer.

Alle gebouwen beschikken over een eigen huisnummer.
De appartementen en de schrijnwerkerij zijn op dit moment verhuurd.

INDELING VAN HET WINKEL- EN APPARTEMENTSGEBOUW*

WINKEL
Verdieping 0: winkelruimte (150 m²)

APPARTEMENT A
Verdieping +1: nachthal, slaapkamer met dressing, slaapkamer en badkamer

APPARTEMENT B
Verdieping +1: overloop, 2 slaapkamers en badkamer

APPARTEMENT C
Verdieping 0: berging
Verdieping +1: terras

INDELING VAN DE OVERIGE VRIJSTAANDE GEBOUWEN*

TOONZAAL
Verdieping -1: toonzaal/polyvalente ruimte (250 m²)
Verdieping 0: toonzaal/polyvalente ruimte (250 m²)

MAGAZIJN
Verdieping 0: opslagruimte (120 m²)
Verdieping +1: opslagruimte (120 m²)

WERKHUIS
Verdieping 0: werkplaats/schrijnwerkerij (256 m²)

OPPERVLAKTES SAMENGEVAT*
Woonoppervlaktes: info volgt
Totale handelsoppervlakte: 1.018 m²

Het pand is gemakkelijk te bereiken met de wagen.
Binnen de stad Bree zijn er diverse sportfaciliteiten.

Type Commerciëel
Terras Ja