Kazernelaan 20, 3530 Houthalen-Helchteren

Houthalen-Helchteren (Helchteren) - Winkelpand met kangoeroewoning
Dit halfvrijstaand pand is gelegen te Helchteren en betreft een woon-werkobject.
Dit pand is ingericht als winkel met werkruimtes en een woning met zorgwoning.

Aan de voorzijde van het pand kan je de winkel betreden.
Deze winkel is momenteel ingericht met een toog met koeling(en).
Van de winkel kan je via een van de koelcellen rechtstreeks naar een achterliggende werkruimte, van waar je ook naar een tweede koelcel kan.
Eveneens kan je van deze ruimte naar de privévertrekken of naar het overdekt terras met toegang tot de achterliggende gebouwen, waarin zich onder meer een zeer ruime onderkelderde werkruimte met bijkomende koelcellen bevindt.

De privéruimtes kan je aan de achterzijde van het pand rechtstreeks via de keuken bereiken.
Van de keuken kan je vervolgens naar de ruime woonkamer.
De centraal in het pand gelegen hal bereik je via de woonkamer.
Van deze hal kan je, behalve naar de woonkamer, ook rechtstreeks naar de winkel, de achterliggende werkruimte, de kelder en de bovenverdieping.
Op de eerste verdieping kan je in de nachthal naar vier slaapkamers, de badkamer met bad en douche en de zolderverdieping.
Via een van de vier slaapkamers kan je vervolgens via een sas naar de zorgwoning.
De zorgwoning is ingericht met een keuken met woonkamer, een berging via dewelke je overigens ook rechtstreeks met een buitentrap naar het terras kan, een badkamer en een slaapkamer.
De zolderverdieping is ingericht met een zeer ruime overloop, via dewelke je naar 4 bijkomende slaapkamers kan.

Behalve een ruime onderkelderde werkruimte vind je in de achterliggende bijgebouwen ook nog een wasruimte, een toilet, een ruime technische ruimte en een garage met wentelpoort.

INDELING VAN DE WOONGEDEELTES IN HET HOOFDGEBOUW*
Verdieping -1: kelder (30,64 m²)
Verdieping 0: hal (8,29 m²), woonkamer (34,63 m²) en keuken (14,58 m²)
Verdieping +1: nachthal (6,60 m²), badkamer (4,59 m²), slaapkamer 1 (12,92 m²) met berging (2,11 m²), slaapkamer 2 (8,79 m²), slaapkamer 3 (15,36 m²), slaapkamer 4 (18,19 m²), sas (1,65 m²), slaapkamer 5 (9,72 m²), badkamer (5,15 m²), keuken (4,70 m²), woonkamer (28,48 m²), berging met toegang tot de buitentrap.
Verdieping +2: overloop (22,38 m²), slaapkamer 6 (8,88 m²), slaapkamer 7 (8,77 m²), slaapkamer 8 (13,50 m²) en slaapkamer 9 (9,58 m²)

INDELING VAN HET HANDELSGEDEELTE IN HET HOOFDGEBOUW*
Verdieping 0: winkel (31,38 m²), koelcel doorgang (5,65 m²), koelcel 2 (3,51 m²), werkplaats (30,32 m²)

INDELING VAN DE BIJGEBOUWEN*
Verdieping -1: kelder onder werkplaats (17,82 m²)
Verdieping 0: werkplaats (26,69 m²) met koeling 1 (3,77 m²) en koeling 2 (4,41 m²), wasplaats (9,18 m²), toilet (1,82 m²), technische ruimte (29,77 m²) en garage (27,57 m²)

OPPERVLAKTES SAMENGEVAT*
Perceeloppervlakte: info volgt
Woonoppervlakte excl. kelder: 238,58 m²
Woonoppervlakte incl. kelder: 269,57 m²
Handelsoppervlakte: 160,83 m²
Oppervlakte garage: 27,57 m²
Totale oppervlakte: 696,93 m²

Dit pand is zeer gunstig gelegen aan de Kazernelaan, vlakbij het kruispunt met de Grote Baan, in Helchteren.
Het pand is optimaal bereikbaar, zowel met de wagen als met de bushalte op zo'n 150 meter van het pand.
De autosnelweg E314 bereik je in minder dan 10 minuten.
Het pand bevindt zich daarenboven in de nabijheid van talrijke andere handelszaken, met in de onmiddellijke buurt een warenhuis en een apotheek.
Binnen een straal van 500 meter rond het pand kan je op talrijke plaatsen terecht voor gezinsopvang of groepsopvang voor baby's en peuters, alsook voor buitenschoolse opvang.
Een kleuterschool en een lagere school tref je aan op zo'n 350 meter van het pand en secundair onderwijs is te volgen op zo'n 650 meter.
Ook is er binnen de gemeente Houthalen-Helchteren een ruim aanbod aan sport en cultuur.

Terras Ja
Etalage Ja

Beveiliging Alarm
EPC label D
Vergunning ja
Bestemming Woongebied
Voorkooprecht ja
Verkaveling nee

Houthalen-Helchteren (Helchteren) - Winkelpand met kangoeroewoning

Kazernelaan 20, 3530 Houthalen-Helchteren
Dit pand is ingericht als winkel met werkruimtes en een woning met zorgwoning.

Aan de voorzijde van het pand kan je de winkel betreden.
Deze winkel is momenteel ingericht met een toog met koeling(en).

Van de keuken kan je vervolgens naar de ruime woonkamer.
De centraal in het pand gelegen hal bereik je via de woonkamer.

INDELING VAN DE WOONGEDEELTES IN HET HOOFDGEBOUW*
Verdieping -1: kelder (30,64 m²)
Verdieping 0: hal (8,29 m²), woonkamer (34,63 m²) en keuken (14,58 m²)

INDELING VAN HET HANDELSGEDEELTE IN HET HOOFDGEBOUW*

INDELING VAN DE BIJGEBOUWEN*
Verdieping -1: kelder onder werkplaats (17,82 m²)

OPPERVLAKTES SAMENGEVAT*
Perceeloppervlakte: info volgt
Woonoppervlakte excl. kelder: 238,58 m²
Woonoppervlakte incl. kelder: 269,57 m²
Handelsoppervlakte: 160,83 m²
Oppervlakte garage: 27,57 m²
Totale oppervlakte: 696,93 m²

De autosnelweg E314 bereik je in minder dan 10 minuten.

Terras Ja
Etalage Ja