Lunstraat 41, 3530 Houthalen-Helchteren

Houthalen - Vrijstaande bungalow met drie slaapkamers
Te midden van een prachtige, goed onderhouden perceel vind je deze vrijstaande woning.
Het pand ligt nabij het centrum van Houthalen-Helchteren en is gebouwd in 1962.
Je komt deze gelijkvloers gelegen woning binnen via de inkomhal.
Van hieruit kan je naar de ruime woonkamer en naar twee van de drie slaapkamers.
Van de zithoek in de woonkamer geniet je van een prachtig uitzicht over de tuin en kan je ook rechtstreeks naar het overdekt terras.
Verder kan je vanuit de woonkamer naar de ingerichte keuken, die ook uitgeeft op de riante tuin.
Bij de keuken hoort nog een praktische berging.
Van de keuken kan je vervolgens naar de badkamer met lavabo, douche en toilet, alsook de derde slaapkamer, die momenteel ingericht is als bureel.
Tot slot kan je van de keuken ook naar de kelder.
In de kelder kan je twee bergplaatsen en de garage terugvinden.
Deze woning wordt verwarmd op stookolie en heeft een EPC van 1053.
Dit pand heeft een mobiscore van 6,8.

INDELING VAN HET PAND
Verdieping -1: kelderberging (18,08 m²), kelder (13,03 m²) en garage (22,92 m²)
Verdieping 0: inkomhal (7,67 m²), woonkamer (27,79 m²), keuken (9,66 m²), berging (3,55 m²), badkamer (6,03 m²), slaapkamer 1 (12,80 m²), slaapkamer 2 (10,27 m²) en slaapkamer 3 (10,60 m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte excl. kelder: 88,40 m²
Woonoppervlakte incl. kelder: 142,45 m²

Dit woonhuis is gelegen vlakbij het centrum van Houthalen-Helchteren.
De woning is gemakkelijk te bereiken met de wagen.
Een bushalte, voor het gebruik van het openbaar vervoer, bevindt zich op 1,8 kilometer van de woning.
Op een afstand van 800 meter van de woning is er een kleuterschool en een lagere school.
Voor secundair onderwijs kan je op een afstand van 1,8 kilometer van dit pand terecht.
Opvang voor baby's en peuters en buitenschoolse opvang is op wandelafstand (op zo'n 400 meter van de woning) voorhanden.
Het stadhuis en het stadcentrum van Houthalen tref je op 1 kilometer van het pand.
Binnen de stad Houthalen zijn er diverse sportfaciliteiten, onder andere sporthal Lakerveld vind je op 800 meter van de woning.
Rekening houdende met de ligging nabij de nationale weg Hasselt - Neerpelt en de autosnelweg E314 zijn de verbindingsmogelijkheden optimaal.

Terras Ja -
Tuin Ja -

Energiebron Mazout
EPC label F
EPC unieke code 2099778
Vergunning ja
Bestemming Woongebied
Verkaveling ja

Houthalen - Vrijstaande bungalow met drie slaapkamers

Lunstraat 41, 3530 Houthalen-Helchteren
Het pand ligt nabij het centrum van Houthalen-Helchteren en is gebouwd in 1962.
Je komt deze gelijkvloers gelegen woning binnen via de inkomhal.
Bij de keuken hoort nog een praktische berging.
Tot slot kan je van de keuken ook naar de kelder.
In de kelder kan je twee bergplaatsen en de garage terugvinden.
Deze woning wordt verwarmd op stookolie en heeft een EPC van 1053.
Dit pand heeft een mobiscore van 6,8.

INDELING VAN HET PAND
Verdieping -1: kelderberging (18,08 m²), kelder (13,03 m²) en garage (22,92 m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte excl. kelder: 88,40 m²
Woonoppervlakte incl. kelder: 142,45 m²

Dit woonhuis is gelegen vlakbij het centrum van Houthalen-Helchteren.
De woning is gemakkelijk te bereiken met de wagen.

Terras Ja -
Tuin Ja -