Dijkweg 2, 3680 Maaseik

Idyllisch gelegen pand nabij het kanaal te Neeroeteren
Ter hoogte van het kanaal in Neeroeteren bevindt zich deze gezellige woning met bed & breakfast.
Het oudste gedeelte van deze woning werd in 1926 gebouwd. Vanaf 2001 werd dit pand gerenoveerd en uitgebreid met een nieuwbouwgedeelte.
Bij de renovatie werd gezorgd voor het hedendaagse comfort, doch met behoud van het knusse karakter van de kamers en zoveel mogelijk authentieke elementen.

Een uitbating als B&B is in de toekomst uiteraard mogelijk mits je de daartoe bepaalde voorwaarden naleeft. De woning biedt evenwel ook voldoende ruimte om benut te worden als privéwoning, met mogelijkheid tot zorgwonen.

Het pand is momenteel zo ingericht dat het woongedeelte zich in het midden van het gebouw bevindt. Een eerste gastenverblijf vind je aan de voorzijde van de woning en het andere aan de achterzijde.
De verdieping maakt momenteel ook deel uit van de privéruimtes.
Zowel de privéwoning als de gastenverblijven beschikken allen over een eigen terras.

Via de centrale inkom met vestiaire kan je zowel naar het privégedeelte, alsook naar de twee gastenverblijven.

In het aan straatzijde gelegen gastenverblijf kom je via de gemeenschappelijke inkomhal rechtstreeks in de leefruimte met keuken. Van hieruit kan je naar de slaapkamer. De badkamer met wastafel, toilet en douche bereik je via de slaapkamer.

Om het verblijf aan de achterzijde van het gebouw te bereiken, kan je via de inkomhal naar een gang die overgaat in een sas.
Via deze sas kan je enerzijds naar een leef- en slaapruimte en anderzijds naar de badkamer met wastafel, toilet en douche.

Het privégedeelte beschikt op het gelijkvloers over een ruime keuken met knusse zithoek, een gastentoilet, een berging (met wastafel) alsook een wasplaats/CV-ruimte.
Op de verdieping kan je vervolgens via de overloop met muurkast naar de drie slaapkamers, alsook de badkamer met wastafel, toilet en bad.
Via de wasplaats/CV-ruimte kan je ook naar de kelder.

INDELING VAN HET PAND
- Verdieping -1: kelder (5,29 m²)
- Verdieping 0:
--- b&b1: leefruimte (12,83 m²), slaapkamer (8,07 m²) en badkamer (5,67 m²)
--- privéwoongedeelte: inkom (2,79 m²), hal (8,18 m²), berging ((9,73 m²), wasplaats/CV-ruimte (8,61 m²), keuken (16,13 m²), sas (2,96 m²) en toilet (1,19 m²)
--- b&b2: leef- en slaapruimte (21,08 m²), badkamer incl. aansluiting wasmachine (10,34 m²)
- Verdieping +1: overloop (19,56 m²), slaapkamer/zithoek (20,01 m²), slaapkamer 2 (10,83 m²), badkamer (5,77 m²) en slaapkamer (9,41 m²)

BIJGEBOUW
Verdieping 0: houten bijgebouw (14,25 m²) en carport

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Perceeloppervlakte : 545 m²
Woonoppervlakte excl. kelder, houten bijgebouw en carport: 173,16 m²
Woonoppervlakte incl. kelder: 178,45 m²

Dit pand is idyllisch gelegen in Voorshoven vlak langs de Zuid-Willemsvaart.
De woning is gemakkelijk te bereiken met de wagen.
Meerdere bushaltes, voor het gebruik van het openbaar vervoer, bevindt zich vlakbij dit pand (min. afstand: 700 meter).
Op een afstand van 700 meter van de woning kan je een kleuterschool en een lagere school aantreffen.
Gezinsopvang voor baby's en peuters is op zo'n 1500 meter van deze woning te vinden.
Voor een culturele uitstap kan je zeker terecht in Maaseik. Het historische centrum van Maaseik bevindt zich op 9 km van het pand.
Ook binnen de verschillende deelgemeentes is er een ruim aanbod aan ontspanningsmogelijkheden. Een hapje en een drankje nuttigen, sporten of ontspannen. Het kan allemaal in de nabije omgeving. Je bevindt je overigens al meteen in de onmiddellijke buurt van het fietsroutenetwerk.

Type Huis
Bouwjaar 1926
Renovatiejaar 2005
Terras Ja
Gastenverblijf Ja

Energiebron Mazout
Conformiteitsattest mazoutreservoir Conform
PV elektrische installatie Conform
EPC label D
Bestemming Woongebieden met landelijk karakter
Voorkooprecht Ja
Verkaveling Nee

Plannen, attesten en/of andere documenten

Idyllisch gelegen pand nabij het kanaal te Neeroeteren

Dijkweg 2, 3680 Maaseik

De verdieping maakt momenteel ook deel uit van de privéruimtes.

Via de wasplaats/CV-ruimte kan je ook naar de kelder.

INDELING VAN HET PAND
- Verdieping -1: kelder (5,29 m²)
- Verdieping 0:
--- b&b1: leefruimte (12,83 m²), slaapkamer (8,07 m²) en badkamer (5,67 m²)

BIJGEBOUW
Verdieping 0: houten bijgebouw (14,25 m²) en carport

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Perceeloppervlakte : 545 m²
Woonoppervlakte excl. kelder, houten bijgebouw en carport: 173,16 m²
Woonoppervlakte incl. kelder: 178,45 m²

Dit pand is idyllisch gelegen in Voorshoven vlak langs de Zuid-Willemsvaart.
De woning is gemakkelijk te bereiken met de wagen.

Type Huis
Bouwjaar 1926