Kolisstraat , 3670 Oudsbergen

Industriegrond in de KMO-zone "Klein-Heide" te Meeuwen
PRIJS
De aankoop gebeurt volgens het COVAST-biedingsprincipe.
De prijs van 233.935,00 EUR is de startprijs.

BESCHRIJVING
Gunstig gelegen perceel industriegrond (Lot 5) met een oppervlakte van 48a93ca gelegen in een uitbreidingszone voor lokale bedrijvigheid – KMO Zone ‘Klein-Heide’ te Oudsbergen (voorheen Meeuwen-Gruitrode).

Het lot is bestemd voor het oprichten van gebouwen voor ambachtelijke bedrijven en middelgrote ondernemingen met een lokaal karakter.
Behalve bedrijfsgebouwen wordt per kavel één bedrijfs- of conciërgewoning toegelaten op voorwaarde dat deze woning geïntegreerd wordt binnen het hoofdvolume dat de bedrijvigheid bevat. De nuttige vloeroppervlakte van de woning bedraagt max. 180 m².

* Afmetingen en oppervlaktes zijn gebaseerd op informatie verkregen via COVAST. Ze zijn louter indicatief en zonder enige garantie en/of aanspraak op juistheid.

Type Grond
Toegang tot de weg Ja

Bestemming Agrarische gebieden > GRUP 'uitbreiding kmo-zone Kline-Heide fase 2'
Verkaveling Ja

Plannen, attesten en/of andere documenten

Industriegrond in de KMO-zone "Klein-Heide" te Meeuwen

Kolisstraat , 3670 Oudsbergen
PRIJS
De aankoop gebeurt volgens het COVAST-biedingsprincipe.
De prijs van 233.935,00 EUR is de startprijs.

BESCHRIJVING

Type Grond