Steyvershofstraat 14, 3640 Kinrooi
Prijs op aanvraag

Kinrooi - Camping over te nemen
De camping is gelegen op een terrein met een totale oppervlakte van 7 ha 13 are 67 ca.
Het terrein is volledig omheind en voorzien van lantaarnpalen.
Bij de ingang is er een dierenweide en parkeerterrein voor gasten voorzien.
Eens je het terrein betreedt geniet je onmiddellijk van een prachtig uitzicht over de centraal gelegen zwemvijver en waterplas met eiland.
Ook kan je hier onmiddellijk verschillende sportvelden vinden, waaronder het veld met speeltoestellen, het petanque-terrein en het voetbalveld.
Een tweede vijver ontdek je tijdens je wandeling.
Er zijn 172 standplaatsen, die elk voorzien zijn van water, riolering en elektra.
Jaarlijks levert een standplaats van ongeveer 150 m² 1.700 euro per jaar op.
Voor kort verblijf zijn er ook nog 35 extra plaatsen voorzien en er is ook gedacht aan een kampeerveld.
Op het terrein zijn er ook nog een aantal gebouwen aanwezig.
Vooreerst is er een gebouw met terras waarin de brasserie ondergebracht is.
De brasserie beschikt over een ruime verbruikzaal en een keuken met extra ruimte voor het herbergen van een koelcel.
Dit gebouw heeft een vloeroppervlakte van 361 m² en beschikt over een gelijkvloerse en eerste verdieping.
De verbruikzaal is op het gelijkvloers excl. de sanitaire ruimtes net geen geen 150 m² groot.
Op de verdieping is er ook nog bijna 60 m² beschikbaar.
De keuken zelf beschikt bovendien over een openslaande raam zodat je hier perfect een afhaalhoek kan creëren.
In dit gebouw vind je verder ook nog een bureelruimte van waaruit je een zicht hebt op het zwembad enerzijds en de verbruikzaal anderzijds, een technische ruimte, een behandel- of E.H.B.O.-ruimte, een sanitair blok en een berging.
Het gebouwd wordt verwarmd middels een centrale verwarming op stookolie.
Voor het koken is er een propaantank aanwezig.
Verder op het terrein bevindt zich nog een vrijstaand gebouw dat eveneens voorzien is van een sanitair blok en een technische ruimte.
Ook kan je hier terecht voor de afwasinrichting, die aan de buitenzijde bereikbaar is.
Dit gebouw heeft een vloeroppervlakte van 90 m².
Vervolgens is er nog een concièrgewoning met een vloeroppervlakte van 225 m².
De woning is zo ingericht dat alle woon- en leefruimtes zich op het gelijkvloers bevinden en via de inkomhal bereikbaar zijn.
De woonkamer met open keuken beschikt boven de keuken over een verdieping die via een ladder te bereiken is.
Verder bevinden zich op het gelijkvloers een toilet, een wasplaats, een badkamer, drie slaapkamers (waarvan momenteel één ingericht als bureau) en een garage.
De zolderverdieping is ingedeeld in meerdere ruimtes, waarvan twee met dakvenster.
Tot slot zijn er ook nog een recreatiewoning en loods (vloeroppervlakte: 153 m²) op het terrein aanwezig.
Deze camping heeft een mobiscore van 4,9.

Randinformatie
De huidige zaakvoerder is bereid om de eerste jaren nog betrokken te blijven bij het beheer van de camping.

De Camping is gelegen te Kinrooi.
Het ligt mooi verscholen in de buurt van talrijke fiets- en wandelroutes.
Met de wagen is het goed bereikbaar en een halte voor het gebruik van openbaar vervoer bevindt zich op minder dan 0,5 km van het terrein.
De Nederlandse grens bevindt zich op ongeveer 6 km afstand.
Hetzelfde geldt voor de dichtstbijzijnde stad Maaseik.

Type Recreatie
Wateraansluiting Ja
utilities_access Ja
Toegang tot de weg Ja

Vergunning nee
Verkaveling nee

Kinrooi - Camping over te nemen

Steyvershofstraat 14, 3640 Kinrooi
Het terrein is volledig omheind en voorzien van lantaarnpalen.
Bij de ingang is er een dierenweide en parkeerterrein voor gasten voorzien.
Een tweede vijver ontdek je tijdens je wandeling.
Jaarlijks levert een standplaats van ongeveer 150 m² 1.700 euro per jaar op.
Op het terrein zijn er ook nog een aantal gebouwen aanwezig.
Vooreerst is er een gebouw met terras waarin de brasserie ondergebracht is.
Op de verdieping is er ook nog bijna 60 m² beschikbaar.
Het gebouwd wordt verwarmd middels een centrale verwarming op stookolie.
Voor het koken is er een propaantank aanwezig.
Dit gebouw heeft een vloeroppervlakte van 90 m².
Vervolgens is er nog een concièrgewoning met een vloeroppervlakte van 225 m².
Deze camping heeft een mobiscore van 4,9.

Randinformatie

De Camping is gelegen te Kinrooi.
Het ligt mooi verscholen in de buurt van talrijke fiets- en wandelroutes.
De Nederlandse grens bevindt zich op ongeveer 6 km afstand.
Hetzelfde geldt voor de dichtstbijzijnde stad Maaseik.

Type Recreatie
Wateraansluiting Ja