Breeersteenweg 69, 3640 Kinrooi

Kinrooi - Gerenoveerde langgevelhoeve met paardenstalling op 6945 m²
Deze fraaie langgevelhoeve met paardenstal is gelegen op een perceel van 6945 m² omgeven door andere velden.
Het perceel heeft een totale voorgevelbreedte van 120,55 meter langs de Breeërsteenweg.
De langgevelhoeve is te bereiken via een lange oprit.
Het pand werd oorspronkelijk gebouwd in de periode 1900 - 1918 en de afgelopen jaren mooi gerenoveerd.
Via de inkomhal met gastentoilet kan je op het gelijkvloers naar de leefruimtes.
Drie kamers werden ingericht als eethoek, gezellig knusse zithoek en keuken.
Van de keuken kan je naar een hal, van waaruit je naar twee ruime kamers kan, die momenteel in gebruik zijn als slaapkamer en bureau.
Verder kan je in de hal ook naar een gastentoilet, de badkamer, een wasplaats met rechtstreekse toegang naar buiten en een CV-ruimte annex berging.
Een kelder is aanwezig en deze is te bereiken via de keuken.
In de inkomhal kan je via de trappenhal ook naar de bovenverdieping.
Deze bovenverdieping werd ingericht met een zeer ruime zolderkamer, een douchekamer en een apart toilet.
Bij het pand hoort nog een stal, waardoor het pand ook meteen geschikt is voor paarden- en dierenliefhebbers.
Het pand heeft een energiescore van 355 kWh/m² jaar en de mobiscore bedraagt 4,8.

INDELING VAN DE WONING
Verdieping -1: kelder (24,46 m²)
Verdieping 0: inkomhal (2,78 m²) met gastentoilet (2,37 m²), eetkamer (17,30 m²), zithoek (11,59 m²), keuken (14,83 m²), hal (9,64 m²), cv-ruimte (5.35 m²), slaapkamer (16,38 m²), slaapkamer/bureau (24,03 m²), badkamer (14,71 m²), toilet (1,8 m²) en wasplaats (11,90 m²)
Verdieping +1: zolder (55,16 m²), bestaande uit een overloop, toilet, zolderkamer en douchekamer

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte excl. kelder: 187,83 m²
Woonoppervlakte incl. kelder: 212,29 m²
Oppervlakte bijgebouw: 104,16 m²
Totale te benutten oppervlakte: 316,45 m²

De woning is goed bereikbaar gelegen in Kessenich, een deelgemeente van Kinrooi.
Een bushalte voor het gebruik van het openbaar vervoer bevindt zich op zo'n 450 meter van het pand.
De dichtstbijzijnde school voor kleuteronderwijs en lager onderwijs vind je ook op ongeveer 2 km van de woning.
Voor gezinsopvang van baby's en peuters en voor buitenschoolse opvang kan je op zo'n 850 meter van het pand terecht.
Binnen de gemeente Kinrooi zijn er bovendien talrijke ontspanningsmogelijkheden voorhanden.
Wil je graag sporten? Voetballen kan je al onmiddellijk op het voetbalveld op ongeveer 1 km van de woning en dansen kan je in de danszaal die zich op ongeveer 1,3 km van de woning bevindt.
Wil je liever op een andere manier ontspannen? Dan kan je ook terecht aan het Bastion / Agropolis waar er geregeld evenementen georganiseerd worden.
Het pand ligt op zo'n 2,6 km van de Nederlandse grens.

Type Boerderij
Terras Ja -
Tuin Ja -
Parking Ja

EPC label D
Vergunning ja
Bestemming Agrarisch gebied
Verkaveling nee

Kinrooi - Gerenoveerde langgevelhoeve met paardenstalling op 6945 m²

Breeersteenweg 69, 3640 Kinrooi
De langgevelhoeve is te bereiken via een lange oprit.
Drie kamers werden ingericht als eethoek, gezellig knusse zithoek en keuken.
Een kelder is aanwezig en deze is te bereiken via de keuken.
In de inkomhal kan je via de trappenhal ook naar de bovenverdieping.

INDELING VAN DE WONING
Verdieping -1: kelder (24,46 m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte excl. kelder: 187,83 m²
Woonoppervlakte incl. kelder: 212,29 m²
Oppervlakte bijgebouw: 104,16 m²
Totale te benutten oppervlakte: 316,45 m²

Het pand ligt op zo'n 2,6 km van de Nederlandse grens.

Type Boerderij
Terras Ja -