Bosstraatje 25, 3640 Kinrooi

Kinrooi (Kessenich) - Landelijk gelegen gezinswoning met drie slaapkamers

Deze vrijstaande woning met ruime tuin werd in 1977 gebouwd.De woning is praktisch ingedeeld met leef- en slaapruimtes op het gelijkvloers.Via de inkomhal kan je zowel naar de woonkamer als naar de keuken.Beiden leefruimtes zijn onderling met elkaar verbonden.Zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer geniet je van een fraai uitzicht over het terras en de achterliggende tuin.Van de keuken kan je naar de volledig betegelde badkamer met ligbad, bidet, toilet en badkamermeubel met enkele wastafel, alsook naar de nachthal, met toegang tot de drie slaapkamers.Van de keuken kan je eveneens naar de achterliggende inkom met bergkast en toilet.De inkom geeft uit op de inpandige garage met betegelde doucheruimte enerzijds en op het terras anderzijds.Van de keuken kan je tenslotte naar de kelder.Deze is praktisch ingedeeld in verschillende ruimtes, waaronder een berging, een provisiekelder en zeer ruime hobbyruimtes.De kelder is van buitenaf rechtstreeks toegankelijk via een van de twee hobbyruimtes. Al naargelang behoefte kan de zolder van deze woning nog altijd verder ingericht en afgewerkt worden.Bij de woning hoort ook nog een losstaande garage.INDELING VAN HET PAND*Verdieping -1: berging (16,18 m²), provisiekelder (14,54 m²), hobbyruimte 1 (38,60 m²) en hobbyruimte 2 (34,55 m²)Verdieping 0: inkomhal (6,43 m²), keuken (17,15 m²), woonkamer (35,24 m²), badkamer (5,35 m²), nachthal (1,94 m²), slaapkamer 1 (15,43 m²), slaapkamer 2 (8,04 m²), slaapkamer 3 (11,88 m²), inkom (2,28 m²) met bergkast (0,63 m²) en toilet (1,08 m²) en garage (30,22 m²) met douchehoek (1,22 m²)Verdieping +1: onafgewerkte zolder LOSSTAANDE BIJGEBOUWEN*Verdieping 0: vrijstaande garage DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES*Perceeloppervlakte: 1625 m²Woonoppervlakte excl. zolder en garage: 209,33 m²Woonoppervlakte incl. kelder en garage: 238,27 m²DE OMGEVINGDeze vrijstaande woning is landelijk gelegen te Kessenich, een deelgemeente van Kinrooi.De woning is gemakkelijk te bereiken met de wagen.Een bushalte, voor het gebruik van het openbaar vervoer, bevindt zich vlakbij, op zo'n 550 meter van de woning.Op een afstand van 700 meter van de woning kan je een kleuterschool en een lagere school aantreffen.Opvang voor baby's en peuters en buitenschoolse opvang vind je daarenboven vlakbij de woning.Binnen de gemeente Kinrooi is er een ruim aanbod aan sport- en vormingsactiviteiten. Op het terras en in de tuin van de woning kan je zelfs al een van deze leuke plekjes, met name de Maasplassen, zien.* Afmetingen en oppervlaktes zijn steeds gebaseerd op kadastrale gegevens, plannen en/of eigen afmetingen. Toch zijn ze louter indicatief en zonder enige garantie en/of aanspraak op juistheid.

Bouwjaar 1977
Terras Ja