Truyenstraat 1, 3640 Kinrooi

Kinrooi (Molenbeersel) - Perceel grond voor een vrijstaande woning
Dit te koop aangeboden perceel heeft een oppervlakte van 883 m².
Het perceel heeft een straatbreedte van 14,38 meter en is geschikt voor een open bebouwing.
Deze grond heeft een mobiscore van 4,6.

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN

Bestemming
De bestemming is een eengezinswoning met als hoofdbestemming wonen. Een nevenbestemming is mogelijk op het gelijkvloers, voor zover ze ondergeschikt is aan de woonfunctie. Zorgwoningen zijn eveneens toegelaten.

Voorziene bouwvorm
Open bebouwing met vier vrije gevels en een voorgevel van 9 meter.

Inplanting
Inplanting van de voorgevel op minimaal 12 meter uit de as van de Truyenstraat en de zijgevels op minimaal 3 meter van de zijdelingse perceelgrenzen.

Bouwdiepte: gelijkvloers max. 14 meter en op de verdieping max. 12 meter.

Dakvorm: zadeldak.

Carport
Een open carport is toegestaan in de zijdelingse tuinzone.

Vrijstaande bijgebouwen
Vrijstaande bijgebouwen zijn toegelaten achter de hoofdbouw met een totaaloppervlakte van deze bijgebouwen van max. 40 m².

Dit grondstuk is gelegen langs de Truyenstraat te Molenbeersel.
Een bushalte bevindt zich op ongeveer 300 meter van het grondstuk.
Op wandelafstand van de woning wordt er gezinsopvang voor baby’s en peuters aangeboden, alsook buitenschoolse opvang. De vrije basisschool, alwaar men terecht kan voor kleuteronderwijs en lager onderwijs, is beschikbaar op 800 meter van het perceel.
Het centrum van Kinrooi bevindt zich op minder dan 4 km van het perceel. In de onmiddellijke nabijheid van het perceel kan men evenwel ook terecht bij plaatselijke handelaars.
Het nabijgelegen Nederlandse kerkdorp Stramproy bereikt men met de auto op een zestal minuutjes rijden.

Type Bouwgrond

Vergunning nee
Bestemming Woongebied
Verkaveling ja

MoTrBg - Bouwvoorschriften.pdf

Kinrooi (Molenbeersel) - Perceel grond voor een vrijstaande woning

Truyenstraat 1, 3640 Kinrooi
Dit te koop aangeboden perceel heeft een oppervlakte van 883 m².
Deze grond heeft een mobiscore van 4,6.

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN

Bestemming

Voorziene bouwvorm
Open bebouwing met vier vrije gevels en een voorgevel van 9 meter.

Inplanting

Bouwdiepte: gelijkvloers max. 14 meter en op de verdieping max. 12 meter.

Dakvorm: zadeldak.

Carport
Een open carport is toegestaan in de zijdelingse tuinzone.

Vrijstaande bijgebouwen

Dit grondstuk is gelegen langs de Truyenstraat te Molenbeersel.
Een bushalte bevindt zich op ongeveer 300 meter van het grondstuk.

Type Bouwgrond

Vergunning nee