Truyenstraat 1, 3640 Kinrooi

Kinrooi (Molenbeersel) - Percelen grond voor het bouwen van een vrijstaande woning
Te koop aangeboden worden drie percelen grond die samen een totale oppervlakte van 805 m² hebben en waarop een vrijstaande woning gebouwd kan worden.
Ingevolge de samenvoeging van de drie percelen heeft het totale grondstuk een straatbreedte van 25,94 meter.

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN

Bestemming
De bestemming is een eengezinswoning met als hoofdbestemming wonen. Een nevenbestemming is mogelijk op het gelijkvloers, voor zover ze ondergeschikt is aan de woonfunctie. Zorgwoningen zijn eveneens toegelaten.

Voorziene bouwvorm
Open bebouwing met vier vrije gevels en een voorgevel van 12,66 meter.

Inplanting
Inplanting van de voorgevel op minimaal 12 meter uit de as van de Truyenstraat en de zijgevels op minimaal 3 meter van de zijdelingse perceelgrenzen.

Bouwdiepte: gelijkvloers max. 14 meter en op de verdieping max. 12 meter.

Dakvorm: zadeldak.

Carport
Een open carport is toegestaan in de zijdelingse tuinzone.

Vrijstaande bijgebouwen
Vrijstaande bijgebouwen zijn toegelaten achter de hoofdbouw met een totaaloppervlakte van deze bijgebouwen van max. 40 m².

Deze grond heeft een mobiscore van 4,6.

Dit grondstuk is gelegen langs de Truyenstraat te Molenbeersel.
Een bushalte bevindt zich op ongeveer 300 meter van het grondstuk.
Op wandelafstand van de woning wordt er gezinsopvang voor baby’s en peuters aangeboden, alsook buitenschoolse opvang. De vrije basisschool, alwaar men terecht kan voor kleuteronderwijs en lager onderwijs, is beschikbaar op 800 meter van het perceel.
Het centrum van Kinrooi bevindt zich op minder dan 4 km van het perceel. In de onmiddellijke nabijheid van het perceel kan men evenwel ook terecht bij plaatselijke handelaars.
Het nabijgelegen Nederlandse kerkdorp Stramproy bereikt men met de auto op een zestal minuutjes rijden.

Type Bouwgrond

Vergunning nee
Bestemming Woongebied
Verkaveling ja

MoTrBg - Bouwvoorschriften.pdf

Truyenstraat 1, 3640 Kinrooi

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN

Bestemming

Voorziene bouwvorm
Open bebouwing met vier vrije gevels en een voorgevel van 12,66 meter.

Inplanting

Bouwdiepte: gelijkvloers max. 14 meter en op de verdieping max. 12 meter.

Dakvorm: zadeldak.

Carport
Een open carport is toegestaan in de zijdelingse tuinzone.

Vrijstaande bijgebouwen

Deze grond heeft een mobiscore van 4,6.

Dit grondstuk is gelegen langs de Truyenstraat te Molenbeersel.
Een bushalte bevindt zich op ongeveer 300 meter van het grondstuk.

Type Bouwgrond

Vergunning nee