Truyenstraat 55, 3640 Kinrooi

Kinrooi (Molenbeersel) - Rustig gelegen woning op een ruim perceel grond
Deze woning werd gebouwd op een zeer ruim perceel.
Mits het bekomen van de nodige vergunning, kan het perceel verdeeld en een bijkomende bouwgrond gecreëerd worden.
Deze rustig gelegen woning met inpandige garage is volledig gelijkvloers ingericht.
Via de inkomhal met gastentoilet kan je naar de woonkamer met keuken maar ook naar de twee slaapkamers.
Van de keuken kan je naar de sas van waaruit je naar de badkamer, de zolderverdieping en de garage met achterliggende berging kan.
Dit pand heeft een mobiscore van 4,7.

Indeling van de woning
Verdieping 0: (inkom)hal (7,8 m²), gastentoilet (1,44 m²), woonkamer (32 m²) met keuken (14,44 m²) en berging (2,65 m²), slaapkamer (9,78 m²), slaapkamer (12,78 m²), badkamer (6,6 m²) sas (5 m²), garage (24 m²), berging (2 m²) en cv (6,44 m²)
Verdieping +1: zolderruimte (91,45 m²)

Detail m.b.t. de oppervlaktes
Bewoonbare oppervlakte: 192,37 m²
Totale oppervlakte: 216,38 m²

De omgeving
De woning is gunstig gelegen in Molenbeersel, een deelgemeente van Kinrooi.
Een bushalte voor het gebruik van het openbaar vervoer bevindt zich op 450 meter van de woning.
De dichtstbijzijnde school voor kleuteronderwijs en lager onderwijs vind je ook op 900 meter van de woning.
Voor opvang van baby's en peuters en voor buitenschoolse opvang kan je binnen een straal van 1 km op verschillende plaatsen terecht.
Binnen de gemeente Kinrooi zijn er bovendien talrijke ontspanningsmogelijkheden voorhanden.
Het pand ligt op zo'n 2,3 km van de Nederlandse grens.

Terras Ja
Tuin Ja
Parking Ja

Energiebron Gas
Beveiliging Conciërge
EPC label C
EPC unieke code 2092283
Vergunning ja
Voorkooprecht ja
Verkaveling ja

Kinrooi (Molenbeersel) - Rustig gelegen woning op een ruim perceel grond

Truyenstraat 55, 3640 Kinrooi
Deze woning werd gebouwd op een zeer ruim perceel.
Dit pand heeft een mobiscore van 4,7.

Indeling van de woning
Verdieping +1: zolderruimte (91,45 m²)

Detail m.b.t. de oppervlaktes
Bewoonbare oppervlakte: 192,37 m²
Totale oppervlakte: 216,38 m²

De omgeving
De woning is gunstig gelegen in Molenbeersel, een deelgemeente van Kinrooi.
Het pand ligt op zo'n 2,3 km van de Nederlandse grens.

Terras Ja
Tuin Ja