Winkeldervenstraat 7, 3640 Kinrooi

Praktisch ingedeelde bungalow met prachtige veranda in Molenbeersel
Deze verzorgde gezinswoning werd oorspronkelijk gebouwd in 1979 op een rustig gelegen perceel van 16 are 94 ca.

In 2008 werd de woning uitgebreid met een prachtige luxueuze veranda.
De leefruimtes, zijnde de woonkamer en de keuken, werden op dat moment ook volledig vernieuwd en omgevormd tot een grote open ruimte met een mooie ingebouwde haard en zeer veel lichtinval via de veranda.

Aansluitend aan de veranda is er daarenboven een deels overdekt terras, van waaruit je eveneens, kan genieten van een prachtig uitzicht over de tuin.
Via de hal kan je, behalve naar de leefruimte, ook naar het gastentoilet, de badkamer en de drie slaapkamers.
De woning is volledig onderkelderd.
De kelder bereik je via de trap in de inkomhal.
Via de in de kelderverdieping gelegen garage kan je ook rechtstreeks naar buiten.
Behalve de garage zijn er in de kelder ook nog verschillende bergruimtes, een provisiekelder en een CV-ruimte.
De ramen van de woning zijn van hardhout met dubbele beglazing en voorzien van rolluiken.

INDELING VAN HET PAND*
Verdieping -1: trappensas (11,13 m²), garage (36 m²), buitensas (13,80 m²), CV-kelder (14 m²), berging (3,85 m²), provisiekelder (8,05 m²), ruimte 1 (15,83 m²) en ruimte 2 (27,53 m²)
Verdieping 0: inkomhal (11,12 m²), leefruimte met veranda (82,40 m²), sas (2,40 m²), toilet (1,49 m²), badkamer (6 m²), slaapkamer 1 (15,83 m²), slaapkamer 2 (15,40 m²) en slaapkamer 3 (11,90 m²)
Verdieping +1: zolder

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES*
Woonoppervlakte excl. kelder: 146,54 m²
Woonoppervlakte incl. kelder: 240,73 m²
Oppervlakte overdekt terras: 30,43 m²

Dit woonhuis is landelijk gelegen te Molenbeersel, een deelgemeente van Kinrooi, op een boogscheut van de Nederlandse grens.
De woning is gemakkelijk te bereiken met de wagen.
Een bushalte, voor het gebruik van het openbaar vervoer, bevindt zich op een afstand van 1 km van de bungalow.
Op minder dan 1,5 kilometer van de woning kan je een kleuterschool en een lagere school vinden.
Gezinsopvang voor baby's en peuters wordt aangeboden op zo'n 500 meter van de bungalow. Groepsopvang voor baby's en peuters en buitenschoolse opvang is op 110 meter vanaf de woning te vinden.
Binnen de gemeente Kinrooi zijn er diverse sport- en ontspanningsfaciliteiten.
Voetballen kan bijvoorbeeld al op zo'n 900 meter van de woning.
Liever gewoon een wandeling in de natuur? Dan kan je uiteraard terecht in het nabijgelegen natuurgebied Stramprooierbroek.
Een uitstap in Nederland gepland? De Nederlandse grens bereik je al na een autorit van drie minuten (ongeveer 1,6 km rijden).

Type Huis
Bouwjaar 1979
Renovatiejaar 2008
Terras Ja - oriëntatie noord-oost
Tuin Ja - oriëntatie noord-oost
Parking Ja

Comfort Haard
Energiebron Gas
EPC label C
Bestemming Woongebieden met landelijk karakter
Verkaveling Ja

Plannen, attesten en/of andere documenten

Praktisch ingedeelde bungalow met prachtige veranda in Molenbeersel

Winkeldervenstraat 7, 3640 Kinrooi

In 2008 werd de woning uitgebreid met een prachtige luxueuze veranda.

De woning is volledig onderkelderd.
De kelder bereik je via de trap in de inkomhal.

INDELING VAN HET PAND*
Verdieping +1: zolder

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES*
Woonoppervlakte excl. kelder: 146,54 m²
Woonoppervlakte incl. kelder: 240,73 m²
Oppervlakte overdekt terras: 30,43 m²

De woning is gemakkelijk te bereiken met de wagen.
Binnen de gemeente Kinrooi zijn er diverse sport- en ontspanningsfaciliteiten.
Voetballen kan bijvoorbeeld al op zo'n 900 meter van de woning.

Type Huis
Bouwjaar 1979