Landweg 3, 3640 Kinrooi

Kinrooi (Ophoven) - Op te frissen gezinswoning met tuinberging en drie slaapkamers
Deze op te frissen gezinswoning werd gebouwd in 1956.
Via de inkomhal kan je naar de gezellige leefruimte/woonkamer, van waaruit je naar de keuken kan.
Vanuit de ingerichte keuken kan je enerzijds naar de bijkeuken met toegang naar de achtertuin en anderzijds naar de badkamer.
Op het gelijkvloers bevindt zich aan de straatzijde een slaapkamer.
Op de verdieping kan je vervolgens via de overloop naar een tweede slaapkamer.
Vanuit deze slaapkamer kan je naar een derde (slaap)kamer. Deze ruimte kan ook perfect dienst doen als dressing.
In de woning is er ook nog een kelder, die toegankelijk is via de woonkamer.
De ramen in de woning zijn van PVC met dubbele beglazing.
De woning wordt verwarmd via centrale verwarming op stookolie d.m.v. radiatoren.
Bovengrondse stookolietank voorzien van conformiteitsattest - inhoud: 3000 liter
Voortuin is deels aangelegd met gras en deels met kiezelsteentjes.
Rustig gelegen woning, naar eigen smaak op te frissen, maar zeker een bezoek waard!

INDELING VAN DE WONING*
Verdieping -1: kelder (6,60 m²)
Verdieping 0: inkomhal (6,51 m²), woonkamer (25,35 m²), keuken (8,73 m²), bijkeuken (8,20 m²), badkamer (9,16 m²) en slaapkamer (14,21 m²)
Verdieping +1: overloop (4,48 m²), slaapkamer (14,10 m²), slaapkamer (11,61 m²), zolder (5,12 m²)

OPPERVLAKTES SAMENGEVAT*
Bewoonbare oppervlakte (excl. kelder & zolder): 102,35 m²
Oppervlakte incl. kelder en zolder: 114,07 m²

De woning is gelegen in het landelijke Ophoven, een deelgemeente van de gemeente Kinrooi.
Een kleuterschool en lagere school bevinden zich op wandelafstand van de woning.
Eveneens bevindt zich in de buurt een sporthal met het nodige aanbod aan sportactiviteiten.
Binnen de gemeente Kinrooi kan je daarenboven ook genieten van een wandeling in de verschillende natuurgebieden (Stramproyerbroek, Vijverbroek, Jagersborg, enz.) of van verschillende watersportactiviteiten aan de jachthaven De Spaanjerd.

Bouwjaar 1956

Energiebron Mazout
EPC label F
Vergunning ja
Bestemming Woongebieden
Verkaveling ja

Landweg 3, 3640 Kinrooi
Deze op te frissen gezinswoning werd gebouwd in 1956.
Op het gelijkvloers bevindt zich aan de straatzijde een slaapkamer.
Op de verdieping kan je vervolgens via de overloop naar een tweede slaapkamer.
In de woning is er ook nog een kelder, die toegankelijk is via de woonkamer.
De ramen in de woning zijn van PVC met dubbele beglazing.
Voortuin is deels aangelegd met gras en deels met kiezelsteentjes.

INDELING VAN DE WONING*
Verdieping -1: kelder (6,60 m²)

OPPERVLAKTES SAMENGEVAT*
Bewoonbare oppervlakte (excl. kelder & zolder): 102,35 m²