Breeersteenweg 185, 3640 Kinrooi

Kinrooi - Woonboerderij op meer dan 1 ha
Koop je dit pand, dan word je de eigenaar van een ruime zeer goed onderhouden woonboerderij.
Het perceel met de woning is volledig omheind.
Als bezoeker wandel je via het aangelegde pad met toegangspoortje naar de voordeur.
Eens in de inkom- en trappenhal met vestiaire en gastentoilet kan je ofwel naar de leefruimtes ofwel naar de deels op het gelijkvloers en deels op de verdieping gelegen slaapkamers en badkamers.
Van de inkomhal ga je eerst naar de zeer ruime keuken en vervolgens naar de woonkamer, die opgedeeld is in een eethoek en een gezellige opkamer met open haard.
Zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer heb je een prachtig uitzicht over het terras en de tuin.
Via de inkomhal kan je ook nog naar de berg- en wasplaats met bureauhoek.
Tot slot is er op het gelijkvloers ook nog een slaapkamer en een badkamer aanwezig.
Op de verdieping van de woonboerderij zijn er nog twee ruime slaapkamers, een badkamer en een berging met de aansluiting voor een wasmachine.
Bij het pand hoort ook nog een garage met dubbele sectionaalpoort.
Hier bevindt zich ook de cv-installatie voor het verwarmen van het pand.
Deze is te bereiken via de aan de linkerzijde van de woning gelegen oprit met elektrisch bedienbare toegangspoort.
Het gelijkvloers van de woning is voorzien van vloerverwarming.
De ramen van de woning zijn van hout met dubbel glas (op een raam na).
Er is een alarminstallatie aanwezig.
Van de woning kan men via het terras en de bijhorende tuin naar een achtergelegen ruim omheind stuk grond, dat ideaal is voor het houden van dieren.
Op dit stuk is er al een dierenschutting aanwezig, net zoals een berghok voor het opbergen van materialen.
Deze woning wordt verwarmd op stookolie.
Bij de woonboerderij hoort vervolgens ook nog een niet omheind stuk weiland met een oppervlakte van 7106 m².

INDELING VAN DE WONING
Verdieping 0: inkomhal (12,70 m²) met gastentoilet (1,18 m²), keuken (26,07 m²), woonkamer (45,12 m²), berg- en wasplaats met bureauhoek (15,80 m²), slaapkamer (15,19 m²) en badkamer (6,75 m²)
Verdieping +1 : overloop (8,25 m²), slaapkamer (26,13 m²), badkamer (6,10 m²), berging (3,34 m²) en slaapkamer (26,58 m²) Verdieping +2: zolder

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Perceeloppervlakte: 12.999 m²
Bewoonbare oppervlakte: 193,20 m²
Oppervlakte garage: 43,02 m²
Oppervlakte dierenschutting: 29,75 m²
Oppervlakte materialenberging: 31,96 m²

De woonboerderij is rustig en landelijk gelegen te Kinrooi langs een goed bereikbare weg.
Een bushalte bevindt zich op zo’n 70 meter van de woonboerderij.
Binnen de gemeente Kinrooi is er een aanbod aan kleuteronderwijs, alsook lager en secundair onderwijs.
Zowel in Kinrooi als in de omliggende deelgemeentes kan je terecht voor gezinsopvang of groepsopvang voor baby’s en peuters, alsook voor buitenschoolse opvang.
Binnen de gemeente kan je onder meer in het gemeenschapscentrum en de bibliotheek terecht voor de nodige portie cultuur en vorming. Sport je liever terwijl je geniet van de maasplassen? Geen probleem. Binnen de gemeente Kinrooi kan je onder meer joggen op de Finse piste aan de Steenberg of meedoen aan ‘start to sail’. Natuurlijk kan je ook meedoen aan de talrijke activiteiten die binnen de gemeente georganiseerd worden, zoals het bosloopcriterium, de meitocht of het verkennen van Kinrooi met de paardentram.

Type Boerderij
Terras Ja -
Tuin Ja -
Parking Ja

Energiebron Mazout
Elektriciteit
Beveiliging Alarm
EPC label D
Vergunning nee
Bestemming Agrarisch gebied
Stedenbouwkundige inbreuk ja
Verkaveling nee

Kinrooi - Woonboerderij op meer dan 1 ha

Breeersteenweg 185, 3640 Kinrooi
Het perceel met de woning is volledig omheind.
Via de inkomhal kan je ook nog naar de berg- en wasplaats met bureauhoek.
Bij het pand hoort ook nog een garage met dubbele sectionaalpoort.
Hier bevindt zich ook de cv-installatie voor het verwarmen van het pand.
Het gelijkvloers van de woning is voorzien van vloerverwarming.
De ramen van de woning zijn van hout met dubbel glas (op een raam na).
Er is een alarminstallatie aanwezig.
Deze woning wordt verwarmd op stookolie.

INDELING VAN DE WONING

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Perceeloppervlakte: 12.999 m²
Bewoonbare oppervlakte: 193,20 m²
Oppervlakte garage: 43,02 m²
Oppervlakte dierenschutting: 29,75 m²
Oppervlakte materialenberging: 31,96 m²

Een bushalte bevindt zich op zo’n 70 meter van de woonboerderij.

Type Boerderij
Terras Ja -