Eikelenweg 1, 3620 Lanaken

Lanaken - Perceel grond voor het bouwen van een vrijstaande woning (lot 2)
Dit ruim perceel biedt de mogelijkheid tot het bouwen van een vrijstaande woning.
Het perceel is residentieel gelegen te Lanaken in een rustige, goed te bereiken buurt.
het perceel is met 13,96 meter erg ruim aan de voorzijde, waardoor de te bouwen woning 8,50 meter breed mag zijn.
Het perceel wordt te koop aangeboden onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de verkavelingsvergunning.
Deze grond heeft een mobiscore van 6,6.

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN

Bestemming hoofdgebouw
Eengezinswoning en/of zorgwoning.
Enkele functies zoals vrij beroep en dienstverlening zijn toegestaan onder bepaalde voorwaarden.

Bouwbreedte: 8,50 meter
Bouwdiepte: maximaal 17 meter op het gelijkvloers en maximaal 12 meter op de verdieping
Kroonlijsthoogte tussen 5,50 meter en 6,50 meter boven niveau straat.
Vloerpeil: max. 0,30 meter boven het straatniveau
Dakvorm: alle daktypes zijn toegestaan
Bestemming bijgebouw
Vrijstaande bijgebouwen zijn toegestaan met als functie auto- en/of tuinberging en een maximale oppervlakte van 40 m² samen.

Bouwhoogte van minimaal 2 meter en maximaal 3 meter
Hood- en bijgebouwen moeten 1 architecturaal geheel vormen

Niet-bebouwd gedeelte
Reliëfwijzigingen zijn niet wenselijk.
Verhardingen moeten bepekt blijven tot de bouwzone voor hoofdgebouwen, alsook voor de aanleg van het terras (max. 30 m²).
Alle overige verhardingen dienen te gebeuren met waterdoorlatende materialen of materialen toegepast met een brede voeg.
Buiten de bouwzones dient de tuin aangelegd te worden met groenaanplanting.

Dit perceel is gelegen aan de Eikelenweg in Lanaken.
Het perceel is zeer vlot bereikbaar met de wagen.
Een bushalte bevindt zich op 100 meter van het perceel.
Binnen een straal van 1 kilometer is er zowel kleuter- als lager, als secundair onderwijs voor handen.
Kinderopvang is op 100 meter van het perceel te vinden.
Verder zijn er verschillende sportfaciliteiten op minder dan 1 kilometer vanaf het perceel gelegen.
De autosnelweg A2 bevindt zich op minder dan 10 kilometer van het perceel.

Type Bouwgrond

Vergunning nee
Bestemming building_permit: true flooding_area: true parcelling_permission: true
Verkaveling nee

Lanaken - Perceel grond voor het bouwen van een vrijstaande woning (lot 2)

Eikelenweg 1, 3620 Lanaken
Deze grond heeft een mobiscore van 6,6.

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN

Bestemming hoofdgebouw
Eengezinswoning en/of zorgwoning.

Bouwbreedte: 8,50 meter
Kroonlijsthoogte tussen 5,50 meter en 6,50 meter boven niveau straat.
Vloerpeil: max. 0,30 meter boven het straatniveau
Dakvorm: alle daktypes zijn toegestaan
Bestemming bijgebouw

Bouwhoogte van minimaal 2 meter en maximaal 3 meter
Hood- en bijgebouwen moeten 1 architecturaal geheel vormen

Niet-bebouwd gedeelte
Reliëfwijzigingen zijn niet wenselijk.
Buiten de bouwzones dient de tuin aangelegd te worden met groenaanplanting.

Dit perceel is gelegen aan de Eikelenweg in Lanaken.
Het perceel is zeer vlot bereikbaar met de wagen.
Een bushalte bevindt zich op 100 meter van het perceel.
Kinderopvang is op 100 meter van het perceel te vinden.
De autosnelweg A2 bevindt zich op minder dan 10 kilometer van het perceel.

Type Bouwgrond

Vergunning nee