Stationsstraat 16, 3620 Lanaken

Lanaken - Vernieuwd handelspand met duplex-appartement in het centrum

Dit handelspand is gelegen in het centrum van Lanaken en betreft een woon-werkobject.Dit pand is ingericht als winkel en een duplex-appartement.Aan de voorzijde van het pand kan je via de inkom, te midden van twee mooie ruime etalages, de winkelruimte betreden. De winkelruimte zelf is 120 m² groot en werd onlangs vernieuwd en voorzien van airconditioning.Van de winkel kan je naar een achterliggende vestiaire van waaruit je naar een toilet, een keuken en een bijkomende kamer kan, die je multifunctioneel kan benutten (ofwel als winkelstockageruimte ofwel als woonkamer).Zowel van de keuken als van de momenteel als woonkamer ingerichte kamer kan je naar de tuin.Op verdieping 1 bevinden zich een leefruimte van 41,50 m², een bureau en drie slaapkamers met een badkamer.Op verdieping 2 is er tenslotte nog een zolderruimte/polyvalente ruimte. Deze ruimte kan verder ingericht worden tot bijkomende slaapkamers, hobbyruimte, speelkamer, dressing,...INDELING VAN DIT BEDRIJFSVASTGOED*Verdieping -1: kelderruimte 1 (10,56m²), kelderruimte 2 (23,29m²) en kelderruimte 3 (13,50m²)Verdieping 0: etalages (10 m² + 8,50 m²), winkelruimte (120 m²), vestiaire, een toilet, de keuken (12 m²) en een winkelstockageruimte (35 m²) Verdieping +1: leefruimte (41,50 m²), overloop, bureau (11,70 m²), slaapkamer (15,60 m²), slaapkamer (13,50 m²), slaapkamer (12,80 m²) en badkamer (13,60 m²)Verdieping +2: zolderruimte/polyvalente ruimte (34,30m²)OPPERVLAKTES SAMENGEVAT*Perceeloppervlakte: info volgtOppervlakte gelijkvloers: 185,50 m²Woonoppervlakte (excl. kelder): 138,70 m²Totale oppervlakte woon- en werkobject: 371,55 m²DE OMGEVINGDit pand is gunstig gelegen in de goed bezochte winkelstraat "Stationsstraat", te midden van andere handelszaken, te Lanaken. Het pand is optimaal bereikbaar, zowel met de wagen als met de bus. Er is een bushalte op zo'n 180 meter van het pand.Openbare parking is in de onmiddellijke omgeving aanwezig.* Afmetingen en oppervlaktes zijn steeds gebaseerd op kadastrale gegevens, plannen en/of eigen afmetingen. Toch zijn ze louter indicatief en zonder enige garantie en/of aanspraak op juistheid.

Kadastraal inkomen € 2052
Terras Ja