Kinrooiersteenweg 80, 3680 Maaseik

Maaseik - Bungalow met drie slaapkamers
Deze woning betreft een vrijstaande bungalow met alle leef- en slaapruimtes op het gelijkvloers.
Het pand werd in 1965 gebouwd op een perceel met een straatbreedte van 40 meter.
Via de inkomhal met gastentoilet kan je enerzijds naar de woonkamer en anderzijds naar de badkamer.
Van de woonkamer kan naar de keuken, die op haar beurt toegang verleent tot de berging en de kelder.
Van de berging kan je dan weer naar de garage.
Verder bevinden zich in de woning nog drie slaapkamers.
De woning wordt verwarmd op stookolie.
De woning beschikt over een mooie grote tuin met een fraai achteruitzicht op de agrarische gebieden.
Momenteel wordt dit pand verhuurd en kan er gerekend worden op een jaarlijkse huuropbrengst van 7.800,00 EUR.
Dit pand heeft een mobiscore van 4,9.

INDELING VAN DE WONING
Verdieping -1: kelder (7,61 m²)
Verdieping 0: inkomhal (4,88 m²), gastentoilet (1,07 m²), badkamer (4,45 m²), woonkamer (29,81 m²), keuken (7,48 m²), berging (11,30 m²), nachthal (3,20 m²), slaapkamer 1 (11,88 m²), slaapkamer 2 (11,70 m²), slaapkamer 3 (13,33 m²) en garage (13,24 m²).

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Bewoonbare oppervlakte excl. kelder: 135,95 m²
Totale oppervlakte: 147,45 m²

De woning is gelegen op de grens van Maaseik en Kinrooi.
De woning is makkelijk bereikbaar met de wagen.
Maak je liever gebruik van het openbaar vervoer, dan vind je op zo'n 300 meter van de woning een bushalte.
Binnen een straal van 1 km rond de woning kan je op verschillende plaatsen terecht voor gezinsopvang voor baby’s en peuters, alsook voor buitenschoolse opvang.
De dichtstbijzijnde school voor kleuteronderwijs en lager onderwijs bevindt zich op ongeveer 1100 meter van de woning.

MEER INFORMATIE?
Voor meer informatie kan je steeds terecht op ons kantoor.

Tuin Ja -

EPC label F
EPC unieke code 2054185
Vergunning ja
Bestemming Woongebied met landelijk karakter en agrarisch gebied
Verkaveling ja

Maaseik - Bungalow met drie slaapkamers

Kinrooiersteenweg 80, 3680 Maaseik
Van de berging kan je dan weer naar de garage.
Verder bevinden zich in de woning nog drie slaapkamers.
De woning wordt verwarmd op stookolie.
Dit pand heeft een mobiscore van 4,9.

INDELING VAN DE WONING
Verdieping -1: kelder (7,61 m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Bewoonbare oppervlakte excl. kelder: 135,95 m²
Totale oppervlakte: 147,45 m²

De woning is gelegen op de grens van Maaseik en Kinrooi.
De woning is makkelijk bereikbaar met de wagen.

MEER INFORMATIE?
Voor meer informatie kan je steeds terecht op ons kantoor.

Tuin Ja -

EPC label F