Dornerheidestraat 17, 3680 Maaseik

Maaseik (Dorne) - Rustig gelegen woning met drie slaapkamers
Deze vrijstaande split level woning is gelegen te Opoeteren, een landelijke deelgemeente van Maaseik.
Het pand ligt op een uitgestrekt perceel en je kan er genieten van een prachtig uitzicht.
Je komt de woning binnen in de grote inkomhal.
De woonkamer, keuken, badkamer, berging, maar ook de trappen naar de verdiepingen kan je bereiken vanuit deze hal.
Zowel in de woonkamer als in de achterliggende eetkamer heb je grote ramen en kan je genieten van veel daglicht.
De eetkamer heeft een rechtstreekse toegang tot de ingerichte keuken.
Achter de keuken bevindt zich de veranda met sas, vanaf hier kan je dadelijk naar de riante tuin.
De badkamer is momenteel ingericht met een bad en een lavabo.
Via de badkamer kan je naar het toilet.
In de badkamer vind je ook het zolderluik terug.
Wanneer je naar de hoger gelegen verdieping gaat, vind je de nachtgang met toegang tot de drie ruime slaapkamers.
De slaapkamer aan de straatzijde is voorzien van een knus balkon met uitzicht over de weilanden.
Op de lager gelegen verdieping ontdek je de wasplaats met douche, de cv-ruimte en de inpandige garage.
De garage is gemakkelijk te bereiken vanaf de straat.
Ten slotte kan je vanuit de wasplaats de lager gelegen kelderberging bereiken.
Deze woning wordt verwarmd op stookolie.
Het EPC van deze woning is 600 kWh/m² jaar en de mobiscore bedraagt 4,9.

INDELING VAN HET PAND
Verdieping -1: kelder (12,6 m²)
Verdieping -0,5: inpandige garage (22,67 m²), wasplaats (14,22 m²) en cv-ruimte (4,71 m²)
Verdieping 0: inkomhal (10,85 m²) met berging (0,85), woonkamer (30,08 m²), eetkamer (13,93 m²), keuken (9,04 m²), veranda (5,54 m²) met sas (1,66 m²), badkamer (6,59 m²) en toilet (1,26 m²)
Verdieping +0,5: nachtgang (3,29 m²), slaapkamer met balkon (14,20 m²), slaapkamer 2 (9,88 m²) en slaapkamer 3 (14,89 m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte excl. kelder: 122,03 m²
Woonoppervlakte incl. kelder: 176,24 m²

Dit pand is gelegen in Opoeteren, een deelgemeente van Maaseik.
Een bushalte, voor het gebruik van het openbaar vervoer, bevindt zich op zo'n 1,5 kilometer.
Op een afstand van 1,5 kilometer van de woning bevindt zich een kleuterschool en een lagere school.
Voor opvang voor baby's en peuters en buitenschoolse opvang kan je op 1,2 kilometer terecht.
Binnen een straal van 4 kilometer zijn er meerdere sportfaciliteiten te vinden.
Opglabbeek, As, Maaseik, Genk en Maasmechelen zijn op minder dan 15 kilometer van dit pand gelegen.
De Nederlandse grens vind je op zo'n 12 kilometer.

Terras Ja -
Tuin Ja -

EPC label F
EPC unieke code 2085404
Vergunning ja
Bestemming Woongebied met landelijk karakter
Verkaveling ja

Maaseik (Dorne) - Rustig gelegen woning met drie slaapkamers

Dornerheidestraat 17, 3680 Maaseik
Je komt de woning binnen in de grote inkomhal.
De eetkamer heeft een rechtstreekse toegang tot de ingerichte keuken.
De badkamer is momenteel ingericht met een bad en een lavabo.
Via de badkamer kan je naar het toilet.
In de badkamer vind je ook het zolderluik terug.
De garage is gemakkelijk te bereiken vanaf de straat.
Ten slotte kan je vanuit de wasplaats de lager gelegen kelderberging bereiken.
Deze woning wordt verwarmd op stookolie.
Het EPC van deze woning is 600 kWh/m² jaar en de mobiscore bedraagt 4,9.

INDELING VAN HET PAND
Verdieping -1: kelder (12,6 m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte excl. kelder: 122,03 m²
Woonoppervlakte incl. kelder: 176,24 m²

Dit pand is gelegen in Opoeteren, een deelgemeente van Maaseik.
Binnen een straal van 4 kilometer zijn er meerdere sportfaciliteiten te vinden.
De Nederlandse grens vind je op zo'n 12 kilometer.

Terras Ja -
Tuin Ja -