Kleine Kerkstraat 4, 3680 Maaseik

Maaseik - Gerenoveerde stadswoning met vier slaapkamers
Deze mooi gerenoveerde stadswoning werd in de periode 1900 - 1918 gebouwd, pal in het historische centrum, vlakbij het marktplein.

Het pand werd in 2004 volledig gerenoveerd.
In het kader van de renovatiewerken werden de ramen en de deuren vervangen.
De elektrische installatie van de woning werd eveneens volledig vernieuwd en is bijgevolg conform.

Via de inkomhal met vestiaire en spiegelwand kom je in de leefruimte/woonkamer en de achterliggende geïnstalleerde keuken (GOPA). Deze keuken is voorzien van een ingebouwde vaatwasmachine, oven, keramische kookplaat, koelkast en inox spoelbak.
De leefruimte is voorzien van parketvloer en beschikt over hoge plafonds met ingebouwde lichtpunten (spots) en geluidsboxen.

In de keuken werd in de eethoek het plafond vervangen door een elektrisch te bedienen zonnedak. Bij mooi weer kan je het plafond volledig openschuiven en op die manier heerlijk lunchen of dineren in open lucht. Door dit speciale zonnedak geniet zowel de keuken als de leefruimte van veel lichtinval.
Op het gelijkvloers is er vloerverwarming aanwezig en ligt er een mooie granieten vloer.

Op de eerste verdieping is de master-bedroom met eigen badkamer en dressing gelegen. Deze badkamer is uitgerust met hangtoilet, ligbad en luxe douche.
Er is tevens nog een tweede (slaap) kamer aanwezig.

Op de tussenverdieping vinden we een ruime, volledig betegelde badkamer terug uitgerust met hangtoilet en wastafel. Ingebouwde lichtpunten (spots) aan het plafond. Velux dakvenster. Granieten vloer.

Op de tweede verdieping kan je via een tussenkamer naar een derde slaapkamer met laminaatparket. Velux dakvenster.
Tevens bevindt zich hier nog een technische ruimte. Deze extra ruimte kan ook dienst doen als bureel of strijkkamer/berging. (mogelijkheid tot omvorming naar 4de slaapkamer)
Het huis is gedeeltelijk onderkelderd. (voorraadkelder)

De twee grote troeven van dit pand:
- elektrisch te bedienen zonnedak
- centrale ligging
Het pand is dan ook absoluut een bezoek waard!

INDELING VAN HET PAND
Verdieping -0.5: kelder (27 m²)
Verdieping 0: inkomhal (11.97 m²), woonkamer (48,05 m²) en keuken (15,62 m²)
Verdieping +0.5: overloop (1,52 m²) en badkamer 1 (6,53 m²)
Verdieping +1: nachthal (4,40 m²), slaapkamer 1 (15,11 m²), slaapkamer 2 met badkamer 2 (21,77 m²)
Verdieping +2: nachthal (3,77 m²), slaapkamer 3 (13,86 m²) en technische ruimte/bureel/berging (16,38 m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte excl. kelder: 158,98 m²
Woonoppervlakte incl. kelder: 185,98 m²

Deze gerenoveerde stadswoning is gelegen in de historische kern van Maaseik, op slechts enkele voetstappen van de Markt verwijderd.
Gelet op de centrale ligging bevindt het zich in de onmiddellijke nabijheid van winkels, restaurants en cafés.
In de omgeving van dit huis zijn er ook scholen aanwezig en uiteraard is er ook op talrijke plaatsen opvang voor kinderen voorzien.

Bouwjaar 1918
Renovatiejaar 2004

Comfort Dressing
Vloerverwarming
Airco
Energiebron Gas
Elektriciteit
PV elektrische installatie Conform
EPC label B
Bestemming Woongebieden met cultureel, historische en/of esthetische waarde
Verkaveling Nee

Plannen, attesten en/of andere documenten

Maaseik - Gerenoveerde stadswoning met vier slaapkamers

Kleine Kerkstraat 4, 3680 Maaseik

Het pand werd in 2004 volledig gerenoveerd.
In het kader van de renovatiewerken werden de ramen en de deuren vervangen.

Er is tevens nog een tweede (slaap) kamer aanwezig.

Het huis is gedeeltelijk onderkelderd. (voorraadkelder)

De twee grote troeven van dit pand:
- elektrisch te bedienen zonnedak
- centrale ligging
Het pand is dan ook absoluut een bezoek waard!

INDELING VAN HET PAND
Verdieping -0.5: kelder (27 m²)
Verdieping 0: inkomhal (11.97 m²), woonkamer (48,05 m²) en keuken (15,62 m²)
Verdieping +0.5: overloop (1,52 m²) en badkamer 1 (6,53 m²)