Breeerweg 105, 3680 Maaseik

Maaseik (Neeroeteren) - Op te frissen gezinswoning met ruime tuin
Deze op te frissen gezinswoning werd in 1953 gebouwd op een zeer ruim perceel.
Via de inkomhal kan je vooreerst naar de woonkamer met eet- en zitgedeelte.
Van de woonkamer kan je vervolgens naar de keuken.
De keuken zelf is ook bereikbaar via de achterliggende veranda, van waaruit je een mooi uitzicht hebt over de zijdelings van de woning gelegen tuin.
Eveneens kan je van de veranda naar een wasplaats/berging.
Op het gelijkvloers bevindt zich ook nog een extra kamer, die momenteel ingericht is als slaapkamer maar ook perfect gebruikt kan worden als een bureauruimte/ontvangstruimte voor een zelfstandige die graag cliënteel aan huis wenst te ontvangen.
Deze kamer is immers zowel te bereiken via de inkomhal als via de keuken.
De badkamer bevindt zich eveneens op het gelijkvloers en is momenteel ingericht met een wastafel en een douche.
Op de verdieping bevinden zich vier slaapkamers.
Tot slot beschikt het pand ook nog over een kelder en een zolderruimte.
Een voertuig kan gestald worden in de losstaande garage.
De mobiscore bedraagt 4,9.

INDELING VAN DE WONING
Verdieping -1: kelder (22,51 m²)
Verdieping 0: inkomhal (1,20 m²), woonkamer (28,03 m²), keuken (9,36 m²), kamer (17,23 m²), badkamer (4,25 m²), toilet (1,29 m²), veranda (19,08 m²), CV-ruimte/wasplaats (16,24 m²) en bergplaats (32,46 m²)
Verdieping +1: nachthal (2,03 m²), slaapkamer (10,73 m²), slaapkamer (18,06 m²), slaapkamer (17,75 m²) met toegang naar zolder (1,38 m²) en slaapkamer (10,58 m²)
Verdieping +2: zolder (35,04 m²)

Detailinformatie m.b.t. de oppervlaktes
Perceeloppervlakte: info volgt
Woonoppervlakte excl. kelder en zolder: 138,12 m²
Woonoppervlakte incl. kelder en zolder: 195,68 m²
Oppervlakte garage: 17,50 m²

De woning is gelegen langs de Breeërweg, de verbindingsweg tussen Bree en Maaseik-Neeroeteren.
Met de wagen is de woning goed bereikbaar.
Een bushalte voor het gebruik van het openbaar vervoer bevindt zich op zo'n 140 meter van het pand.
Binnen de stad Maaseik kan je het dichtstbij de woning terecht in de plaatselijke scholen te Neeroeteren. Kleuteronderwijs en lager onderwijs kan ook in de nabijgelegen gemeente Opitter en/of Tongerlo, deelgemeentes van de stad Bree gevolgd worden.
Ben je op zoek naar gezinsopvang van baby's en peuters of buitenschoolse opvang? Dan kan je op verschillende plaatsen binnen de steden Maaseik en Bree zeker een plekje vinden. De dichtstbijzijnde opvanglocatie bevindt zich op iets meer dan een kilometer van de woning.
Gezien het pand gelegen is in de buurt van de grens tussen de steden Maaseik en Bree zijn er talrijke ontspanningsmogelijkheden voorhanden.

Bouwjaar 1953
Terras Ja -
Tuin Ja -
Parking Ja

EPC label F
EPC unieke code 2192310
Vergunning ja
Bestemming Woongebieden met landelijk karakter
Verkaveling nee

EPC Breeërweg 105 Maaseik.pdf

Maaseik (Neeroeteren) - Op te frissen gezinswoning met ruime tuin

Breeerweg 105, 3680 Maaseik
Deze op te frissen gezinswoning werd in 1953 gebouwd op een zeer ruim perceel.
Via de inkomhal kan je vooreerst naar de woonkamer met eet- en zitgedeelte.
Van de woonkamer kan je vervolgens naar de keuken.
Eveneens kan je van de veranda naar een wasplaats/berging.
Deze kamer is immers zowel te bereiken via de inkomhal als via de keuken.
Op de verdieping bevinden zich vier slaapkamers.
Tot slot beschikt het pand ook nog over een kelder en een zolderruimte.
Een voertuig kan gestald worden in de losstaande garage.
De mobiscore bedraagt 4,9.

INDELING VAN DE WONING
Verdieping -1: kelder (22,51 m²)
Verdieping +2: zolder (35,04 m²)

Detailinformatie m.b.t. de oppervlaktes
Perceeloppervlakte: info volgt
Woonoppervlakte excl. kelder en zolder: 138,12 m²
Woonoppervlakte incl. kelder en zolder: 195,68 m²
Oppervlakte garage: 17,50 m²

Met de wagen is de woning goed bereikbaar.

Bouwjaar 1953
Terras Ja -