Hoendersstraat 29, 3680 Maaseik

Maaseik (Neeroeteren) - Perceel grond voor een vrijstaande woning

Dit perceel bouwgrond is gelegen aan de Hoendersstraat en geschikt voor een open bebouwing.De oppervlakte van het perceel is 518 m² met een perceelbreedte van 16 meter.De te bouwen woning mag een maximale breedte van 9,13 meter hebben.STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTENBestemming hoofdgebouwEengezinswoning en/of zorgwoning.Enkele functies zoals vrij beroep en dienstverlening zijn toegestaan onder bepaalde voorwaarden.Fotovoltaïsche zonnepanelen en/of zonneboilers op het dak zijn toegelaten.Afmetingen:Bouwdiepte: maximaal 14 meter op het gelijkvloers en maximaal 12 meter op de verdiepingBouwhoogte: maximaal 2 bouwlagen onder de kroonlijstDakvorm: alle daktypes zijn toegestaanVoor dit lot is een carport mogelijk zoals aangegeven op het verkavelingsplan.Bestemming bijgebouwVrijstaande bijgebouwen (bergplaatsen, tuinhuis, dierenhokken, enz.) zijn toegestaan.Afmetingen:Beperkt tot 1 bouwlaagKroonlijsthoogte van maximaal 3 meter en een nokhoogte van maximaal 4,5 meter.Maximale oppervlakte: 30 m².Niet-bebouwd gedeelteVoortuin: bouwvrijZijtuin: carport mogelijkAchtertuin: bebouwbaar; vijver of zwembad is toegestaan.Aan dit lot is een tijdelijke erfdienstbaarheid voor openbaar nut gevestigd.Deze grond heeft een mobiscore van 5,5.DE OMGEVINGHet perceel is rustig gelegen nabij het centrum van Neeroeteren, met in de directe nabijheid de plaatselijke handelszaken.Het perceel bevindt zich tevens in de nabijheid van de nieuw gebouwde sporthal, alsook de atletiekpiste en de tennisterreinen.Ook aan recreatiemogelijkheden is er geen gebrek: onder meer de passantenhaven Eilandje bevindt zich in de omgeving van het perceel en ook het fietsknooppuntennetwerk is op maximum vijf fietsminuten van het perceel verwijderd.* Afmetingen en oppervlaktes zijn steeds gebaseerd op kadastrale gegevens, plannen en/of eigen afmetingen. Toch zijn ze louter indicatief en zonder enige garantie en/of aanspraak op juistheid.

Wateraansluiting Ja
utilities_access Ja