Zandstraat 44, 3680 Maaseik

Maaseik (Opoeteren) - Schitterend gelegen villa in een residentiële en bosrijke omgeving.
Deze kwalitatief afgewerkte villa, gebouwd in 1994, maakt deel uit van verkaveling "De Wouterbos".
Deze prachtige villa biedt de nodige privacy en je kan er heerlijk en in alle rust ontwaken omdat het gelegen is te midden van een residentiële, bosrijke omgeving in een doodlopende straat.
De villa biedt je een mooie, gezellige leefruimte met inbouwhaard en zicht op het ruime, overdekte terras met mooi aangelegde tuin, drie slaapkamers, twee badkamers en een inpandige garage.
Via de inkomhal met vestiaire en gastentoilet kan je naar een slaapkamer met eigen badkamer (voorzien van douche en wastafel), een tweede slaapkamer, die momenteel in gebruik is als bureel, de wasplaats, de koele berging en de garage met CV-ruimte.
Op de verdieping bevindt zich de woonkamer en de geïnstalleerde keuken met zicht op én toegang naar het ruime, overdekte terras en de mooie tuin te midden van het bos.
Vanuit de woonkamer heb je tevens een fraai tuinzicht én meer nog, van hieruit kan je rechtstreeks naar het gezellige balkon, gelegen aan de voorzijde van de woning.
Eveneens bevindt zich op deze verdieping nog een slaapkamer, van waaruit je eveneens geniet van een fraai uitzicht op de tuin met tuinhuis, vervolgens een berging/wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast en een ingerichte badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel in een badkamermeubel.
Parketvloeren doorheen de volledige woning, uitgezonderd de inkomhal, de keuken en de badkamer op de verdieping.
De zolderverdieping wordt momenteel als voorraadruimte gebruikt maar deze kan verder afgewerkt worden naar eigen behoefte en smaak.
De woning wordt verwarmd op stookolie. (stookolietank met conformiteitsattest inhoud: 5000 liter)
Geniet van deze parkachtige omgeving waar je op elk moment van de dag tot rust kan komen!

Samen met deze woning verwerf je bij een aankoop ook een deel van een groene zone in mede-eigendom.

INDELING VAN DE WONING*
Verdieping 0: inkomhal (9,61 m²) met vestiaire en nachthal (10,07 m²), koele berging (11,27 m²), wasplaats (15,48 m²), slaapkamer (12,12 m²) met badkamer (3,28 m²), slaapkamer/bureel (9,19 m²) en garage met CV-ruimte (33,10 m²).
Verdieping 1: hal (4,02 m²), keuken (11,27 m²), woonkamer (37,09 m²) met balkon en terras, nachthal (3 m²), slaapkamer (15,48 m²), wasplaats (9,09 m²) en badkamer (6,75 m²)
Verdieping 2: zolder

OPPERVLAKTES SAMENGEVAT*
Perceeloppervlakte: 1991 m²
Bewoonbare oppervlakte (excl. garage): 157,70 m²
Oppervlakte incl. garage excl. zolder: 190,80 m²

De woning is residentieel gelegen in Opoeteren, een deelgemeente van Maaseik.
Een bushalte voor het gebruik van het openbaar vervoer bevindt zich op zo'n 700 meter van de villa.
De dichtstbijzijnde school voor kleuteronderwijs en lager onderwijs vind je ook op ongeveer 1,2 km van het pand.
Binnen een straal van 1 km rond de villa kan je op verschillende plaatsen terecht voor gezinsopvang van baby's en peuters en voor buitenschoolse opvang. In de buurt van de villa zijn er talrijke ontspanningsmogelijkheden voorhanden.
De villa is namelijk gelegen in een gebied waar je al onmiddellijk van de natuur kan genieten.
Wandelen, fietsen en ruiteren kan je dan ook onmiddellijk in de buurt dankzij de verschillende routenetwerken, maar ook het Adventure Park "de Warre", waar je het avonturenparcours eens kan uittesten, is niet zo ver van de villa verwijderd.
Houd je meer van evenementen? Geen probleem, ook dan is er ongetwijfeld voor iedereen wat wils. Denk maar aan de "Oeterfeesten", het "Knapkoekfeest", de keramiekmarkt, "Oldimama", "Afterwork in de stad", "Foodtruckfestival SMA(A)K" en ga zo maar verder.

Type Villa
Perceeloppervlakte 1991 m²
Bouwjaar 1994
Terras Ja
Tuin Ja - oriëntatie zuid
Parking Ja

Comfort Haard
Energiebron Mazout
Elektriciteit
EPC label C
Vergunning ja
Bestemming Woongebieden en natuurgebieden
Verkaveling ja

Zandstraat 44, 3680 Maaseik

INDELING VAN DE WONING*
Verdieping 2: zolder

OPPERVLAKTES SAMENGEVAT*
Perceeloppervlakte: 1991 m²
Bewoonbare oppervlakte (excl. garage): 157,70 m²
Oppervlakte incl. garage excl. zolder: 190,80 m²

De woning is residentieel gelegen in Opoeteren, een deelgemeente van Maaseik.

Type Villa
Perceeloppervlakte 1991 m²