Brandheide 15, 3630 Maasmechelen

Maasmechelen - Nabij een bosrijke omgeving gelegen gezinswoning met vier slaapkamers

Deze gezinswoning werd in 1989 gebouwd aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen in een doodlopende straat.Het is gelegen op een volledig omheind perceel met een oppervlakte van 540 m² en beschikt aan de achterzijde over een eigen toegang tot het bos.Via de inkom- en trappenhal met gastentoilet kan je naar de ruime, gezellige woonkamer met aansluitend een mooie, moderne keuken.Op het gelijkvloers bevindt zich verder nog een ruimte die benut kan worden als wasplaats, berging of bureau, alsook de inpandige garage. Op de verdieping kan je van de overloop naar de badkamer uitgerust met ligbad, douche, bidet, wastafel en toilet, alsook naar de vier slaapkamers.De woning is volledig onderkelderd en ingedeeld in verschillende ruimtes.Een van deze ruimtes werd volledig ingericht met een gezellige comfortabele mancave.In de mooi ingerichte tuin is er een terras aangelegd.Tevens is er een tuinhuis aanwezig dat momenteel ingericht is als loungeruimte met sauna en douche.Dankzij het grote schuifraam geniet je ook vanuit het tuinhuis van een fraai uitzicht.INDELING VAN HET PAND*Verdieping -1: trappenhal (10,10 m²), mancave (32,78 m²), wasplaats (19,08 m²), werkruimte (19,91 m²) en bergruimte (22,49 m²)Verdieping 0: inkomhal (10,13 m²) met gastentoilet (2,65 m²), woonkamer (23,78 m²), eetkamer (20,42 m²), keuken (15,19 m²), bureau (12,40 m²) en hobbyruimte/berging (23,54 m²)Verdieping +1: nachthal (14,72 m²), slaapkamer 1 (18,70 m²), slaapkamer 2 (20,71 m²), slaapkamer 3 (15,04 m²), badkamer (10,95 m²) en slaapkamer 4 (24,07 m²)LOSSTAANDE BIJGEBOUWEN*Verdieping 0: tuinhuis (22,71 m²)DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTESPerceeloppervlakte: 540 m²Woonoppervlakte: 313,98 m²DE OMGEVINGDeze gezinswoning is gelegen te Maasmechelen aan de Mechelse Heide, zijnde een toegangspoort tot het Nationaal Park Hoge Kempen.Je bevindt je met andere woorden al meteen in de buurt van een fantastisch plekje natuur, waar je zeker kan genieten en tot rust kan komen.Met de wagen is deze woning gemakkelijk te bereiken.Een bushalte, voor het gebruik van het openbaar vervoer, bevindt zich op 800 meter van de woning.Binnen een straal van anderhalve kilometer rond de woning wordt op verschillende plaatsen kleuteronderwijs en lager onderwijs aangeboden. Op 1,8 km van de woning kan daarenboven ook secundair onderwijs gevolgd worden.Voor gezinsopvang voor baby's en peuters en buitenschoolse opvang kan je op zo'n 190 meter van de woning terecht. Groepsopvang voor baby's en peuters wordt bovendien aangeboden op zo'n 800 meter van de woning.Ga je graag winkelen en is Maasmechelen Village één van je favoriete plekjes? Of hou je liever van een avondje film? 10 minuutjes in de wagen en je bent ter plaatse. Liever korter bij huis winkelen? Dan is de omgeving van de M2 met de talrijke winkels ook ideaal.

Bouwjaar 1989
Terras Ja - oriëntatie zuid-oost