Muizendijkstraat 50, 3960 Bree

Muizendijk Bree

Halfopen gezinswoning met kwalitatieve materialen in een modern als één woning uitziend pand met gedeelde inrit.In de kelderverdieping beschik je over een berging en garage met een rechtstreekse toegang naar de gelijkvloerse inkomhal met vestiaire en gastentoilet.Van de inkomhal kan je naar de woonkamer met open keuken met zicht en toegang tot het ruime terras en de tuin enerzijds en de berging anderzijds.Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer.De woning wordt gebouwd in 2018-2019.Ramen en deuren zullen van aluminium zijn.De woning zal verwarmd worden op aardgas met een condenserende gaswandketel.Voor de verwarmde ruimtes van het gelijkvloers wordt er vloerverwarming voorzien. Dit geldt ook voor de badkamer.Wat betreft de ventilatie van de woning wordt er geopteerd voor het ventilatiesysteem D.Er zullen eveneens fotovoltaïsche panelen geplaatst worden.De woning wordt verkocht onder het BTW-stelsel. Er wordt een opsplitsing gemaakt inzake de aankoop. Het perceel grond wordt verkocht onder het stelsel van de verkooprechten (grondwaarde: € 100.000,00) en de woning onder het btw-stelsel (waarde gebouw: € 199.500,00)Ter informatie:Om u een idee te geven van de inrichtingsmogelijkheden van de woning hebben wij een aantal 3D-beelden laten uitwerken. Deze beelden zijn enkel ter indicatie. De gaswandketel, douchekraan, douche en badkamermeubel die voorzien zijn in het project, zijn opgenomen in het lastenboek. Voor de keuken is er ook een speficieke opstelling in de prijs inbegrepen. Hier kan wel nog uit verschillende kleuren en printen (bv. tablet en handgrepen) gekozen worden.Indien gewenst zijn andere materialen of toestellen ook mogelijk. Zulks kan wel een meerprijs impliceren.Dit pand heeft een mobiscore van 5,7. Indeling Verdieping -1: garage (24,6 m²), berging (9,7 m²) en traphal (12,40 m²) Verdieping 0: inkom met vestiaire (5 m²) met gastentoilet (1,5 m²), leefruimte (40,2 m²), berging (4,9 m²) en terras (23,37 m²) Verdieping +1: nachthal (4,9 m²), slaapkamer 1 (11,6 m²), slaapkamer 2 (8,2 m²), slaapkamer 3 (10,8 m²) en badkamer (6,7 m² Omgeving Deze woning zal rustig gelegen zijn aan de Muizendijkstraat, de nationale weg 760, nabij de nationale wegen 730 en 76.Een bushalte bevindt zich op zo’n 500 meter van de woning.Voor kleuteronderwijs en lager onderwijs kan je op ongeveer 1,5 km van de woning terecht.Binnen een straal van 5 km rond de woning is er ook een ruim aanbod aan gezinsopvang en groepsopvang voor baby’s en peuters, alsook aan buitensschoolse opvang voorhanden.

Terras Ja
Tuin Ja