Jan van Goorstraat 9, 3670 Meeuwen-Gruitrode

Oudsbergen (Gruitrode) - Gezinswoning met bedrijfshal
Deze ruime onderkelderde gezinswoning met vijf slaapkamers werd in 1985 gebouwd op een ruim perceel van 7 are 96 ca.
Op het gelijkvloers kan je van de ruime inkomhal met trap zowel naar de L-vormige woonkamer met ruime open keuken als naar de kantoorruimte.
Verder bevindt zich op het gelijkvloers ook nog een badkamer, een (slaap)kamer en wasplaats.
Op de verdieping zijn er in totaal vijf kamers, waarvan vier kamers rechtstreeks te bereiken zijn via de nachthal. Een kamer is een tussenkamer naar een grotere kamer met eigen douche en lavabo en kan eventueel ingericht worden als dressing.
Bij deze woning hoort ook een grote magazijnruimte met kelder.
Je kan vanuit de woning naar de magazijnruimte, maar vanzelfsprekend ook rechtstreeks via de buitenzijde van de woning.
In de woning bereik je de magazijnen via de kelderruimtes onder de woning, op het gelijkvloers via de kantoorruimte of via de wasplaats en op de verdieping, indien je wil, ook via een van de slaapkamers.
Aan de linkerzijde en de achterzijde van de woning is er een toegangsdeur tot het magazijn.
Aan de rechterzijde van de pand is er dan een grote poort voorzien.
Het magazijn beschikt op het gelijkvloers ook nog over een sanitaire ruimte met twee toiletten.
De magazijnruimte is volledig onderkelderd en kan je vanuit het magazijn zowel met de trap als met een goederenlift bereiken.
De ramen van de woning zijn van pvc met dubbele beglazing.
De energiescore van deze woning is 338 en de mobiscore bedraagt 5,3.
De woning wordt verwarmd op mazout met behulp van een cv-ketel en allesbrander.
De elektrische installatie van het pand is volledig conform.
De woning beschikt daarenboven over airco.
In het pand is er drijfkracht voorhanden.

INDELING VAN HET PAND (WONING & MAGAZIJN)
Verdieping -1: trappenkelder (29,24 m²), CV-ruimte (6,15 m²), kelder 2 (6,17 m²), kelder 3 (36,44 m²) en magazijn met goederenlift (208,30 m²)
Verdieping 0: inkomhal (6,57 m²), woonkamer met open keuken (36,68 m²), sas (4,42 m²), badkamer (4,29 m²), (slaap)kamer (13,12 m²), wasplaats (5,25 m²), bureau (16,05 m²), sanitaire ruimte (5,92 m²) en magazijn (177,94 m²)
Verdieping 1: nachthal (6,74 m²), slaapkamer 1 (14,24 m²), slaapkamer 2 (16,43 m²), slaapkamer met douche (10,45 m²), kamer (10,45 m²) en slaapkamer met douche en lavabo (18,60 m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Bewoonbare oppervlakte excl. kelder: 147,26 m²
Totale oppervlakte magazijn incl. bureau en sanitaire ruimte: 199,90 m²
Totale oppervlakte kelder: 286,31 m²
Totale oppervlakte woning & magazijn: 633,48 m²

De woning met bedrijfshal is gunstig gelegen in Gruitrode, een deelgemeente van Oudsbergen.
Het pand is vlot bereikbaar, doch rustig gelegen.
Een bushalte voor het gebruik van het openbaar vervoer bevindt zich op minder dan 100 meter van de woning.
De dichtstbijzijnde school voor kleuteronderwijs en lager onderwijs vind je ook op 450 meter van de woning.
Voor opvang van baby's en peuters en voor buitenschoolse opvang kan je binnen een straal van 1 km terecht.
Binnen de gemeente Oudsbergen zijn er bovendien talrijke ontspanningsmogelijkheden voor handen.
Binnen een straal van 10 kilometer vind je verschillende industriezones.

EPC label D
Vergunning ja
Bestemming Woonuitbreidingsgebied
Voorkooprecht ja
Verkaveling ja

Oudsbergen (Gruitrode) - Gezinswoning met bedrijfshal

Jan van Goorstraat 9, 3670 Meeuwen-Gruitrode
Bij deze woning hoort ook een grote magazijnruimte met kelder.
Aan de rechterzijde van de pand is er dan een grote poort voorzien.
De ramen van de woning zijn van pvc met dubbele beglazing.
De energiescore van deze woning is 338 en de mobiscore bedraagt 5,3.
De woning wordt verwarmd op mazout met behulp van een cv-ketel en allesbrander.
De elektrische installatie van het pand is volledig conform.
De woning beschikt daarenboven over airco.
In het pand is er drijfkracht voorhanden.

INDELING VAN HET PAND (WONING & MAGAZIJN)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Bewoonbare oppervlakte excl. kelder: 147,26 m²
Totale oppervlakte magazijn incl. bureau en sanitaire ruimte: 199,90 m²
Totale oppervlakte kelder: 286,31 m²
Totale oppervlakte woning & magazijn: 633,48 m²

Het pand is vlot bereikbaar, doch rustig gelegen.
Binnen een straal van 10 kilometer vind je verschillende industriezones.

EPC label D
Vergunning ja