Rooierlee 8, 3670 Meeuwen-Gruitrode

Oudsbergen (Gruitrode) - Volledig in het groen gelegen gelijkvloers ingerichte woning
Te midden van een prachtige bosrijke omgeving kan je deze volledig gelijkvloers ingerichte woning terugvinden.

Via een mooi aangelegde oprit met kasseien kom je aan het portaal, vanwaar je aan de voorzijde van de woning naar de hal met toilet en vestiaire kan.
Van hieruit kan je vervolgens naar de gezellige woonkamer met open haard en een rechtstreekse toegang naar de zeer ruime tuin.
Van de woonkamer kan je eveneens naar de open keuken, die op haar beurt uitgeeft op een berging met rechtstreekse toegang naar de achtertuin.
Van de hal kan je naar de badkamer en de twee slaapkamers.
Eens in de woning kan je van de hal ook naar de praktijkruimte, eventueel ook aan te wenden als hobbyruimte, speelkamer of bijkomende slaapkamer.
Gasten en cliënteel kan je via de rechtstreekse toegang tot de praktijkruimte ontvangen.
Op zoek naar rust en natuur? Dan is dit pand met prachtige natuurtuin zeker een bezoekje waard!
Ben je paardenliefhebber en zou je graag je paarden aan huis hebben? Plan dan zeker ook een bezichtiging in! De tuin kan zeker ingericht worden voor het houden van paarden en je kan zelfs vanuit je woonkamer genieten van een uitzicht op de paardenweide.

De woning werd twee jaar geleden bijkomend geïsoleerd: de zoldervloer werd voorzien van 20 cm rockwoll en een dampscherm. Bijkomend werd 1/3 van de zolder ook ingericht als een opslagruimte.
Bovendien werd ook de verwarming vernieuwd en werd er geopteerd voor een hoogrendementscondensatieketel op gas met radiatoren.

INDELING VAN DE WONING*
Verdieping 0: hal met vestiaire (13,3 m²) en toilet (1,55 m²), woonkamer (33,75 m²), leefkeuken (9,63 m²), berging (6,42 m²), badkamer (6,42 m²), slaapkamer (12,98 m²), slaapkamer (10,59 m²) en praktijkruimte (38,86 m²)

OPPERVLAKTES SAMENGEVAT*
Woonoppervlakte excl. praktijkruimte : 94,65 m²
Woonoppervlakte: 133,51 m²

Deze woning is rustig gelegen in een zeer groene omgeving te Gruitrode, een deelgemeente van Oudsbergen.
Het heeft een rustige, doch gemakkelijk bereikbare ligging.
Kleuteronderwijs en lager onderwijs wordt op zo'n 2 km van de woning aangeboden.
Voor opvang voor baby's en peuters en buitenschoolse opvang kan je binnen een straal van 1 km op verschillende plaatsen terecht. Het dichtstbijzijnde opvangplekje vind je op zo'n 850 meter van de woning.
Op eigen domein geniet je zeker van de nodige rust.
Wil je toch eens elders van de rust genieten?
Dan kan je onder meer in het nabijgelegen Bergerven (in de naastliggende stad Maaseik) terecht voor wandelingen en fietstochten. Voor de actieveren onder ons, kan het geen kwaad om ook eens een kijkje te nemen in het Adventure Park in het Warredal.
Maar je kan natuurlijk ook binnen je eigen gemeente Oudsbergen terecht voor een gigantisch aanbod aan vrijetijdsactiviteiten. Wedden dat de Oudsberg, kandidaat Unesco Werelderfgoed, zeker niet op je lijstje met te bezoeken plekjes zal ontbreken?

Bouwjaar 1993
Terras Ja
Tuin Ja

Comfort Haard
Energiebron Gas
EPC label C
Stedenbouwkundig attest Nee
Bestemming Agrarische gebieden
Verkaveling Ja
Leegstand Nee
Overstromingsgevoelig Nee

Rooierlee 8, 3670 Meeuwen-Gruitrode

Van de hal kan je naar de badkamer en de twee slaapkamers.

INDELING VAN DE WONING*

OPPERVLAKTES SAMENGEVAT*
Woonoppervlakte excl. praktijkruimte : 94,65 m²
Woonoppervlakte: 133,51 m²

Het heeft een rustige, doch gemakkelijk bereikbare ligging.
Op eigen domein geniet je zeker van de nodige rust.
Wil je toch eens elders van de rust genieten?

Bouwjaar 1993
Terras Ja