Weg naar As 61, 3670 Gruitrode

Oudsbergen (Gruitrode) - Op te frissen gezinswoning met garage
Deze goed bereikbare woning werd gebouwd in 1955 en is gelegen aan de Oudsbergerweg nr. 61, voorheen Weg naar As 61.
Via de inkomhal kan je zowel naar de woonkamer als de eetkamer.
Van de eetkamer kan je vervolgens naar de keuken om van daaruit via een sas naar de badkamer enerzijds en de berging anderzijds te kunnen gaan.
Op de verdieping, te bereiken via de inkomhal, kan je naar de drie slaapkamers.
Via een vierde kamer kan je vervolgens naar de niet-afgewerkte zolderruimte.
Indien gewenst kan je deze zeker nog afwerken en als bijkomende (slaap)kamer inrichten.
In de woning is er nog een kelder die toegankelijk is via de eetkamer.
Bij de woning hoort ook nog een garage en een stalling.
Eveneens is er een serre aanwezig bij de tuin.
De ramen in het hoofdgebouw zijn allen voorzien van dubbele beglazing. Drie ramen in het bijgebouw beschikken nog over enkele beglazing.
De woning wordt verwarmd via centrale verwarming op stookolie d.m.v. radiatoren.

INDELING VAN DE WONING*
Verdieping -1: kelder (7,07 m²) en CV-kelder (14,25 m²)
Verdieping 0: inkomhal (6,60 m²), woonkamer (29,56 m²), eetkamer (16,60 m²), keuken (11,70 m²), sas (3,62 m²), badkamer (6,74 m²), berging (13,97 m²), garage (19,67 m²) met berging (6,45 m²) en stalling (12,05 m²)
Verdieping +1: overloop (6,72 m²), slaapkamer (14,43 m²), berging (14,03 m²), slaapkamer (13,70 m²) en kamer/overloop (2,88 m²),
Verdieping +2: zolder (31,02 m²)

OPPERVLAKTES SAMENGEVAT*
Bewoonbare oppervlakte (excl. kelder & zolder): 140,55m²
Oppervlakte incl. kelder en zolder: 192,89 m²
Oppervlakte garage, garageberging en stalling: 38,17 m²

De woning is gelegen in Gruitrode, een deelgemeente van Oudsbergen.
Een kleuterschool en lagere school bevinden zich binnen een straal van 1 km rond de woning.
Op zo'n 400 meter van de woning kan je bovendien terecht voor de dichtstbijzijnde gezinsopvang voor baby's en peuters, alsook voor buitenschoolse opvang.
Eveneens bevindt zich in de buurt een sporthal met het nodige aanbod aan sportactiviteiten.
Binnen de gemeente Oudsbergen is er een ruim aanbod aan activiteiten.
Wil je graag sporten? Waag je dan eens aan de Fit-o-meter, de Zit-o-meter of ga naar de Finse piste voor een speciaal loopparcours.
Gegarandeerd kan je voor uren wandel- en ruiterplezier ook terecht in de Duinengordel.
Met het gezin kan je bovendien terecht in het gigantische speelbos, "Joekelbos" genaamd.
Jaarlijks zijn er ook nog tal van evenementen zoals de "Duinentocht" in maart, de "Erfgoeddag" in april en uiteraard ook de populaire kermis in Meeuwen.

Bouwjaar 1955
Tuin Ja

Energiebron Mazout
EPC label E
EPC unieke code 2206437
Vergunning ja
Bestemming Woongebied met landelijk karakter
Verkaveling ja

Oudsbergen (Gruitrode) - Op te frissen gezinswoning met garage

Weg naar As 61, 3670 Gruitrode
Via de inkomhal kan je zowel naar de woonkamer als de eetkamer.
Op de verdieping, te bereiken via de inkomhal, kan je naar de drie slaapkamers.
Via een vierde kamer kan je vervolgens naar de niet-afgewerkte zolderruimte.
In de woning is er nog een kelder die toegankelijk is via de eetkamer.
Bij de woning hoort ook nog een garage en een stalling.
Eveneens is er een serre aanwezig bij de tuin.

INDELING VAN DE WONING*
Verdieping -1: kelder (7,07 m²) en CV-kelder (14,25 m²)
Verdieping +2: zolder (31,02 m²)

OPPERVLAKTES SAMENGEVAT*
Bewoonbare oppervlakte (excl. kelder & zolder): 140,55m²
Oppervlakte incl. kelder en zolder: 192,89 m²
Oppervlakte garage, garageberging en stalling: 38,17 m²

De woning is gelegen in Gruitrode, een deelgemeente van Oudsbergen.
Binnen de gemeente Oudsbergen is er een ruim aanbod aan activiteiten.

Bouwjaar 1955
Tuin Ja