Martinlaan 51, 3670 Meeuwen-Gruitrode

Oudsbergen - Split level woning in bosrijke omgeving
In Wijshagen, een deelgemeente van Oudsbergen, ligt deze split level woning.
Het pand is gebouwd in 1968 op een ruim perceel van 980 m².
De woning ligt in een erg landelijke omgeving, dit is zeker een troef!
De inkomhal biedt toegang tot de woonkamer, de keuken maar ook naar de nachthal.
Van de woonkamer met zit- en eethoek kan je ook naar de keuken.
Zowel het sas met toegang tot de berging en het terras als de garage zijn te bereiken vanuit de keuken.
De nachtgang geeft uit op de drie slaapkamers en de badkamer.
Alle slaapkamers zijn voorzien van grote ramen zodat je optimaal kan genieten van het daglicht.
Een van de slaapkamers beschikt daarenboven over een eigen balkon.
Eens in de garage kan je zowel naar de CV-kelderruimte (met recent vernieuwde gasketel), als naar een sas, van waaruit je dan naar een berging en de waskelder, met rechtstreekse toegang naar buiten, kan.
Deze woning heeft een EPC van 477 en een mobiscore van 5,5.

INDELING VAN HET PAND*
Verdieping -1: kelder (11,4m²)
Verdieping -0,5: inpandige garage (24,6 m²), sas (3,70 m²), berging (11,1 m²) en wasplaats (14,35 m²)
Verdieping 0: inkomhal (11,4 m²), woonkamer (28 m²), keuken (12 m²) en sas (3,6 m²) met berging (1,08 m²)
Verdieping +0,5: nachtgang (5,5 m²), slaapkamer met balkon (16,4 m²), slaapkamer 2 (9 m²), badkamer (6 m²) en slaapkamer 3 (14,35 m²)

OPPERVLAKTES SAMENGEVAT*
Woonoppervlakte excl. kelder: 107,33 m²
Woonoppervlakte incl. kelder: 172,48 m²

Dit pand is gelegen in Wijshagen, een deelgemeente van Oudsbergen.
Het centrum van Meeuwen vind je op 3,5 kilometer en dat van Bree is te vinden binnen een afstand van 6 kilometer.
Een bushalte, voor het gebruik van het openbaar vervoer, bevindt zich vlakbij dit pand.
Op een afstand van 300 meter van de woning bevindt zich een kleuterschool en een lagere school.
Voor opvang voor baby's en peuters en buitenschoolse opvang kan je in dezelfde straat terecht.
Binnen de gemeente Oudsbergen zijn er meerdere sportfaciliteiten te vinden.

Terras Ja
Tuin Ja

Energiebron Gas
EPC label E
EPC unieke code 1912031
Vergunning ja
Bestemming Woongebied
Verkaveling ja

Oudsbergen - Split level woning in bosrijke omgeving

Martinlaan 51, 3670 Meeuwen-Gruitrode
In Wijshagen, een deelgemeente van Oudsbergen, ligt deze split level woning.
Het pand is gebouwd in 1968 op een ruim perceel van 980 m².
De woning ligt in een erg landelijke omgeving, dit is zeker een troef!
Van de woonkamer met zit- en eethoek kan je ook naar de keuken.
De nachtgang geeft uit op de drie slaapkamers en de badkamer.
Een van de slaapkamers beschikt daarenboven over een eigen balkon.
Deze woning heeft een EPC van 477 en een mobiscore van 5,5.

INDELING VAN HET PAND*
Verdieping -1: kelder (11,4m²)

OPPERVLAKTES SAMENGEVAT*
Woonoppervlakte excl. kelder: 107,33 m²
Woonoppervlakte incl. kelder: 172,48 m²

Dit pand is gelegen in Wijshagen, een deelgemeente van Oudsbergen.
Binnen de gemeente Oudsbergen zijn er meerdere sportfaciliteiten te vinden.

Terras Ja
Tuin Ja