Vlierbesstraat 31, 3990 Peer

Nog af te werken nieuwbouwwoning (casco) in Grote-Brogel
In 2019 werd deze vrijstaande woning opgetrokken en wind- en waterdicht gemaakt.
De verdere afwerking van de woning kan naar eigen wens en budget gebeuren.

De leidingen voor het plaatsen van zonnepanelen zijn voorhanden.
Indien gewenst kan er conform de vergunning nog een carport aan de rechterzijde van de woning geplaatst worden.
Zoek je een woning die je volledig naar eigen smaak en keuze kan afwerken, maar zonder de bijhorende zorgen van het bouwen van de woning zelf?
In dat geval is deze woning zeker een bezoek waard.

INDELING VAN HET PAND
Verdieping 0: inkomhal met vestiaire (3,79 m²), gastentoilet (1,33 m²), leefruimte ingedeeld in een zithoek, eethoek en keuken (45,59 m²), bergruimte (6,57 m²) en sas (7,70 m²).
Verdieping +1: nachthal (5,00 m²), slaapkamer 1 (14,40 m²), slaapkamer 2 (11,55 m²), slaapkamer 3 (12,48 m²) en badkamer (12,21 m²).

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte: 120,62 m²

Deze gezinswoning is gelegen te Grote-Brogel, een deelgemeente van Peer, in een doodlopende straat.
De woning is gemakkelijk te bereiken met de wagen.
Een bushalte, voor het gebruik van het openbaar vervoer, bevindt zich op zo'n 650 meter van dit pand.
Voor schoolgaande kinderen is er een kleuterschool en lagere school op een afstand van 750 meter van de woning.
Gezinsopvang voor baby's en peuters wordt voorzien op zo'n 700 meter van de woning en voor buitenschoolse opvang kan je vlakbij de school, op zo'n 750 meter, van de nieuwbouwwoning terecht.
Binnen de stad Peer zijn er diverse sportfaciliteiten en is er een ruim aanbod aan vrije tijdsactiviteiten. Wandelen, fietsen, mountainbiken en paardrijden is voorzien voor jong en oud. Voor kinderen zijn er bovendien leuke activiteiten uitgewerkt, waaronder een schatzoektocht of een Sahara Expeditie.
Eerder fan van wintersporten en zin om te skiën of te snowboarden? In dat geval kan je altijd terecht bij Snow Valley.

Type Huis
Bouwjaar 2019
Tuin Ja - oriëntatie zuid-oost

Geïsoleerd dak
EPC label A
EPC unieke code 72030-G-OMV_2018113692/EP00318/SV/A001/D01
Stedenbouwkundig attest Nee
Bestemming Woongebieden
Verkaveling Ja

Plannen, attesten en/of andere documenten

Nog af te werken nieuwbouwwoning (casco) in Grote-Brogel

Vlierbesstraat 31, 3990 Peer
De verdere afwerking van de woning kan naar eigen wens en budget gebeuren.

De leidingen voor het plaatsen van zonnepanelen zijn voorhanden.
In dat geval is deze woning zeker een bezoek waard.

INDELING VAN HET PAND

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte: 120,62 m²

De woning is gemakkelijk te bereiken met de wagen.

Type Huis
Bouwjaar 2019