Baan naar Bree 141, 3990 Peer

Peer (Grote-Brogel) - Perceel bouwgrond voor een open bebouwing
Dit te koop aangeboden perceel bouwgrond met een oppervlakte van 672 m² is geschikt voor een open bebouwing.
Het perceel heeft een straatbreedte van 18,32 en 8,48 meter.

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN

Bestemming
De bestemming is wonen met nevenbestemmingen.
Nevenbestemmingen, zoals kantoorfunctie, vrij beroep en dienstverlening, zijn toegelaten met een maximum van 100 m².

Inplanting en afmetingen van het hoofdgebouw

Bouwbreedte: maximaal 21 meter
Bouwdiepte: maximaal 12 meter op het gelijkvloers en op de verdieping mits de afstand tot de achterste perceelgrens minimaal 3 meter bedraagt.
Dakvorm: vrij, mits de nokhoogte maximaal 11 meter bedraagt.
Deze grond heeft een mobiscore van 5,5.

Het perceel is gelegen langs de Baan naar Bree te Grote-Brogel.
Het centrum van Peer bereikt men na een vijftal minuten rijden en het centrum van Bree bevindt zich op minder dan 7 km van het perceel.
Een halte van De Lijn bevindt zich in de onmiddellijke nabijheid van het perceel.
Op 1,5 km van het perceel bevinden zich scholen voor kleuteronderwijs en lager onderwijs. De dichtstbijzijnde school voor middelbaar onderwijs bevindt zich op een drietal km van het perceel.
Op nog geen 100 meter van het perceel bevindt zich de dichtstbijzijnde gezinsopvang voor baby’s en peuters. Buitenschoolse opvang is binnen een straal van 5 km op talrijke plaatsen, waaronder in de nabijheid van de scholen, voorhanden.
Centerparcs Erperheide is op ongeveer een kilometer van het perceel gelegen en biedt talrijke ontspanningsmogelijkheden voor groot en klein.
Binnen een straal van 5 km bevinden zich verschillende speelzones en toegankelijke zones in bossen en natuurdomeinen.
Paardenliefhebbers, atletiekliefhebbers, enz. kunnen binnen deze straal van 5 km ook op een daartoe voorziene locatie terecht.

Type Bouwgrond

Vergunning nee
Bestemming Agrarisch gebied
Verkaveling ja

Wijziging van de verkavelingsvergunning.pdf
Geldend verkavelingsplan.pdf
Verkavelingsvoorschriften.pdf
Oorspronkelijke verkavelingsvergunning.pdf

Peer (Grote-Brogel) - Perceel bouwgrond voor een open bebouwing

Baan naar Bree 141, 3990 Peer
Het perceel heeft een straatbreedte van 18,32 en 8,48 meter.

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN

Bestemming
De bestemming is wonen met nevenbestemmingen.

Inplanting en afmetingen van het hoofdgebouw

Bouwbreedte: maximaal 21 meter
Dakvorm: vrij, mits de nokhoogte maximaal 11 meter bedraagt.
Deze grond heeft een mobiscore van 5,5.

Het perceel is gelegen langs de Baan naar Bree te Grote-Brogel.

Type Bouwgrond

Vergunning nee