Kluisstraat 44, 3990 Peer

Perceel bouwgrond voor een vrijstaand huis met ruime tuin
Aan de Kluisstraat in Peer kan je dit ruime perceel bouwgrond terugvinden.
Deze kavel is geschikt voor het bouwen van een vrijstaande woning.
De perceeloppervlakte bedraagt 1877 m²
De perceelbreedte aan de straatzijde bedraagt 19,86 meter.

Het voorste gedeelte van dit perceel ligt binnen landelijk woongebied. Voor dit stuk gaat het m.a.w. om een zone-eigen verkaveling, waarvoor de verkavelingsvoorschriften niet langer een weigeringsgrond vormen. Er zal wel steeds getoetst worden aan de algemene principes van een goede ruimtelijke ordening.

Het perceel is gelegen in Peer, gesitueerd tussen Linde-Peer en Wauberg.
De omliggende gemeenten Oudsbergen en Helchteren kennen een vlotte verbinding maar ook het gezellige stadscentrum is gemakkelijk en snel bereikbaar.
Een school voor kleuteronderwijs en lager onderwijs bevindt zich op zo'n 500 meter en kinderopvang op 300 meter.
Binnen de stad Peer zijn er diverse sportfaciliteiten en is er een ruim aanbod aan vrije tijdsactiviteiten. Wandelen, fietsen, mountainbiken en paardrijden is voorzien voor jong en oud.
In deze rustige en landelijke omgeving is het heerlijk genieten en heb je toegang tot het wandelroutenetwerk en Limburgs fietsroutenetwerk.
Eerder fan van wintersporten en zin om te skiën of te snowboarden? In dat geval kan je altijd terecht bij Snow Valley.

Type Bouwgrond
Toegang tot de weg Ja

Vergunning Nee
Bestemming Woongebied met landelijk karakter en agrarisch gebied
Verkaveling Ja

Plannen, attesten en/of andere documenten

Perceel bouwgrond voor een vrijstaand huis met ruime tuin

Kluisstraat 44, 3990 Peer
Aan de Kluisstraat in Peer kan je dit ruime perceel bouwgrond terugvinden.
Deze kavel is geschikt voor het bouwen van een vrijstaande woning.
De perceeloppervlakte bedraagt 1877 m²
De perceelbreedte aan de straatzijde bedraagt 19,86 meter.

Het perceel is gelegen in Peer, gesitueerd tussen Linde-Peer en Wauberg.

Type Bouwgrond
Toegang tot de weg Ja