Kruisveldstraat 30, 3650 Dilsen-Stokkem

Prachtig landhuis met ruime tuin in Elen
Dit vrijstaand landhuis met losstaande garage is gelegen op een ruim perceel van 2018 m².
Het huis werd in 1996 gebouwd te midden van het perceel, omringd door een mooi aangelegde tuin.
Via een royale inkomhal met gastentoilet (met hangtoilet, urinoir en wasmeubel) kan je naar de ruime woonkamer met ruimte voor een eet- en zithoek.
Dankzij de vele ramen geniet je van zeer veel lichtinval en een prachtig zicht op het groen.
Bovendien heb je dankzij het schuifraam ook een rechtstreekse toegang tot een van de twee grote terrassen met zonneluifel.
Van de woonkamer kan je naar de halfopen keuken, uitgerust met een volwaardige inbouwkeuken en voldoende plaats voor een eethoek, met tuinzicht.
De keuken geeft uit op een sas, van waar je naar de wasplaats kan alsook naar de achtertuin.
Op het gelijkvloers bevindt zich nog een kamer, die je rechtstreeks via de inkomhal kan bereiken.
Momenteel is deze kamer ingericht als bureauruimte.
Voor zelfstandigen kan dit een ideale plek zijn om cliënteel in alle rust te ontvangen.
Zoek je evenwel naar een woning met plaats voor een slaapkamer op het gelijkvloers? Dan kan deze ruimte hier ook perfect toe dienen.
De nachthal op de verdieping, te bereiken via de imposante inkom- en trappenhal, geeft uit op drie mooie en ruime slaapkamers met veel lichtinval, alsook op de badkamer, voorzien van een ingebouwde wastafel, douche, hoekbad en hangtoilet.
De master bedroom beschikt over een dressing en rechtstreekse toegang tot de badkamer.
De zolder werd volledig geïsoleerd (vloerisolatie) en is toegankelijk via een vlizotrap.
De woning is volledig onderkelderd, onderverdeeld in 5 ruimtes, waarvan twee voorzien zijn voor de technische installaties (HR-ketel en opslagruimte voor de stookolietank).
De kelder is voorzien van verwarming.
Van de kelder kan je ook rechtstreeks naar de tuin.
Het perceel is omheind en de achtertuin is volledig afgesloten dankzij de automatisch te bedienen poorten op de oprit.
Via de oprit kan je naar de vrijstaande dubbele garage, voorzien van een sectionale garagepoort, en de aangrenzende carport achter de woning.

De ramen van de woning zijn van PVC met dubbele beglazing.
De woning wordt verwarmd met stookolie. De installatie werd vernieuwd in 2016. Sedertdien beschikt de woning dan ook over een hoogrendementsketel met nieuwe boiler.
Behoudens de radiatoren in de woning, is er bovendien ook vloerverwarming, dewelke voor elke kamer apart geregeld kan worden.
Voor de tuin is er een computergestuurde beregeningsinstallatie aanwezig.

INDELING VAN HET PAND
Verdieping -1: trappenkelder (11,73 m²), kelder (43,19 m²), kelder (24,64 m²), kelder met toegang naar buiten (13,53 m²), CV-ruimte (7,59 m²), ruimte stookoliereservoir (16,83 m²)
Verdieping 0: inkomhal met trap (21,59 m²), gastentoilet (5,52 m²), bureau (16,30 m²), woonkamer (46,49 m²), keuken (24,64 m²), sas (4,59 m²) en wasplaats (7,80 m²)
Verdieping +1: nachthal (10,92 m²), slaapkamer 1 (19,14 m²) met badkamer (13,53 m²) en dressing (12,71 m²), slaapkamer 2 (24,69 m²) en slaapkamer 3 (25,73 m²)
Verdieping +2: zolder

LOSSTAANDE BIJGEBOUWEN
Verdieping 0: vrijstaande garage (42 m²) en carport (35 m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Perceeloppervlakte: 2018 m²
Woonoppervlakte excl. kelder en zolder: 233,65 m²
Woonoppervlakte incl. kelder en excl. zolder: 351,14 m²
Oppervlakte garage en carport: circa 77 m²

Dit landhuis is landelijk gelegen in Elen, een deelgemeente van Dilsen-Stokkem, met een vrij uitzicht over de achterliggende velden.
De woning is gemakkelijk te bereiken met de wagen.
Maak je gebruik van het openbaar vervoer? Dan vindt je op ongeveer 300 meter van dit huis een bushalte.
Op een afstand van minder dan 1 km van de woning is er een kleuterschool en een lagere school aanwezig.
Deze woning is vlakbij het centrum van Maaseik gelegen zodat je in de nabije omgeving zowel van het aanbod van de eigen stad als die van Maaseik kan genieten. Bovendien ben je slechts enkele minuten verwijderd van de Nederlandse grens.

Type Huis
Perceeloppervlakte 2018 m²
Bouwjaar 1996
Terras Ja - oriëntatie zuid-west
Tuin Ja - oriëntatie zuid-west
Parking Ja

Comfort Dressing
Vloerverwarming
Energiebron Mazout
Conformiteitsattest mazoutreservoir Conform
PV elektrische installatie Conform
Geïsoleerd dak
EPC label
Bestemming Agrarisch gebied en woongebied met landelijk karakter
Verkaveling Ja

Plannen, attesten en/of andere documenten

Prachtig landhuis met ruime tuin in Elen

Kruisveldstraat 30, 3650 Dilsen-Stokkem
Momenteel is deze kamer ingericht als bureauruimte.
De kelder is voorzien van verwarming.
Van de kelder kan je ook rechtstreeks naar de tuin.

De ramen van de woning zijn van PVC met dubbele beglazing.
Voor de tuin is er een computergestuurde beregeningsinstallatie aanwezig.

INDELING VAN HET PAND
Verdieping +2: zolder

LOSSTAANDE BIJGEBOUWEN
Verdieping 0: vrijstaande garage (42 m²) en carport (35 m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Perceeloppervlakte: 2018 m²
Woonoppervlakte excl. kelder en zolder: 233,65 m²
Woonoppervlakte incl. kelder en excl. zolder: 351,14 m²
Oppervlakte garage en carport: circa 77 m²

De woning is gemakkelijk te bereiken met de wagen.

Type Huis
Perceeloppervlakte 2018 m²