Bloesemweg 1, 3680 Maaseik

Prachtig landhuis met vier slaapkamers in Aldeneik
Op een perceel van 864 m², op het einde van een doodlopende straat, vind je dit prachtig landhuis.
Deze gezinswoning werd in 1990 gebouwd met degelijke materialen.
Alhoewel het huis voorzien werd van een zolder- en kelderverdieping, werden zowel de leef- als de slaapvertrekken allen gelijkvloers voorzien.
Via de inkomhal met vestiaire en gastentoilet kan je meteen naar de woonkamer.
De woonkamer biedt voldoende plaats voor een mooie eetkamer en een gezellige knusse zithoek bij de kachel.
Tot de aan de achterzijde van het perceel gelegen tuinkamer krijg je zowel via de woonkamer als via de keuken toegang.
Via deze kamer kan je naar het achterliggend terras, van waar je van onder de zonneluifel heerlijk kan genieten van je tuin.
Behalve dat je van de keuken naar de woonkamer en de tuinkamer kan, geeft de keuken ook uit op een gang.
De naast de keuken gelegen wasplaats, voorzien van wastafel en douche, bereik je via deze gang.
Via de gang, die overigens ook rechtstreeks via de inkomhal te bereiken is, kan je ook naar de drie slaapkamers en de badkamer met dubbele wastafel en bad.
Verder kan je via hier ook naar de kelder- en de bovenverdieping.
De kelder is onderverdeeld in drie ruimtes.
De zolderverdieping werd afgewerkt en ingericht als een extra slaapgelegenheid.
In de woning is ook een inpandige garage aanwezig.
Verder is er ook nog een losstaand bijgebouw aanwezig.
De woning is voorzien van pvc-ramen met triple-beglazing. Enkel de ramen van de woonkamer en de keuken naar de tuinkamer zijn van hout met dubbele beglazing.
De woning wordt verwarmd via aardgas.

INDELING VAN HET PAND
Verdieping -1: kelderberging (7,43 m²), voorraadkelder (9,66 m²) en technische ruimte (18,27 m²)
Verdieping 0: inkomhal (7,25 m²) met vestiaire (1,99 m²) en gastentoilet (1,5 m²), woonkamer (36,32 m²), keuken (18,27 m²), tuinkamer (22,68 m²), gang (16,12 m²), berging/wasplaats (5,88 m²), slaapkamer 1 (9,66 m²), badkamer (6,18 m²), slaapkamer 2 (11,88 m²), slaapkamer 3 (6,24 m²) en inpandige garage (21,46 m²)
Verdieping +1: zolder (150 m²)

LOSSTAANDE BIJGEBOUWEN
Verdieping 0: vrijstaande garage (17,11 m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte excl. kelder, zolder en garage: 143,96 m²
Woonoppervlakte incl. garage en kelder: 200,79 m²
Woonoppervlakte incl. garage, zolder en kelder: 350,79 m²

Dit woonhuis is gelegen in het pittoreske Aldeneik.
Aldeneik is een mooi gehucht van Maaseik, vlakbij de Maasplassen.
De woning is gemakkelijk te bereiken met de wagen.
Het centrum van Maaseik bevindt zich op minder dan 1 km van de woning.
Busreizigers vinden een bushalte op minder dan 500 meter van dit huis.
Ben je ouder? Van kleuter tot jongvolwassene kunnen je kinderen binnen de stad Maaseik terecht voor onderwijs,
Opvang voor baby's en peuters en buitenschoolse opvang is binnen een straal van 1 km op meerdere plaatsen voorzien.
Gelet op de nabijheid bij het stadscentrum zijn er voldoende winkels in de buurt.
Ook aan ontspanningsmogelijkheden is er geen gebrek. Op wandel- en of fietsafstand vind je namelijk tennisvelden, een sportcentrum met onder meer een zwembad, fitnesscentrum en sauna, een watersportcentrum, enz.
Boekenliefhebbers kunnen bovendien terecht in de nabijgelegen bibliotheek van Maaseik.

Type cottage
Bouwjaar 1990
Terras Ja - oriëntatie west
Tuin Ja - oriëntatie west
Parking Ja

Comfort Haard
Energiebron Gas
PV elektrische installatie Conform
Recuperatie regenwater
EPC label C
Bestemming Woongebieden met landelijk karakter
Verkaveling Ja

Prachtig landhuis met vier slaapkamers in Aldeneik

Bloesemweg 1, 3680 Maaseik
Deze gezinswoning werd in 1990 gebouwd met degelijke materialen.
Via de inkomhal met vestiaire en gastentoilet kan je meteen naar de woonkamer.
Verder kan je via hier ook naar de kelder- en de bovenverdieping.
De kelder is onderverdeeld in drie ruimtes.
De zolderverdieping werd afgewerkt en ingericht als een extra slaapgelegenheid.
In de woning is ook een inpandige garage aanwezig.
Verder is er ook nog een losstaand bijgebouw aanwezig.
De woning wordt verwarmd via aardgas.

INDELING VAN HET PAND
Verdieping +1: zolder (150 m²)

LOSSTAANDE BIJGEBOUWEN
Verdieping 0: vrijstaande garage (17,11 m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte excl. kelder, zolder en garage: 143,96 m²
Woonoppervlakte incl. garage en kelder: 200,79 m²
Woonoppervlakte incl. garage, zolder en kelder: 350,79 m²

Dit woonhuis is gelegen in het pittoreske Aldeneik.
Aldeneik is een mooi gehucht van Maaseik, vlakbij de Maasplassen.
De woning is gemakkelijk te bereiken met de wagen.
Het centrum van Maaseik bevindt zich op minder dan 1 km van de woning.
Busreizigers vinden een bushalte op minder dan 500 meter van dit huis.

Type cottage
Bouwjaar 1990