Augustijnenstraat 4, 3960 Bree
Prijs op aanvraag

Projectgrond in het centrum van Bree
Deze projectgrond is gelegen in de stadskern van Bree, vlakbij het stadhuis.
Het perceel is gelegen aan de Augustijnenstraat.
De totale perceeloppervlakte bedraagt 401 m².

De percelen zijn volgens het gewestplan gelegen in woongebied met cultureel, historische en/of esthetische waarde.
Daarnaast zijn de percelen gelegen binnen het plangebied van het RUP "Centrum Bree" & opgenomen in de inventaris van het bouwkundig erfgoed "Historische stadskern van Bree".

De percelen zijn gelegen binnen enerzijds een zone voor wonen met mogelijkheid tot handel, diensten en vrije beroepen en anderzijds een zone voor tuinen en bijgebouwen.

Voor meergezinswoningen dienen een aantal randvoorwaarden te zijn vervuld zoals onder andere :
- een kwalitatieve woongelegenheid;
- een buitenruimte van minstens 10% van de netto-vloeroppervlakte van bijhorende woongelegenheid;
- een parkeeraanbod op eigen terrein van minstens 1 parkeergelegenheid per woongelegenheid voor de bewoners + minstens 0,30 parkeergelegenheid per woongelegenheid voor de bezoekers van bijhorende woongelegenheid (minstens in nabije omgeving);
Minstens dient er een stuk te worden voorgelegd waaruit blijkt dat men voor een periode van 9 jaar een huurovereenkomst heeft afgesloten voor een autostaanplaats binnen een wandelafstand van maximum 300meter.
- een bergingsruimte voor huishoudelijk afval;
- een fietsenstalling met mogelijkheid tot het stallen van evenveel fietsers als er bewoners zijn op eigen terrein;
….

PLUSPUNTEN van deze grond zijn zeker:
- de uitstekende ligging
- midden in de stadskern.

Bij een aankoop in 2021 bedragen de verkooprechten nog 10%.
Bel of mail ons gerust voor meer uitleg!

Winkels en eetgelegenheden bevinden zich op wandelafstand.
Ook onderwijs, culturele ontspanning en sportactiviteiten kan je in de onmiddellijke nabijheid van deze projectgrond terugvinden.

Type Bouwgrond
Toegang tot de weg Ja

Bestemming Woongebied met cultureel, historische en/of esthetische waarde (RUP "Centrum Bree' is van toepassing)
Verkaveling Nee

Projectgrond in het centrum van Bree

Augustijnenstraat 4, 3960 Bree
Deze projectgrond is gelegen in de stadskern van Bree, vlakbij het stadhuis.
Het perceel is gelegen aan de Augustijnenstraat.
De totale perceeloppervlakte bedraagt 401 m².

- een kwalitatieve woongelegenheid;
- een bergingsruimte voor huishoudelijk afval;
….

PLUSPUNTEN van deze grond zijn zeker:
- de uitstekende ligging
- midden in de stadskern.

Bij een aankoop in 2021 bedragen de verkooprechten nog 10%.
Bel of mail ons gerust voor meer uitleg!

Winkels en eetgelegenheden bevinden zich op wandelafstand.

Type Bouwgrond
Toegang tot de weg Ja