Hans Memlingstraat 12B3, 3680 Maaseik
Prijs op aanvraag

Residentieel gelegen appartement met drie slaapkamers
Dit royaal ingedeeld appartement beschikt over een woonoppervlakte van maar liefst 243 m².
Het appartement maakt deel uit van de in 1992 gebouwde Residentie "Villa Meurkenshof".
Deze residentie beschikt over slechts 5 appartementen.
Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping.
Via de centrale ingang kan je zowel met de lift als met de trap naar de eerste verdieping.
Bij het betreden van het appartement kom je in een ruime inkomhal met gastentoilet die overgaat in een lange gang.
Van de inkom kan je meteen naar de riante woonkamer met veel ruimte voor een aangename zit- en eethoek en toegang tot het terras.
De woonkamer staat in verbinding met de keuken, die je bovendien ook bereikt via de inkomhal.
De keuken is volledig uitgerust en beschikt over een ontbijthoek.
Tegenover de keuken bevindt zich een bijkeuken/wasplaats.
Het nachtgedeelte van het appartement bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw.
Hier vind je drie slaapkamers, waarvan één met terras en een eigen volledig ingerichte badkamer met dubbele wastafel, douche en bad.
Voor de overige twee slaapkamers is er nog een aparte badkamer met wastafel en douche.
In de kelder tref je bovendien nog twee afzonderlijke garages aan, waarvan een met ingebouwde kasten. De andere garage beschikt bovendien over een afzonderlijke berging, volledig ingericht met kastenwanden.
De ramen van het appartement zijn allen voorzien van dubbele beglazing.
Het appartement wordt verwarmd middels een centrale verwarming op aardgas.
Het appartement is voorzien van een videofoon.

INDELING VAN HET APPARTEMENT*
• Verdieping -1: berging (18 m²), garage 1 (28,58 m²), garage 2 (26 m²)
• Verdieping +1: inkomhal, gastentoilet, woonkamer met terras, keuken (20,70 m²), bijkeuken, badkamer, slaapkamer 1 (18,25 m²), slaapkamer 2 (15,32 m²) en slaapkamer 3 (27,92 m²) met eigen badkamer en terras

OPPERVLAKTES SAMENGEVAT*
Oppervlakte appartement: 243 m²
Oppervlakte kelderberging: 18 m²
Oppervlakte garages: 54,58 m²

Het appartement ligt in een aangename, residentiële omgeving nabij het stadscentrum.
Een bushalte, voor het gebruik van het openbaar vervoer, bevindt zich in de onmiddellijke omgeving.
Winkels, horeca/restaurants, scholen, openbaar vervoer en sport- en cultuurinfrastructuur zijn zeer vlot bereikbaar.

Type Appartement
Bouwjaar 1992
Terras Ja
Parking Ja
Lift Ja

Energiebron Gas
PV elektrische installatie Conform
EPC label B
Bestemming Woongebied
Verkaveling Nee

Residentieel gelegen appartement met drie slaapkamers

Hans Memlingstraat 12B3, 3680 Maaseik
Deze residentie beschikt over slechts 5 appartementen.
Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping.
De keuken is volledig uitgerust en beschikt over een ontbijthoek.
Tegenover de keuken bevindt zich een bijkeuken/wasplaats.
De ramen van het appartement zijn allen voorzien van dubbele beglazing.
Het appartement wordt verwarmd middels een centrale verwarming op aardgas.
Het appartement is voorzien van een videofoon.

INDELING VAN HET APPARTEMENT*
• Verdieping -1: berging (18 m²), garage 1 (28,58 m²), garage 2 (26 m²)

OPPERVLAKTES SAMENGEVAT*
Oppervlakte appartement: 243 m²