Venlosesteenweg 76, 3640 Kinrooi

Ruime vrijstaande woning met drie slaapkamers in Ophoven
Deze ruime vrijstaande gezinswoning met veel lichtinval is gelegen in Ophoven, een deelgemeente van Kinrooi.
Via de lichtrijke inkom met een mooie glas in loodpartij kan je naar het (gasten)toilet, de woonkamer en de keuken.
Momenteel is de woonkamer samengesteld uit twee ruimtes met elk een eigen toegang via de inkomhal. Indien je graag een extra afgescheiden ruimte op het gelijkvloers wil, kan je de woonkamer zeker opnieuw opsplitsen in twee afzonderlijke kamers om zo bijvoorbeeld een extra (bureel)ruimte te creëren.
De keuken met ingebouwde keuken en een eethoek geeft uit op een veranda van waar je een mooi zicht hebt op de op een lager niveau gelegen tuin.
Van deze veranda kan je via de buitentrap naar de tuin maar via een schuifdeur kan je ook naar het terras.
Via de keuken kan je verder ook naar de op het gelijkvloers gelegen badkamer met toilet, lavabo, bubbelbad en inbouwkasten.
Op de eerste verdieping van deze woning kan je via de overloop naar de badkamer met toilet, lavabomeubel en douche. Verder tref je hier ook de drie slaapkamers, waarvan één met balkon en één met ingebouwde kastenwand, aan.
De zeer ruime kelder is op dit moment ingedeeld in meerdere ruimtes. Behalve een toilet en de CV-ruimte met berging, zijn er nog drie andere ruimtes. Indien je wil kan je deze ruimtes ook nog als extra leefruimte(s) en/of hobbyruimte(s) inrichten.
De meeste ramen van de woning zijn van PVC met dubbele beglazing en voorzien van rolluiken. Sommige ramen zijn nog van hout met enkel glas, waaronder het glas in lood in de inkomhal.
Het pand wordt verwarmd met een condenserende ketel op stookolie.
De woning biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en beschikt bovendien over een ruime losstaande (dubbele) garage.

INDELING VAN HET PAND
- Verdieping -1: kelderberging 1 (23,09 m²), toilet (1,31 m²), kelderberging 2 (8,74 m²), kelderberging 3 (28,55 m²), CV-ruimte (11,25 m²) en berging bij CV-ruimte (4 m²)
- Verdieping 0: inkomhal met trap (11,13 m²), toilet (1,08 m²), woonkamer (29,01 m²), zithoek (10,99 m²), keuken (12,72 m²), badkamer (6,8 m²) en veranda (6,14 m²) en overdekt terras (8,03 m²)
- Verdieping +1: overloop (4,21 m²), slaapkamer 1 (11,16 m²), slaapkamer 2 (14,43 m²) met balkon (2,73 m²), slaapkamer 3 (8,27 m²) en badkamer (3,59 m²)

LOSSTAANDE BIJGEBOUWEN
Verdieping -1: vrijstaande garage (60,73 m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte excl. kelder en garage: 123,35 m²
Woonoppervlakte incl. kelder, excl. garage: 200,29 m²

Dit woonhuis is gelegen langs de Venlosesteenweg te Ophoven, nabij de grens van Kinrooi en Maaseik.
De woning is gemakkelijk bereikbaar met de wagen gelet op de ligging langs de verbindingsweg van Maaseik naar Nederland.
Een bushalte, voor het gebruik van het openbaar vervoer, bevindt zich vlakbij dit pand.
In de nabije omgeving van de woning kan je terecht voor kleuter en lager onderwijs ( ongeveer 800 meter van de woning).
In de regio is er ook opvang voorzien.
Het centrum van Maaseik vind je op zo'n 3,5 kilometer van de woning.
De grens met Nederland ter hoogte van Neeritter bevindt zich op ongeveer 5 km van de woning. Wil je richting Roosteren? Dan ben je al na 3,5 km bij de grens.
Wil je heerlijk tot rust komen? Vertrek dan gewoon van aan de woning richting de Maas voor een fijne wandeling, heerlijke fietstocht of een leuke watersportactiviteit.
Binnen de gemeente Kinrooi is er een ruim aanbod aan sport- en ontspanningsfaciliteiten.

Type Huis
Bouwjaar 1963
Terras Ja - oriëntatie oost
Tuin Ja - oriëntatie oost
Parking Ja

Energiebron Mazout
PV elektrische installatie Niet conform
EPC label E
Bestemming Woongebied met landelijk karakter
Verkaveling Nee

Plannen, attesten en/of andere documenten

Ruime vrijstaande woning met drie slaapkamers in Ophoven

Venlosesteenweg 76, 3640 Kinrooi
Het pand wordt verwarmd met een condenserende ketel op stookolie.

INDELING VAN HET PAND

LOSSTAANDE BIJGEBOUWEN
Verdieping -1: vrijstaande garage (60,73 m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte excl. kelder en garage: 123,35 m²
Woonoppervlakte incl. kelder, excl. garage: 200,29 m²

In de regio is er ook opvang voorzien.
Het centrum van Maaseik vind je op zo'n 3,5 kilometer van de woning.

Type Huis
Bouwjaar 1963