Processieweg 50, 3640 Kinrooi

Rustig gelegen gezinswoning met drie slaapkamers op wandelafstand van het centrum
Rustig wonen in een comfortabele, quasi volledig opgefriste woning met een mooi aangelegde tuin en een losstaande garage?
Deze woning voldoet aan de voorwaarden!
Dit in 1961 gebouwd huis werd immers in de loop der jaren serieus onder handen genomen. De opfrissingwerken werden gestart met de badkamer (1987) . Vervolgens kwamen nog aan de beurt: het dak, de ramen (pvc, dubbel glas, rolluiken op de benedenverdieping), de verwarmingsinstallatie (condenserende gaswandketel), de vloeren (o.a. parket in de inkomhal, de kamer en de bovenverdieping) en de verwarming. Ook de tuin werd onder handen genomen en voorzien van een leuke prairievoortuin. De inkomhal, de bovenverdieping en de keuken werden zelfs recent nog vernieuwd.

Op het gelijkvloers van deze woning tref je de inkomhal, de woonkamer, de keuken en een slaapkamer, die momenteel ingericht is als een gezellige knusse zithoek, aan.
Van de keuken kan je naar de badkamer met bad, douche en lavabomeubel. Ook kan je naar de veranda, waar het gezellig vertoeven is tijdens het voor- en najaar.
Bij de veranda tref je bovendien ook nog een ruime wasplaats aan.
Op de bovenverdieping zijn er bovendien nog twee slaapkamers en een zolderruimte.
Bij de woning hoort tot slot nog een losstaande garage en een (fietsen)berging.

INDELING VAN HET PAND
Verdieping -1: kelderberging (7,90 m²)
Verdieping 0: inkomhal met trap (7,26 m²), (slaap)kamer ingericht als zithoek (xx m²), woonkamer (31,76 m²), keuken (13,85 m²), veranda (16,79 m²), wasruimte (15,91 m²), badkamer (4,17 m²)
Verdieping +1: nachthal (3,44 m²), slaapkamer 1 (15,92 m²), slaapkamer 2 (15,88 m²) en zolderberging (3,36 m²)

LOSSTAANDE BIJGEBOUWEN
Verdieping 0: vrijstaande garage (15 m²) en (fietsen)berging (xx m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte excl. kelder, zolder en garage: 141,19 m²
Woonoppervlakte incl. kelder en zolder, excl. garage: 196,58 m²
Woonoppervlakte incl. kelder, zolder en garage: 211,58 m²

Dit woonhuis is gelegen in een rustige woonomgeving te Kinrooi.
De woning is gemakkelijk te bereiken met de wagen. Openbaar vervoer is in de buurt voorzien.
Bovendien bevindt zich het centrum van Kinrooi (bakker, winkel, scholen, enz.) op ongeveer 1 km van de woning.
Binnen de gemeente Kinrooi worden talrijke recreatieactiviteiten georganiseerd.
Wil je genieten van de rust? Overweeg dan zeker ook eens in een wandeling tussen de velden. Je bent er vlakbij!

Type Huis
Bouwjaar 1961
Renovatiejaar 2008
Terras Ja - oriëntatie zuid-oost
Tuin Ja - oriëntatie zuid-oost
Parking Ja

Energiebron Gas
PV elektrische installatie Niet conform
EPC label D
Bestemming Woongebied
Verkaveling Nee

Plannen, attesten en/of andere documenten

Processieweg 50, 3640 Kinrooi
Deze woning voldoet aan de voorwaarden!

Bij de veranda tref je bovendien ook nog een ruime wasplaats aan.
Bij de woning hoort tot slot nog een losstaande garage en een (fietsen)berging.

INDELING VAN HET PAND
Verdieping -1: kelderberging (7,90 m²)

LOSSTAANDE BIJGEBOUWEN
Verdieping 0: vrijstaande garage (15 m²) en (fietsen)berging (xx m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte excl. kelder, zolder en garage: 141,19 m²
Woonoppervlakte incl. kelder en zolder, excl. garage: 196,58 m²
Woonoppervlakte incl. kelder, zolder en garage: 211,58 m²

Dit woonhuis is gelegen in een rustige woonomgeving te Kinrooi.
Binnen de gemeente Kinrooi worden talrijke recreatieactiviteiten georganiseerd.

Type Huis
Bouwjaar 1961