Waterlozeweg 101, 3680 Maaseik

Rustig gelegen perceel bouwgrond te Neeroeteren
Dit perceel bouwgrond (lot 1 uit de verkaveling) is rustig gelegen aan de Waterlozeweg.
Het perceel heeft een straatbreedte van 17,65 meter.
De kavel is geschikt voor een vrijstaande woning met een voorgevel van 11,65 meter.

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN
Bestemming hoofdgebouw: ééngezinswoning

Inplanting hoofdgebouw:
- de voorgevel: op 12 meter uit de as van de weg
- de zijgevels: op minimaal 3 meter van de zijdelingse perceelsgrenzen
- de achtergevel: op maximaal 25 meter uit de as van de weg op het gelijkvloers en op maximaal 22 meter uit de as van de weg op de verdieping

Afmetingen hoofdgebouw:
Bouwhoogte: maximaal 2 bouwlagen onder de kroonlijst
Nokhoogte: maximaal 4,5 meter gemeten vanaf de kroonlijst

Bestemming vrijstaande bijgebouwen:
Vrijstaande bijgebouwen zijn toegestaan maar enkel kleinere constructies, zoals een kippenhok, hondenhok of een tuinhuisje met een maximum totale oppervlakte van 12m².

Dit perceel is rustig gelegen te Neeroeteren (Waterloos), een deelgemeente van Maaseik.
Zowel het centrum van Neeroeteren als de omliggende verbindingswegen zijn zeer makkelijk en snel bereikbaar.
De dichtstbijzijnde bushalte voor het gebruik van het openbaar vervoer bevindt zich op zo'n 250 meter van het perceel.
Kleuters en peuters kunnen in Waterloos naar de school. Lager onderwijs wordt aangeboden in Neeroeteren.
Gezinsopvang en buitenschoolse opvang is op 1 km van de woning beschikbaar.
Binnen de stad Maaseik is er daarenboven ook een gevarieerd aanbod aan sport- en ontspanningsactiviteiten.

Type Bouwgrond

Vergunning Nee
Bestemming Woongebieden met landelijk karakter
Verkaveling Ja

Plannen, attesten en/of andere documenten

Rustig gelegen perceel bouwgrond te Neeroeteren

Waterlozeweg 101, 3680 Maaseik
Het perceel heeft een straatbreedte van 17,65 meter.

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN
Bestemming hoofdgebouw: ééngezinswoning

Inplanting hoofdgebouw:
- de voorgevel: op 12 meter uit de as van de weg
- de zijgevels: op minimaal 3 meter van de zijdelingse perceelsgrenzen

Afmetingen hoofdgebouw:
Bouwhoogte: maximaal 2 bouwlagen onder de kroonlijst
Nokhoogte: maximaal 4,5 meter gemeten vanaf de kroonlijst

Bestemming vrijstaande bijgebouwen:

Gezinsopvang en buitenschoolse opvang is op 1 km van de woning beschikbaar.

Type Bouwgrond

Vergunning Nee