Leopold II straat 3, 3800 Sint-Truiden

Sint-Truiden - Statig gebouw met ruime stadstuin en aanpalend woonhuis
PRIJS
De aankoop gebeurt volgens het COVAST-biedingsprincipes.
De prijs van 970.000 EUR is de startprijs.

BESCHRIJVING
Dit onroerend goed betreft een voormalig schoolgebouw met ruime stadstuin en een woning.
Het schoolgebouw biedt erg veel ruimte.
Op het gelijkvloers is er een oppervlakte van ongeveer 390 m² beschikbaar.
Momenteel bevat het gelijkvloers de leraarskamer, het secretariaat, het directiebureel, de inkomhal aan de straatkant, het lokaal naast de inkomhal, de achterhal met toiletten, twee traphallen, een lokaal, de concertzaal, het lokaal slagwerk, de gang naar lokaal slagwerk en het lokaal sanitair slagwerk.
Op de eerste verdieping is er ongeveer 257 m² ter beschikking, dit is verdeeld over 9 lokalen, een hal, een traphal en de berging.
De tweede verdieping heeft een oppervlakte van ongeveer 253 m².
Hier vind je de concertruimte met sanitair, een traphal en het muzieklokaal.
Verder heeft dit schoolgebouw ook nog een kelder die onderverdeeld werd in verschillende compartimenten.
Voor het schoolgebouw is er vanaf de Leopold II straat een inrit voorzien, deze is geïntegreerd in de voorgevel.
Het perceel is afgesloten met een muur aan de Spoorwegstraat, deze is af te sluiten met een poort.

De aanpalende woning heeft een gelijkvloerse oppervlakte van ongeveer 91 m².
Hierin vind je twee traphallen, twee lokalen, de archiefruimte, de bergruimte met toegang naar de koer, de tussenverdieping en het tweede archief.
Op de eerste verdieping zijn er twee lokalen en een hal, dit is goed voor een oppervlakte van ongeveer 48 m².
De tweede verdieping biedt ongeveer 50 m² voor een traphal naar de zolder en drie lokalen.
Ten slotte heeft deze woning nog een zolder, een kelder en een achterliggende berging.
Dit pand heeft een mobiscore van 8,4.

OPPERVLAKTES
Perceel huis: ± 120 m²
Perceel schoolgebouw: ± 494 m²
Perceel tuin: ± 1406 m²

BIJKOMENDE INFORMATIE
Gemeentelijk RUP Ged. herziening verr. BPA Stationskwartier dd 16/12/2004, Schoolgebouw: bestemmingen: waardevol pand met bescherming, zone voor gemeenschapsvoorziening, woonzone met tuinstrook.
Tuin: bestemmingen: waardevolle, te behouden boom, zone voor gemeenschapsvoorziening, onbebouwbare zone voor open ruimten en tuinen.
Huis: bestemmingen: thematische kroonlijsthoogte 10m, woonzone met tuinstrook.

Deze panden zijn vlot bereikbaar met de wagen.
Een bushalte bevindt zich in de onmiddellijke nabijheid.
Binnen een straal van een halve kilometer zijn er mogelijkheden tot buitenschoolse opvang en opvang van baby's en kleuters.
Op 230 meter van het perceel is een kleuterschool en een school voor lager onderwijs te vinden.
Ook scholen voor buitengewoon en secundair onderwijs zijn op minder dan 800 meter van de panden te vinden.
In Sint-Truiden zijn er tal van ontspanningsfaciliteiten.

* Afmetingen en oppervlaktes werden aangeleverd via Covast. Ze zijn louter indicatief en zonder enige garantie en/of aanspraak op juistheid.

Tuin Ja

EPC label C
EPC unieke code -
Vergunning ja
Bestemming Woongebied
Verkaveling nee

Sint-Truiden - Statig gebouw met ruime stadstuin en aanpalend woonhuis

Leopold II straat 3, 3800 Sint-Truiden
PRIJS
De aankoop gebeurt volgens het COVAST-biedingsprincipes.
De prijs van 970.000 EUR is de startprijs.

BESCHRIJVING
Het schoolgebouw biedt erg veel ruimte.
Op het gelijkvloers is er een oppervlakte van ongeveer 390 m² beschikbaar.
De tweede verdieping heeft een oppervlakte van ongeveer 253 m².
Hier vind je de concertruimte met sanitair, een traphal en het muzieklokaal.

De aanpalende woning heeft een gelijkvloerse oppervlakte van ongeveer 91 m².
Dit pand heeft een mobiscore van 8,4.

OPPERVLAKTES
Perceel huis: ± 120 m²
Perceel schoolgebouw: ± 494 m²
Perceel tuin: ± 1406 m²

BIJKOMENDE INFORMATIE
Huis: bestemmingen: thematische kroonlijsthoogte 10m, woonzone met tuinstrook.

Deze panden zijn vlot bereikbaar met de wagen.
Een bushalte bevindt zich in de onmiddellijke nabijheid.
In Sint-Truiden zijn er tal van ontspanningsfaciliteiten.

Tuin Ja

EPC label C