Asserweg 37, 3690 Zutendaal

Te renoveren gezinswoning met 4 slaapkamers in Wiemesmeer
Deze te renoveren woning bevindt zich in een van de meest bosrijke Vlaamse gemeenten.
Het huis werd gebouwd in de periode 1919-1930.
Op het gelijkvloers kom je via een kleine sas in de woonkamer.
Van deze woonkamer kan je naar een tweede woonkamer van waar je naar de keuken en de veranda kan.
Van de keuken kan je naar de bijkeuken, met toegang naar een berging, de badkamer en een sas.
Deze sas biedt eveneens toegang tot het toilet, een technische ruimte alsook een veranda.
De veranda biedt toegang tot de achterliggende tuin.
De kelder, alsook de verdieping kan je via de tweede woonkamer bereiken.
Op de verdieping bevinden zich vier slaapkamers en een kleine kamer.
Via een van de slaapkamers kan je met een vaste trap naar de zolderverdieping.

De ramen zijn deels voorzien van dubbele beglazing. Op het gelijkvloers zijn er rolluiken aanwezig aan de straatzijde.
Het pand wordt verwarmd door middel van een centrale verwarming op stookolie.

INDELING VAN HET PAND
Verdieping -1: kelder (10,17 m²)
Verdieping 0: inkom (1,71 m²), woonkamer (35,38 m²), woonkamer 2 (21,02 m²), keuken (10,63 m²), bijkeuken (10,61 m²), berging (2,35 m²), badkamer (4,43 m²), sas (9,68 m²), technische ruimte (8,28 m²), toilet (1,47 m²) en veranda (14,35 m²),
Verdieping +1: nachthal (9,97 m²), kamer (2,83 m²), slaapkamer 1 (14,96 m²), slaapkamer 2 (11,72 m²), slaapkamer 3 (11,91 m²) en slaapkamer 4 (14,98 m²)
Verdieping +2: zolder (36 m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte excl. kelder en zolder: 185,93 m²
Woonoppervlakte incl. kelder en zolder: 232,11 m²

Deze woning is gelegen op wandelafstand van het centrum van Wiemesmeer, een van de kernen van de gemeente Zutendaal.
Scholen, supermarkten, sportcentra en gemeentediensten zijn in de onmiddellijke omgeving terug te vinden.
Een bushalte bevindt zich op ongeveer 5 minuten wandelen, langs de Kempische Weg (N744).
De oprit van de E314, de autosnelweg Aken-Brussel, bevindt zich op 5 minuten rijden van de woning.
Voeling met de natuur krijg je zeker in het stiltegebied "Zwarte Put", maar ongetwijfeld ook tijdens een wandeling op het Blotevoetepad.
Vissers, duikers, BMX'ers kunnen dan weer genieten in het recreatiegebied Papendaalheide.
Liever gewoon rustig ergens naartoe om de kinderen te laten spelen en/of te picknicken? Bezoek dan de Dalerschans of de Stalkerschans!

Type Huis
Bouwjaar 1926
Tuin Ja

Energiebron Mazout
PV elektrische installatie Niet conform
Energiebesparende maatregelen Recuperatie regenwater
EPC label F
Vergunning Nee
Bestemming Woongebied met landelijk karakter en woonuitbreidingsgebied
Voorkooprecht Ja
Verkaveling Nee

Plannen, attesten en/of andere documenten

Te renoveren gezinswoning met 4 slaapkamers in Wiemesmeer

Asserweg 37, 3690 Zutendaal
Het huis werd gebouwd in de periode 1919-1930.
Op het gelijkvloers kom je via een kleine sas in de woonkamer.
De veranda biedt toegang tot de achterliggende tuin.
De kelder, alsook de verdieping kan je via de tweede woonkamer bereiken.
Op de verdieping bevinden zich vier slaapkamers en een kleine kamer.
Via een van de slaapkamers kan je met een vaste trap naar de zolderverdieping.

Het pand wordt verwarmd door middel van een centrale verwarming op stookolie.

INDELING VAN HET PAND
Verdieping -1: kelder (10,17 m²)
Verdieping +2: zolder (36 m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES