Venlosesteenweg 78, 3640 Kinrooi

Woning met handelsruimte in Ophoven
Dit ruime pand betreft een woon- en handelspand.
Het oudste gedeelte van het pand werd in 1968 opgericht.
Vanaf 2000 werden nog diverse verbeteringswerken uitgevoerd.
Er werd een nieuwe aanbouw geplaatst.
Eveneens werd de praktijkruimte volledig opnieuw ingedeeld.
Er werden burelen ingericht en in de privéruimte werd een nieuwe keuken geïnstalleerd.
De tuin werd heraangelegd.
De meest recente wijzigingen betreffen het aanbrengen van dak- en spouwmuurisolatie.

Het gelijkvloers is ingericht als praktijkruimte.
Hier bevindt zich momenteel een kinépraktijk.
Bij het betreden van de praktijk kom je in een wachtruimte, van waar je naar de behandelruimtes met toilet en de achterliggende bewegingsruimte kan.
De praktijkruimte werd volledig ingericht met gyproc-wanden zodat een herindeling of wijziging op een makkelijke manier mogelijk is. Een aanwending van het praktijkgedeelte voor andere commerciële doeleinden dan wel vrije beroepen is dan ook perfect mogelijk.
Een deel van het gelijkvloers werd bovendien nog niet afgewerkt. Deze ruimte kan, al naargelang behoefte, ook nog volledig aangewend worden voor de uitbreiding van de praktijkruimte. (zie foto 32)
De eerste verdieping is momenteel ingericht als leefruimte met een hal met vestiaire en gastentoilet, een woonruimte met rechtstreekse verbinding naar de - eveneens via de hal te bereiken - keuken met oost-georiënteerde veranda, een wasruimte met ingebouwde kastenwand en twee (slaap)kamers, die momenteel ingericht zijn als hobbyruimte en bureau.
Op de tweede verdieping tref je vervolgens drie slaapkamers aan waarvan een met dressing, een berging/dressing en een badkamer.
Op de derde verdieping bevinden zich tot slot nog twee (slaap)kamers en een berging/dressing.
Bij het pand hoort ook nog een zeer ruime, in verschillende ruimtes ingedeelde, kelder met garage en een polyvalent te benutten overdekte ruimte samen met een overdekt terras met zicht op de zuid-gerichte tuin.
Voorts is er nog parking aanwezig. (zowel privé als voor het cliënteel)

De ramen van het pand zijn van aluminium met dubbele beglazing.
Het pand wordt verwarmd via een centrale verwarming op stookolie.

INDELING VAN HET PAND
Verdieping -1 (111,33m²): garage (21,75 m²), kelderberging 1 (16,13 m²), CV-ruimte (16,19 m²), sas (3,89 m²), traphal (6,38 m²), polyvalent te benutten overdekte ruimte (48,17 m²) en overdekt terras (25,95 m²)
Verdieping 0 (106,61m²): kiné-praktijk (40,17 m²), toilet (1,72 m²), bewegingsruimte (16,12 m²), praktijkruimte (9,58 m²), hal (8,02 m²) en nog af te werken uit te breiden praktijkruimte (31 m²)
Verdieping +1 (132,04m²): trappenhal (13,85 m²), toilet (2,10 m²) keuken (12,86 m²), woonkamer (35,86 m²), bureel (15,94m²), atelier/hobbyruimte (23,78m²), wasruimte (8,96m²), hal met vestiaire (7,83m²), toilet (1,3m²) en veranda (10,86 m²)
Verdieping +2 (52,19m²): nachthal (7,37 m²), slaapkamers (14,18 m², 13,05 m² en 13,09 m²) en badkamer (4,5 m²)
Verdieping +3 (37,22m²): hal (2,62 m²), kamers (13,96 m² en 13,93 m²) en dressing (6,71 m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Perceeloppervlakte: 521m²
Oppervlakte praktijk: 75,61 m²
Woonoppervlakte excl. kelder: 222,75 m²
Woonoppervlakte incl. kelder: 334,08 m²

Dit pand is gelegen in het centrum van Ophoven, een deelgemeente van Kinrooi.
Het is gemakkelijk bereikbaar met de woning gelet op de ligging langs de verbindingsweg van Maaseik naar Nederland.
Op wandelafstand van het pand wordt er kleuteronderwijs en lager onderwijs aangeboden.
Binnen de gemeente Kinrooi zijn er diverse sportfaciliteiten.
Wil je heerlijk tot rust komen? Dan kan je dat al meteen in de veranda van waar je 's morgens heerlijk in het zonnetje kan genieten van een kop koffie en je krant. Liever buiten? Dan kan je terecht in de zuid-gerichte tuin. Ook eens even een leuk plekje in de buurt ontdekken? Met een ligging op wandelafstand van de Maas, in de buurt van Maaseik, en nabij de Nederlandse grens is er voor iedereen wat wils om te ontspannen.

Type Huis
Bouwjaar 1968
Renovatiejaar 2000
Terras Ja - oriëntatie zuid
Tuin Ja
Parking Ja

Energiebron Mazout
EPC label C
Bestemming Woongebieden met landelijk karakter
Verkaveling Nee

Plannen, attesten en/of andere documenten

Woning met handelsruimte in Ophoven

Venlosesteenweg 78, 3640 Kinrooi
Dit ruime pand betreft een woon- en handelspand.
Het oudste gedeelte van het pand werd in 1968 opgericht.
Vanaf 2000 werden nog diverse verbeteringswerken uitgevoerd.
Er werd een nieuwe aanbouw geplaatst.
Eveneens werd de praktijkruimte volledig opnieuw ingedeeld.
De tuin werd heraangelegd.

Het gelijkvloers is ingericht als praktijkruimte.
Hier bevindt zich momenteel een kinépraktijk.
Voorts is er nog parking aanwezig. (zowel privé als voor het cliënteel)

De ramen van het pand zijn van aluminium met dubbele beglazing.
Het pand wordt verwarmd via een centrale verwarming op stookolie.

INDELING VAN HET PAND

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Perceeloppervlakte: 521m²
Oppervlakte praktijk: 75,61 m²
Woonoppervlakte excl. kelder: 222,75 m²
Woonoppervlakte incl. kelder: 334,08 m²

Dit pand is gelegen in het centrum van Ophoven, een deelgemeente van Kinrooi.
Binnen de gemeente Kinrooi zijn er diverse sportfaciliteiten.

Type Huis
Bouwjaar 1968