Weertersteenweg 384, 3640 Kinrooi

Woon- en handelspand met zwembad in Molenbeersel
Dit ruim woon- en handelspand met zwembad is gelegen in Molenbeersel vlakbij de dorpskern.
Het werd gebouwd in 1964.

Via de ingang aan de straatzijde betreed je de winkelruimte.
Bij de winkelruimte hoort ook nog een aan de straatzijde gelegen ruimte, die momenteel als stockageruimte benut wordt.
Van deze ruimte kan je naar een keuken.
Van hieruit kan je naar de inkomhal met gastentoilet, die toegang biedt tot de woonruimtes.
Deze inkom is ook rechtstreeks via de buitenzijde toegankelijk, via een zijdeur.
De inkomhal geeft op het gelijkvloers uit op de ruime leefruimte met open keuken en biedt zicht op het terras met zwembad.
Deze leefruimte is ook rechtstreeks via de garage te bereiken.
De inkomhal gaat over in een gang, van waar je rechtstreeks naar het terras kan, maar die ook toegang biedt tot twee overdekte ruimtes.
Verder kan je via de gang ook naar de bovenverdieping.

Op de verdieping kan je via de overloop naar de badkamer met ligbad en douche, het toilet, een slaapkamer en een gang van waar je rechtstreeks naar drie overige slaapkamers kan.
Twee van de zes slaapkamers bereik je via de andere slaapkamers. Indien gewenst kan voor deze twee slaapkamers ook een rechtstreekse ingang via de overloop of gang gerealiseerd worden.

De niet-ingerichte zolder bereik je via de gang. Hiervoor is een vaste trap voorzien.

Het pand wordt verwarmd via centrale verwarming op stookolie.

MOGELIJKHEDEN
Deze eigendom kan ook aangekocht worden als projectgrond.
Mits een aantal aanpassingen (afbraak, verbouwing in het bestaande gedeelte en een bijkomende constructie) is het mogelijk om de eigendom om te vormen tot twee halfopen bebouwingen.
Ook een volledige afbraak van de huidige constructie om een appartementsgebouw op te richten is niet uitgesloten.
Bij het project moet te allen tijde rekening gehouden worden met de:
- woonnormen voorzien door het VMSW;
- kwalitatieve tuin- of buitenruimtes voor de bewoners;
- parkeergelegenheid moet aanwezig zijn op eigen terrein.

INDELING VAN HET PAND
Verdieping 0: handelsruimte, berging, keuken (20,10 m²), inkom en gang (16,80 m²), gastentoilet, leefruimte (53,10 m²), garage (18 m²), overdekte ruimte 1 (83,20 m²) en overdekte ruimte 2 (59,40 m²)
Verdieping +1: overloop (8,40 m²), badkamer (12,2 m²), toilet, slaapkamer 1 met balkon (26,50 m²), slaapkamer 2 (10,90 m²), gang (5,50 m²), slaapkamer 3 (11,80 m²), slaapkamer 4 (11,40m²), slaapkamer 5 (12,70 m²) en slaapkamer 6 (15,80 m²)
Verdieping +2: zolder (119,40 m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte excl. zolder, garage en overdekte ruimtes: 185,10 m²
Handelsoppervlakte: info volgt
Totale te benutten oppervlakte: 211,58 m²

Dit pand is gelegen aan de Weertersteenweg in Molenbeersel, één van de toegangswegen tot België vanuit Nederland.
Het is gelegen in de buurt van enkele andere handelszaken en vlakbij het gemeenschapscentrum de Stegel.
Op 300 meter van het pand is er een kleuterschool en een lagere school en op zo'n 450 meter van het pand kan je ook terecht voor de opvang van je kinderen.

Type Huis
Bouwjaar 1964
Zwembad Ja
Terras Ja
Parking Ja

Energiebron Mazout
Conformiteitsattest mazoutreservoir Conform
PV elektrische installatie Niet conform
EPC label
Bestemming Woongebieden
Verkaveling Nee

Woon- en handelspand met zwembad in Molenbeersel

Weertersteenweg 384, 3640 Kinrooi
Het werd gebouwd in 1964.

Via de ingang aan de straatzijde betreed je de winkelruimte.
Van deze ruimte kan je naar een keuken.
Deze leefruimte is ook rechtstreeks via de garage te bereiken.
Verder kan je via de gang ook naar de bovenverdieping.

Het pand wordt verwarmd via centrale verwarming op stookolie.

MOGELIJKHEDEN
Deze eigendom kan ook aangekocht worden als projectgrond.
Bij het project moet te allen tijde rekening gehouden worden met de:
- woonnormen voorzien door het VMSW;
- kwalitatieve tuin- of buitenruimtes voor de bewoners;
- parkeergelegenheid moet aanwezig zijn op eigen terrein.

INDELING VAN HET PAND
Verdieping +2: zolder (119,40 m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte excl. zolder, garage en overdekte ruimtes: 185,10 m²