Trichterweg 89, 3690 Zutendaal

Goed bereikbaar perceel bouwgrond voor een vrijstaande woning
Dit perceel bouwgrond is goed bereikbaar gelegen aan de Trichterweg, een verbindingsweg tussen Zutendaal en Lanaken.
Het is geschikt voor een mooie ruime vrijstaande gezinswoning.
Het perceel heeft een straatbreedte van 17,60 meter en een perceeldiepte van 57,60 meter.

Het perceel is gelegen in de bosrijkste gemeente van Vlaanderen, met name in Zutendaal.
De mogelijkheden om het perceel te bereiken zijn optimaal.
Zowel met de wagen als met het openbaar vervoer kan je gemakkelijk ter plaatse geraken.
Een bushalte voor het openbaar vervoer bevindt zich namelijk op zo'n 350 meter van het perceel.
Wil je de autosnelweg E314 bereiken? Dan kan je best rekenen op zo'n 10 minuten reistijd (minder dan 10 km van het perceel).
Aanbod aan kleuteronderwijs en lager onderwijs is te vinden op zo'n 2 kilometer van het perceel.
Opvang van baby's & peuters, dan wel buitenschoolse opvang is bovendien op zo'n 600 meter van het perceel beschikbaar.
Binnen de gemeente Zutendaal is er een ruim aanbod aan vrije tijdsactiviteiten beschikbaar, denk maar aan culturele activiteiten (muziekverenigingen, toneelkringen, enz.) en verschillende sportactiviteiten, maar zeker ook aan talrijke toeristische plekjes met een ruim aanbod aan wandelwegen en fietsroutes.

Type Grond
Omheind Ja
Toegang tot de weg Ja

Vergunning Nee
Bestemming Woongebieden met landelijk karakter & agrarische gebieden
Verkaveling Nee

Goed bereikbaar perceel bouwgrond voor een vrijstaande woning

Trichterweg 89, 3690 Zutendaal
Het is geschikt voor een mooie ruime vrijstaande gezinswoning.

De mogelijkheden om het perceel te bereiken zijn optimaal.

Type Grond
Omheind Ja