Instapklare gezinswoning met drie slaapkamers in Geistingen

Huurprijs: € 1 350 Kinrooi Haexkamp 17
Ben jij de eerste om te genieten van deze volledig vernieuwde gezinswoning met drie slaapkamers? Welkom in jouw nieuwe thuis in Geistingen!

Via de mooie lichtrijke inkomhal kan je zowel naar de ruime woonkamer met plaats voor een zit- en eetkamer, als de keuken met ruimte voor een leuke ontbijthoek.

Genieten van de frisse lucht en het buitenleven doe je bovendien op het overdekte terras, direct toegankelijk vanuit de woonkamer. Of het nu gaat om een ​​ontspannen ochtendkoffie of een levendige barbecue met vrienden, dit terras biedt de perfecte setting voor elke gelegenheid!

Op de verdieping vindt je drie slaapkamers, waarvan een met teras, en een ruime badkamer, compleet met een douche, een wc en een prachtig dubbele wastafelmeubel.

Met een garage en twee kelderbergingen, waarvan één met een handige toegang naar buiten, biedt deze woning voldoende ruimte voor al je opslagbehoeften en meer. Jouw voertuig(en) worden veilig en droog gehouden, terwijl de extra opslagruimte je helpt georganiseerd te blijven.

Gelegen in een ... gezellige woonwijk van Geistingen, profiteer je van het beste van twee werelden: de rust van een gezellige buurt en de nabijheid van alle voorzieningen (lokale buurtwinkels, school, cafés en ontspanningsmogelijkheden) die je nodig hebt.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en maak van deze droomwoning jouw thuis!
Lees meer Verberg