U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Met kennis van zaken én oog voor emotie

Kiezen voor Aendekerk Immobiliën, dat is niet alleen kiezen voor zorgeloosheid, maar ook voor een deskundige begeleiding op maat. Daarvoor staan wij, Herman Aendekerk en Claudia Aendekerk, als betrokken bestuurders van dit vastgoedkantoor iedere dag opnieuw garant.

Vanuit ons kantoor in Kinrooi gaan we graag voor je op zoek naar de ideale koper of huurder voor jouw woning. Zoek je een pand in Limburg? Wij begeleiden je graag! En dat elke keer opnieuw met kennis van zaken en oog voor de emotie die vaak gepaard gaat bij de aankoop of verkoop van een pand

Wie we zijn?

Als vastgoedmakelaars met een jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe essentieel maatwerk is. Sterker nog, we zijn ervan overtuigd dat het méér dan maatwerk vergt. Bijzondere aandacht aan het pand én de personen achter het pand schenken, is voor ons dan ook vanzelfsprekend. Wij willen niet alleen je pand maar ook jou leren kennen. Dit vormt immers een solide basis voor een succesvolle samenwerking.

Dankzij onze unieke aanpak kunnen we je betrokken en deskundig bijstaan in iedere fase van je vastgoedtraject: het is de sleutel tot een perfecte vastgoedmatch!

Wij lichten onze werkwijze ook graag persoonlijk toe. Van harte welkom bij Aendekerk Immobiliën.

Herman & Claudia

Onze aanpak

De sleutel tot een perfecte vastgoedmatch

OPTIMAAL PRESENTEREN

Professionele fotografie en een duidelijke en complete omschrijving, eventueel aangevuld met een virtual 360°-tour, plannetjes en een filmpje. Wij zorgen ervoor dat je pand zo aantrekkelijk mogelijk wordt voorgesteld aan zoveel mogelijk mensen.

DESKUNDIG ADVISEREN

Vanuit onze jarenlange vastgoedexpertise en juridische achtergrond kunnen we jou volledig en vakkundig adviseren bij al je vastgoedvragen, -noden en -wensen.

BEHULPZAAM FACILITEREN

Maak je niet druk om de administratie die bij de (ver)koop of (ver)huur van een woonst komen kijken. Of de praktische zaken die geregeld moeten worden. Wij nemen die met plezier van je over. Een vlot en zorgeloos traject gegarandeerd!

BETROKKEN INFORMEREN

In iedere fase van je vastgoedtraject denken wij concreet met je mee, steeds in functie van jouw mogelijkheden. We houden je graag en in mensentaal op de hoogte van de stand van zaken in de verschillende stappen van het verkoop- of aankoopproces.

Ons team

Claudia Aendekerk

Erkend vastgoedmakelaar (BIV 509067),
Vlabel erkend schatter-expert (005246830838),
Juriste
& Bestuurder +32 (0)489 10 80 89 claudia@aendekerk-immo.be

Of ik spijt heb dat ik mijn toga aan de haak heb gehangen? Helemaal niet. Je kan hem trouwens nog altijd vinden in ons kantoor (lacht). Mijn juridische achtergrond is een absolute troef in mijn job als makelaar. In combinatie met mijn passie voor immo én een groot inlevingsvermogen kan ik, samen met mijn vader, een wezenlijk verschil maken voor onze klanten.

Herman Aendekerk

Erkend vastgoedmakelaar (BIV 505070)
Bestuurder +32 (0)484 24 83 73 info@aendekerk-immo.be

Het succes van Aendekerk Immobiliën? Dat is beslist de kruisbestuiving tussen mijn jarenlange handelservaring en knowhow die ik heb opgedaan in de bouwsector en de vastgoedwereld enerzijds en Claudia’s enthousiasme en frisse blik op het vak anderzijds. Samen vormen we een hecht team dat met een unieke aanpak nauw betrokken is bij al onze klanten.

Klanten over ons

Aendekerk Immo heeft de opdracht naar volle tevredenheid voor ons uitgevoerd

We waren op zoek naar een adviseur voor het bepalen van de waarde van onze woning voor doorverkoop binnen onze familie.

We zochten via internet naar een taxateur in onze nabije omgeving en zo kwamen we terecht bij Aendekerk immobilien. Konform afspraak hebben ze gratis de waarde van onze woning bepaald.

De doorverkoop binnen onze familie is uiteindelijk niet doorgegaan , we hebben toen besloten om de woning publiek te verkopen. Gezien de prettige ervaring die we inmiddels met Aendekerk hadden hebben we hun gevraagd om ons te helpen het pand te verkopen , we waren ervan overtuigd dat zij de juiste partij voor ons zouden zijn mede gezien zij de streek en de juiste doelgroep zeer goed kennen. De communicatie liep erg soepel , alsook de periodieke terugkoppeling en evaluatie van de voortgang. Bij het ondertekenen van documenten werden we zeer goed geinformeerd over de inhoud hiervan.

Kortom Aendekerk immobilien heeft de opdracht naar volle tevredenheid voor ons uitgevoerd , het eindresultaat is " de woning is verkocht voor de vraagprijs ".
Luc, Germaine en Nicole

Het leukst aan de samenwerking: betrokkenheid en eerlijkheid

Tijdens de zoektocht naar onze nieuwe woning zijn wij via Zimmo bij jullie terechtgekomen. Wij kregen een rondleiding met eerlijke informatie.

Het traject hebben wij als positief ervaren, ondanks dat er tussentijds een aantal documenten niet meer geldig bleken en er in de woning onvoorzien waterschade ontstond.

De contacten met het team waren altijd beleefd en aangenaam, ook kindvriendelijk (leuke stickers en smarties voor ons dochter tijdens het tekenen van de compromis :-)). Bovendien was er flexibiliteit betreffende extra bezichtigingen in functie van de waterschade.

Het leukst aan de samenwerking vonden wij de betrokkenheid en eerlijkheid. Wij bevelen Aendekerk Immo zeker aan. Sonja, Claudia en Herman waren zeer behulpzaam, raadzaam en toegankelijk tijdens het hele verkoopproces.
Sanne en Joris

Snelle en fijne samenwerking

TEAM Aendekerk Immo
Langs deze weg willen we jullie nog bedanken voor de snelle en fijne samenwerking om ons ouderlijk huis te verkopen. Dit ook nog aan de koopprijs.
Wij zullen jullie zeker niet vergeten in de toekomst.
De Vandaaltjes

Eventuele juridische zaken worden snel en adequaat nagekeken.

Via vrienden zijn we bij jullie kantoor terecht gekomen. We hebben tot op heden 2 keer gebruik gemaakt van jullie diensten met grote tevredenheid. Het onroerend goed dat we te koop aanboden was snel verkocht tegen de door ons gevraagde prijs.

De samenwerking verliep op een aangename en correcte manier. Een bijkomend voordeel van jullie kantoor is de opleiding van Claudia, waardoor eventuele juridische zaken snel en adequaat nagekeken kunnen worden.

Graag beveel ik jullie kantoor aan bij vrienden en kennissen en ik zal indien ik in de toekomst nog een onroerend goed wenst te verkopen zeker gebruik maken van jullie diensten.
Jan

Totale begeleiding

Ik stel de informele en vriendelijke manier van werken erg op prijs. Communicatie was altijd erg toegankelijk en ik heb nooit (lang) op een antwoord moeten wachten. Bovendien waardeer ik ten zeerste de hulpvaardigheid bij onder meer de bewindvoering en de verschillen c.q. onbekendheid tussen Belgische en Nederlandse wetgeving inzake verkoop van woningen. Ook de totale begeleiding bij de opties voor de verkoop en het plaatsen van de woning in de markt vind ik goed. Jullie aanbevelen is dan ook het minste wat ik kan doen.
Luc

Snelle verkoop. En een goede begeleiding.

Team Aendekerk. Wij zijn bij jullie terecht gekomen via internet. Een makelaar in de buurt. Na onze 1e e-mail werd er meteen gereageerd en de verkoop in gang gezet. Herman gaf goede uitleg bij het eerste bezoek. Een spontane man, waar je alles aan kan vragen. Zo ook als we vragen hadden en naar kantoor belde, was niets teveel voor Claudia. 
Jullie hebben gezorgd voor een snelle verkoop van ons huis.  En een goede begeleiding hierbij. We zouden jullie zeker aanbevelen bij mensen om bovengenoemde redenen. 
Dank voor alles. Jullie zijn een topteam.
Ton & Marlies

Wij raden Aendekerk Immo zeker aan iedereen aan


Wij danken Jullie voor de fijne samenwerking. Herman altijd heel vriendelijk, hield altijd rekening met onze wensen.
De afhandeling is heel correct verlopen. We raden Aendekerk Immo zeker aan iedereen aan, Top.
 
Jan

Zeer tevreden met de samenwerking met jullie

Wij zijn bij jullie terecht gekomen omdat jullie mijns inziens de vraagprijs van ons het kortst benaderde na jullie schatting.
Jullie hebben een transperante communicatie met ons gevoerd.
We zijn ook goed begeleid en onze vragen zijn correct beantwoord.
Ook de begeleiding op zoek naar een andere woning werd voor mij zeer aangenaam ervaren.
Ik zou jullie zeker aanbevelen bij anderen omdat ik zeer tevreden ben met de samenwerking met jullie.
Wim

Goed begeleid en bijgestaan met kennis van zaken

Voor de verkoop van onze woning wilden we graag samenwerken met een kantoor dat ook relaties had met Nederland en zo zijn we bij jullie terechtgekomen. Ons eerste gesprek was met Herman, we hadden hier een goed gevoel bij omdat zeker als het over de verkoopprijs van het huis ging, we vonden dat hij hier een  heel realistische kijk over had. Er werd ons niets beloofd dat later toch niet haalbaar was.  Dit heeft ons over de streep getrokken om met jullie samen te werken.  
Over het verder verloop zijn we zeer positief, van alles werd snel werk gemaakt, jullie spelen kort op de bal. Dit heeft in ons geval voor gezorgd dat we een mooie prijs hebben gekregen. Verder kregen we een goede en snelle feedback na elke bezoek. Bij vragen werden we altijd goed begeleid en bijgestaan met kennis van zaken, zowel op menselijke gebied als juridisch.
Ook van de kopers horen we dat ze zeer tevreden zijn over hoe jullie deze verkoop hebben afgehandeld.
 
Michel & Lisette

Net zoals de vorige projecten is dit ook zeer vlot verlopen

Zoals jullie weten was dit het derde project dat we aan jullie hebben toevertrouwd. We hebben voor het laatste project geen ogenblik getwijfeld om dit aan jullie toe te kennen wegens de fijne samenwerking tijdens de vorige projecten.
Net zoals de vorige projecten is dit ook zeer vlot verlopen en volledig naar onze wensen ( zelfs met beter resultaat dan we hadden verwacht ).
Het was aangenaam dat jullie alle de nodige afspraken om de documenten, noodzakelijk voor de verkoop, te maken en goed te communiceren. De contacten, zowel telefonisch als persoonlijk, verliepen op een aangename manier.
Graag wensen wij dan ook jullie team sterk aan te bevelen aan onze contacten.

 
Jan

Top team

Ik wil jullie bedanken voor de fijne samenwerking. Jullie zijn een top team. Ik ben via vrienden bij jullie terecht gekomen en wij zouden jullie iedereen aan bevelen om een huis te kopen of te verkopen. Jullie zijn eerlijke mensen. 
Bedankt voor jullie samenwerking. Echt top! 
Erwin

Duidelijk en snel afgehandeld

Wij zijn erg tevreden met de communicatie en reactie snelheid van Aendekerk immo. Via zimmo zijn wij op de hoogte gebracht van het te koop staande stuk grond. Na direct contact te hebben gehad met Aendekerk immo waren wij snel verder geholpen en in staat in zeer korte tijd alle documentatie af te handelen. Ze waren erg behulpzaam en alles werd duidelijk en snel afgehandeld. Zeker een aanrader!
Joep

Torenhoog verschil met sommige andere immo-kantoren

Een persoonlijke en respectvolle benadering.
Er werd altijd ruim de tijd genomen bij iedere communicatie en als extraatje was er altijd hulp en advies.
Grondige kennis, ook juridisch. 
Goede begeleiding en afhandeling
van a tot z.
Torenhoog verschil met sommige andere immo-kantoren.
Ik kan jullie team aan iedereen aanbevelen.
Fam. Janssen

Geen onnodige verkooppraatjes en duidelijke afspraken

Bij deze willen we jullie laten weten zeer tevreden te zijn over de geleverde diensten van jullie kantoor.
We wisten dat ons huis een moeilijk te verkopen huis was, maar het is jullie toch gelukt, naar onze tevredenheid.
Geen onnodige verkooppraatjes en duidelijke afspraken!! Daar houden we van.
Ondanks dat wij zelf in het buitenland verbleven hebben jullie ons huis binnen verwachtte tijd verkocht.
We zullen dan ook zeker vrienden en bekenden jullie kantoor aanbevelen.

Heel veel groetjes

 
John en Luciënne

Informatiestroom en het persoonlijk contact waren vor ons de grootste pluspunten

Wij zijn een jaar of 8 voor het eerst in contact gekomen met Aendekerk Immo om een te
huren appartement te bezichtigen. Hoewel we uiteindelijk besloten het appartement niet te
huren, is het fijne contact met Aendekerk ons altijd bijgebleven. Toen we 7 jaar later de
zoektocht naar een koophuis begonnen, was Aendekerk immo dan ook het eerste kantoor
waar we weer contact wilden leggen. En nu bleek dat ze ons droomhuis te koop hadden
staan! Opnieuw was het contact vanaf het eerste moment erg fijn en persoonlijk, en was de
bereikbaarheid en de responsiviteit uitstekend. We konden met elke vraag en met elke twijfel
bij hen terecht, zowel via email als telefonisch en via whatsapp, binnen en buiten de
‘’normale’’ kantooruren. Ze hebben ons uitstekend begeleid vanaf het eerste contact, voor
en tijdens de bezichtiging alsook toen we besloten een bod uit te brengen. Ook het tekenen
van de koopovereenkomst was een hele fijne, persoonlijke ervaring, waarbij wij uitstekend
begeleid werden doorheen de koopovereenkomst. Het was voor ons allemaal nieuw, en
aangezien geen van ons beide veel kennis heeft van de immowereld en het jargon, was het
heel fijn dat wij al onze vragen konden stellen over de termen en de inhoud van de
koopovereenkomst.
Ook na het tekenen van de koopovereenkomst bleven wij ontzettend veel informatie
ontvangen, met regelmatige emails over verhuizen, het omzetten/kiezen van
energieleveranciers, verzekeringen en andere praktische zaken, die tot lang na het tekenen
bij de notaris bleven arriveren. Zeker omdat wij dit proces voor de eerste keer doorliepen,
was het heel fijn om wat checklists en reminders voor praktische zaken te ontvangen.
Deze informatiestroom en het persoonlijke contact waren voor ons de grootste pluspunten
van dit gehele proces. Voeg daar nog eens de lieve attenties aan toe (een flesje bubbels bij
de sleuteloverdracht, een kerstkaartje in december, etc), en het plaatje was voor ons
compleet. Wij raden Aendekerk Immo dus zeker aan!
Nicky en Jordy

Goede samenwerking

Onze samenwerking was kort, top want het was snel verkocht.
Goede samenwerking, tegemoetkoming naar onze wensen, vraagprijs gekregen, vlugge feedback. De opleiding van Claudia heeft zeker een meerwaarde, zeker het advies naar ons en deze jonge kopers.
Goede kennis op menselijk en juridisch, alles is correct verlopen.
Majella
Aendekerk-Immo-Verkocht-Grotlaan-Maaseik

Snelle gang van zaken & perfect verzorgd

We willen graag onze mening geven over de samenwerking met Aendekerk-immo, met name met Claudia. 
Het contact was zeer positief. Je merkte dat ze mee dacht nadat ze ons verhaal had gehoord. 
Heel prettig was ook de snelle gang van zaken. Ons aanbod stond enkele dagen later al op hun website voorzien van zeer mooie foto's.
We werden goed op de hoogte gehouden van de reacties die Aendekerk-immo kreeg n.a.v. het aanbod.
Alle papieren die nodig waren voor de voortgang en afhandeling waren perfect verzorgd en we kregen een zeer duidelijke uitleg over elk noodzakelijk papier / formulier.
Wij zouden, als we nog meer zaken met immobiliën moeten afhandelen, zeker weer voor Aendekerk-immo kiezen.
Fam. Geelen
Aendekerk-Immo-Verkocht-Kinrooi-Sportlaan

Aanbevelen omwille van totale plaatje en de goede samenwerking

Ik ben bij jullie terecht gekomen via mijn zus Martella en ook door het feit dat ik de familie Aendekerk al ken sinds mijn jeugd.
Ik ben zeer tevreden over jullie, aangezien jullie alles van A tot Z gedaan en opgevolgd hebben, zoals afgesproken.
Alles liep vlot en telkens werd ik op de hoogte gesteld van kandidaten en hun bezoek, met achteraf wat uitleg over de bevindingen van de kandidaten.
Alle vragen die ik had werden steeds beantwoord via e-mail en/of telefoon.  De afspraken werden correct nagekomen en de contacten waren zeer vlot en goed.
Verdere opvolging en afspraken bij notaris waren goed en jullie aanwezigheid bij de ondertekening was een meerwaarde.
Het leuke aan de samenwerking was dat naast het zakelijke ook tijd was om wat herinneringen over vroeger op te halen.
Ik zal zeker jullie aanbevelen bij anderen omwille van het totaal plaatje en de goede samenwerking.
Bart & Greet

Gratis schatting

Wil je je pand ook vlot verkopen of verhuren? Schakel ons in voor een vrijblijvende en deskundige waardebepaling.

Contacteer ons

Schrijf je in

Bezorg ons jouw zoekcriteria. Van zodra wij je een droompand kunnen voorstellen, hoor je meteen van ons!

Schrijf je nu in

Contract nodig?

Koper of huurder gevonden maar nog een contract nodig?
Contract al aanwezig maar toch nog even laten nakijken?

Wist je dat je ook bij ons terecht kan voor een contract op maat?

Contacteer contractmakers