Maak kennis met uw vastgoedspecialist | Aendekerk Immo

Met kennis van zaken én oog voor emotie

Kiezen voor Aendekerk Immobiliën, dat is niet alleen kiezen voor zorgeloosheid, maar ook voor een deskundige begeleiding op maat. Daarvoor staan wij, Herman Aendekerk en Claudia Aendekerk, als betrokken zaakvoerders van dit vastgoedkantoor iedere dag opnieuw garant. Vanuit ons kantoor in Kinrooi gaan we graag voor je op zoek naar de ideale koper of huurder voor jouw woning. Zoek je een pand in Limburg? Wij begeleiden je graag! En dat elke keer opnieuw met kennis van zaken en oog voor de emotie die vaak gepaard gaat bij de aankoop of verkoop van een pand.

 

Wie we zijn

Als vastgoedmakelaars met een jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe essentieel maatwerk is. Sterker nog, we zijn ervan overtuigd dat het méér dan maatwerk vergt. Bijzondere aandacht aan het pand én de personen achter het pand schenken, is voor ons dan ook vanzelfsprekend. Wij willen niet alleen je pand maar ook jou leren kennen. Dit vormt immers een solide basis voor een succesvolle samenwerking.

Dankzij onze unieke aanpak kunnen we je betrokken en deskundig bijstaan in iedere fase van je vastgoedtraject: het is de sleutel tot een perfecte vastgoedmatch!

Wij lichten onze werkwijze ook graag persoonlijk toe. Van harte welkom bij Aendekerk Immobiliën.

Herman en Claudia

Onze kernwaarden

Betrokkenheid

Wij zijn een betrokken partner bij iedere stap van jouw vastgoedproces. Van begin tot eind. Voor zowel verkopers als kopers, verhuurders en huurders. Door grondig te informeren, helder te communiceren en altijd oog te hebben voor beide partijen.

Flexibiliteit

We begrijpen als geen ander hoe druk agenda’s soms zijn. Daarom doen we er alles aan om de onze af te stemmen op die van onze klanten. Zo kunnen we steeds kort op de bal spelen bij het plannen van bezichtigingen of andere afspraken. Ook andere vragen beantwoorden we zo snel mogelijk.

Familiale sfeer

Bij ons kan je thuiskomen. Niet alleen in je nieuwe woning, ook bij ons op kantoor. Want we hechten ontzettend veel belang aan een familiale sfeer. Uiteraard altijd gekoppeld aan onze deskundige aanpak.

Dienst-na-verkoop

Onze job zit er dan wel op nadat je de sleutels van je nieuwe woning in handen hebt, uiteraard blijven we graag beschikbaar voor je toekomstige vastgoedvragen.

Claudia Aendekerk

“Of ik spijt heb dat ik mijn toga aan de haak heb gehangen? Helemaal niet. Je kan hem trouwens nog altijd vinden in ons kantoor (lacht). Mijn juridische achtergrond is een absolute troef in mijn job als makelaar. In combinatie met mijn passie voor immo én een groot inlevingsvermogen kan ik, samen met mijn vader, een wezenlijk verschil maken voor onze klanten.”

Herman Aendekerk

“Het succes van Aenderkerk Immobiliën? Dat is beslist de kruisbestuiving tussen mijn jarenlange handelservaring en knowhow die ik heb opgedaan in de bouwsector en de vastgoedwereld enerzijds en Claudia’s enthousiasme en frisse blik op het vak anderzijds. Samen vormen we een hecht team dat met een unieke aanpak nauw betrokken is bij al onze klanten.”