U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Weten wat jouw woning waard is?

vraag jouw gratis schatting aan

Verkoopbegeleiding

Hoewel er veel te koop-bordjes in het straatbeeld te zien zijn, is je woning verkopen allesbehalve een alledaagse bezigheid. Er komt zo veel bij kijken en dat niet alleen op praktisch en administratief vlak. Vaak gaan er ook emoties mee gepaard. Net daarom willen wij meer zijn dan louter vastgoedmakelaars en hebben we niet alleen oog voor vastgoed, maar ook steeds voor jou als eigenaar of als koper. Terwijl wij alles in het werk stellen om je woning vlot te verkopen, zullen we je ook op de hoogte brengen van iedere stap die we nemen. Heb je toch nog vragen? Daarmee kan je steeds bij ons terecht.

Kennismaken?

Begeleiding verhuur

Het verhuren van een woning is pas rendabel wanneer je ook de juiste huurder weet aan te trekken. Maar hoe vind je nu die juiste huurder? Daarbij kunnen wij je helpen. We zorgen niet alleen voor de professionele fotografie van je pand, maar kunnen je dankzij onze uitgebreide marktkennis ook een publicatieselectie op maat van je doelgroep garanderen. Met onze professionele aanpak faciliteren we de zoektocht naar de meest geschikte kandidaat optimaal en houden we je op de hoogte van potentiële huurders. Ook de administratieve afhandeling nemen we daarbij graag van je over.

Meer weten?

Aankoopbegeleiding

Heb je je hart verloren aan een woning? Klinkt goed, maar als je een bod beslist uit te brengen, kan je best niet alleen je hart volgen. Wij helpen je daarom graag om je keuze te onderbouwen door vanuit onze jarenlange ervaring als vastgoedmakelaar naar de woning te kijken. Zijn er verborgen gebreken? Is de vraagprijs marktconform? Dankzij ons objectief advies neem je niet alleen de juiste beslissing, maar schuif je ook sterker aan aan de onderhandelingstafel. En laat je die onderhandeling toch liever aan een expert over? Op ons kan je bouwen en vertrouwen!
 

Ik wil begeleiding!

Waardebepaling

Is je huis te klein geworden, of net te groot, of ben je om een andere reden toe aan een nieuwe woning? Voor je op zoek gaat naar een nieuw huis of appartement, wil je de sleutels van je huidige woning wellicht eerst overdragen aan een nieuwe eigenaar. Hoe pak je dat in de praktijk aan? Ieder verkoopproces begint bij een objectieve waardebepaling van je woning. Op die waardebepaling baseren we ons om een marktconforme vraagprijs op te stellen zodat je woning snel en aan de juiste prijs verkocht of verhuurd kan worden.

Gratis schatting!

Automatische zoekopdracht

Ben je op zoek naar een huis? Laat ons dan weten wat je precies zoekt. Wij zorgen er dan voor dat je telkens ons nieuwste aanbod, dat voldoet aan jouw criteria, in jouw mailbox ontvangt! Op die manier ben je snel op de hoogte en kan jij als een van de eersten een bezoekje inplannen voor jouw toekomstige droomplek.
 

Maak mijn zoekprofiel aan!