Gezellig instapklaar gelijkvloers appartement

Bree Witte Torenstraat 35 1
Dit appartement is gelegen in de residentie "Laurieter", een appartementsgebouw met vijf appartementen met verschillende ingangen.
Het hoogwaardig afgewerkte appartement bevindt zich op het gelijkvloers.
Je bereikt het appartement via een zeer verzorgde ingang, die gedeeld wordt met de eigenaar van het bovenliggende appartement.
Bij het betreden van het appartement kom je in een inkomhal met volledig betegeld gastentoilet vanwaar je vervolgens naar de leefruimte kan.
De leefruimte is opgedeeld in een woonkamer met zicht op het aan de achterzijde van het gebouw gelegen en via het schuifraam bereikbare, terras. De open keuken met granieten werkblad is praktisch ingericht.
Via een open sas met ruime inbouwkast (ingericht als vestiaire) kan je vervolgens naar de twee slaapkamers, de badkamer en een bergplaats. Beide slaapkamers zijn voorzien van een eiken parket.
De badkamer is volledig betegeld en ingericht met een ligbad met douchewand en een wastafel met badkamermeubel.
Bij het appartement hoort ook een half overdekte ... staanplaats voor de wagen.
Het appartement beschikt over een verwarmingsinstallatie op aardgas.

INDELING VAN HET APPARTEMENT
Verdieping 0: inkom (1.82 m²) met gastentoilet (1,26 m²), woonkamer (27,28 m² met open keuken (7,88 m²), sas (3,78 m²), bergplaats (1,68 m²), badkamer (4,5 m²), slaapkamer 1 (11,9 m²), slaapkamer 2 (8,81 m²), terras (10,80 m²) en parking (14,50 m²)


OPPERVLAKTES CONFORM PLAN
Woonoppervlakte: 82 m²
Oppervlakte terras: 10,80 m²
Oppervlakte parking: 14,50 m²

DE OMGEVING
Dit appartement is gelegen aan de Witte Torenstraat, nabij het gezellige centrum van Bree.
Winkels, horeca, cultuur, onderwijs e.d. bevinden zich op wandelafstand van het appartement.
Het busstation, voor het gebruik van het openbaar vervoer, bevindt zich bovendien ook op wandelafstand van het appartement.


* Afmetingen en oppervlaktes zijn steeds gebaseerd op kadastrale gegevens, plannen en/of eigen afmetingen. Toch zijn ze louter indicatief en zonder enige garantie en/of aanspraak op juistheid.
Lees meer Verberg