Duplex-appartement met carport

Kinrooi Weertersteenweg 123 B 2
Dit gezellig ingericht duplex-appartement bevindt zich in een appartementencomplex ("Residentie Lena") met in totaal 7 appartementen, verspreid over verschillende gebouwen.
Het gebouw werd opgericht in 2015.
Het appartement, gelegen op de eerste (en tweede) verdieping bereik je via de private inkom- en trappenhal.
Via een sas kom je vervolgens in de gezellige L-vormige leefruimte , met plaats voor een zithoek en een eethoek bij de open keuken.
Via de schuifpui in de eethoek kan je naar het ruime terras met elektrisch bedienbare zonneluifel.
Op deze verdieping kan je via een tussenruimte met kastenwand en aansluiting voor het wasmachine naar het gastentoilet.
Op de bovenliggende verdieping bevindt zich een zeer ruime slaapkamer, een badkamer met wastafel en ligbad en een berging.
Bij het appartement hoort ook nog een carport en tuinberging.

Met uitzondering van de vloer in de slaapkamer is er overal een mooie keramische tegelvloer aanwezig. De slaapkamer is voorzien van laminaatparket.
De ramen van het appartement zijn van ... pvc en allen voorzien van dubbel hoogrendementsglas.
Het appartement wordt verwarmd middels centrale verwarming op aardgas en beschikt over een ventilatiesysteem type D.
In de slaapkamer werd er airconditioning voorzien. Laat je de deur van de slaapkamer open? Dan geniet je ook nog van zeer aangename temperaturen in de leefruimte.


INDELING VAN HET APPARTEMENT*
• Verdieping 0: private inkom- en trappenhal
• Verdieping +1: sas, leefruimte bestaande uit een zit- en eethoek met open keuken, terras, berging en gastentoilet
• Verdieping +2: nachthal, slaapkamer, badkamer en berging

OPPERVLAKTES*
Oppervlakte appartement: 84,09 m²

DE OMGEVING
Deze eigendom is gelegen aan de Weertersteenweg in de onmiddellijke nabijheid van het centrum van Kinrooi.
De plaatselijke winkels, banken, horecazaken en eetgelegenheden zijn bijgevolg zeer gemakkelijk (al wandelend) bereikbaar.
De mogelijkheden om in de buurt van dit comfortabel appartement in Kinrooi van andere mooie plekken natuur te genieten zijn legio: als wandelaar kan men onder meer het Vijverbroek en het (grensoverschrijdend) landschap Kempen-Broek ontdekken; fietsers kunnen het grensoverschrijdend fietsroutenetwerk Kempen en Maasland verkennen en waterratten kunnen onder meer bij de jachthaven terecht.
Cultureel aanbod is eveneens voorhanden. De gemeente Kinrooi beschikt namelijk over een aantal opmerkelijke monumenten zoals kasteel Borgitter en het Slichtenhof.
Ook in de directe omgeving zijn er de nodige historische, culturele en shopping mogelijkheden voorhanden. Denk maar aan Maaseik (afstand 8 km) en Bree (afstand ± 11 km), alsook in Nederland Thorn (afstand ± 12 km) en Weert (afstand ± 15 km).
Te vermelden waard is daarenboven ook dat men zich, afhankelijk van welke richting men volgt, op 20 tot 30 km van de Duitse grens bevindt.

* Afmetingen en oppervlaktes zijn steeds gebaseerd op kadastrale gegevens, plannen en/of eigen afmetingen. Toch zijn ze louter indicatief en zonder enige garantie en/of aanspraak op juistheid.
Lees meer Verberg